Şimdi Ara

SCIROCCO (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İlk fotoya bittim tek kelimeyle harika.İsteyen herkes inşallah birgün sahip olur.Allah herkesin gönlüne göre versin...

• Ben de bugün 122 bg, cam tavanlı, sunrooflu beyaz scirocco siparişi verdim. araç temmuz ayı içinde gelecek gibi gözüküyor. bu arada aracımı satmakta sorun yaşamazsam inşallah önümüzdeki ay benim de bir scirocco'm olacak. herkese hayırlı forumlar.
  • 18'imiz doldu ehliyeti alıyoruz, her gencin gönlünde uçuk olarak, bir Ferrari, Maserati, Porsche yatarken benim tek hayalim Scirocco. Zengin çocuğu değiliz ki istediğimiz arabayı 18 yaşımızda altımıza çekelim.

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

18'imiz doldu ehliyeti alıyoruz, her gencin gönlünde uçuk olarak, bir Ferrari, Maserati, Porsche yatarken benim tek hayalim Scirocco. Zengin çocuğu değiliz ki istediğimiz arabayı 18 yaşımızda altımıza çekelim.

üzülme güzel kardeşim. benim de ailem bana araba alacak kadar zengin değildi, allaha şükür okuduk elimiz ekmek tutmaya başladı. şimdi 25 yaşındayım, siparişi verdim. inşallah bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay scirocco'ma kavuşacağım. zamanı gelince senin de olur inşallah.

Orijinalden alıntı: deimos

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

18'imiz doldu ehliyeti alıyoruz, her gencin gönlünde uçuk olarak, bir Ferrari, Maserati, Porsche yatarken benim tek hayalim Scirocco. Zengin çocuğu değiliz ki istediğimiz arabayı 18 yaşımızda altımıza çekelim.

üzülme güzel kardeşim. benim de ailem bana araba alacak kadar zengin değildi, allaha şükür okuduk elimiz ekmek tutmaya başladı. şimdi 25 yaşındayım, siparişi verdim. inşallah bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay scirocco'ma kavuşacağım. zamanı gelince senin de olur inşallah.

İyi dileklerin için sağol hocam, hayırlı olsun araban inşallah kazasız belasız sürüşler, iyi günlerde kullan.

Steady as she goes..

• İyi süre vermişler size bana en yakın tarih Ekim verdiler.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • bana da opsiyonları kendim seçersem 3 ay sürer dediler. siparişi verilmiş, yoldaki bir aracı satın aldım. istediğim opsiyonları koyduramadım haliyle.

Orijinalden alıntı: deimos

bana da opsiyonları kendim seçersem 3 ay sürer dediler. siparişi verilmiş, yoldaki bir aracı satın aldım. istediğim opsiyonları koyduramadım haliyle.

Anladım. Teşekkür ederim, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • Arkadaşlar, 122hp Interlagos'lu model için ne civarda fiyat veriyor bayiler bilginiz var mı? Bursa'daki bayi liste fiyatından düşmeye pek niyetli değil. Tek tek bayileri aramadan size de sormak istedim.
  • standart paket için ankara doğuş 55700'e kadar düşmüştü, sonradan daha yüksek fiyat söylemeye başladılar. eskihisarda cam tavanlı model için 58900 fiyat çıkarmıştı bana. en son cam tavan+cruise control+anahtarsız çalıştırmayı 59750'ye antalya başaran'dan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://otomobiltutkunu.com/index.php/vw-scirocco-test/

DSG ile harika.

Orijinalden alıntı: darsheas

merhabalar arkadaşlar. ben de yakınlarda 1.4 160 dsg siparişi vericem inşallah. tabi kafama takılan birkaç nokta oldu, vw sitesini ve forumu da okudum ancak göremedim.
    1) araçta otomatik kararan dikiz aynası, yağmur-far sensörü var mı?
    2) cilalanmış interlagos jantların cilalanmamıştan kayda değer bir farkı var mı?
    3) sizce her gün 20 dk. köprü trafiğinde gittiğimi varsayarsak benzin tüketimim ne olur? (forumdaki arkadaşlar çok farklı değerler vermişler, şehir içi 650 km giden de var 400 km giden de o yüzden sordum)
    4)gündüz yanan farlar dediği şey audi'lerdeki LED değil de, sinyalin yanındaki küçük park lambaları galiba? (bu pek soru olmadı gerçi )
    5)yakın zamanda araç için bir makyaj operasyonu düşünüyor mu vw?
    şimdilik aklıma gelenler bunlar. hepimize kazasız belasız sürüşler.

Merhaba.

Size faydası olacaksa bilgimi paylaşayım.
    1) kararan dikiz aynası yagmur far sensörü var.
    2) jantların cilalanmış olanı daha mantıklı çünkü rüzgar sürtünme katsayısı azalıyor ve otomobil daha rafine sürüş tadı oluyor.
    3) benzin tüketimi sizin sürüşünüzle alakalı, mesela körüyü ele alalım dur kalk, siz kalkarken gaza fazla basarsanız eksozdaki patlamaları duyurabilmek adına o zaman tüketim değerleri yükselir, ama siz kalkma durumundayken sadece ayağınızı fren den çekerseniz dsg kend kendine otomobili haraket ettirecek bu durumda yakıt tüketimi daha mantıklı olacak. dur kalk sıkışık şehir içi trafikte sakin kullanımda 8 litre civarinda, eğer çok sıkışık ve klima açıksa 9-10 litre gibi tüketim değerlerine ulaşırsınız.
    Eğer bazen akan bazende ışıklar nedeni ile tıkanan şehir içi trafiğinde ise 6.8-7 litre civarinda tüketim değerlerine sahip olursunuz.
    Şehir dışı sürüşlerde ise 6.4 bu değer kimi zaman 80 kimi zaman 170 km arasi süratle ben yaşadım

1 depo benzin karma trafikte 670 km ben tükettim
    4) evet aynen dediğiniz gibi gündüz farları park lambası gibi, zaten siz Bi-xenon lu aracınızda gündüz led leri açmak yerine eminimki bixenonları tercih edeceksinizi, benimki kontağa bağlı gibi idi :)
    5) makyaj konusuna ben yabancıyım bi şey diyemem.

Başka soru sormak istersen bilgim dahilinde yanıt vermek isterim, ne de olsa hayat paylaşılınca güzelleşiyor.

Saygılarımla.

• Kararan dikiz aynasi far ve yagmur sensorleri ayna paketi ile geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: H0nest

Golf 7 yerıne hemen gıdıp bunu mu alsam? Inanılmaz uygun fıyatı su anda.

golf 7 nin çıkmasına daha çok var bence alabiliyosanız alın scirocco

• Scirocco 2012

• Scirocco DSG
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.