Şimdi Ara

SCIROCCO (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Kesinlikle tavsiye ederim. Şahsi fikrim araç çok satıyor bu yüzden 2. el piyasası hızlı oluşmaya başladı.
  • biz daha alamadan sirocco sahipleri araçlarından bıktılar sanırım :) başlıktaki tüm mesajları okudum. çok istiyorum bu arabayı. ama yeni bir iş kuracağım için 2 sene içinde pek mümkün görünmüyor...
  • hepimizin işallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

arac güzel lakin tek kapi olmasi ileriye dönük olanlar için sıkıntı yaratıyor, 4 kapı modelini çıkartsalar şuanki satışlarının 10 mislisini satarlardı.

Golf var :) Lakin bu araç 4 kapı olsa scirocco olmazdı size de (bize de) böyle düzel gelmezdi muhtemelen.

Şuan Scirocco DSG linin fiyatı epey uygun. yarın bir gidip konuşacağım bakalım. İnternet sitesine göre;

29900€ + 744 TL masraf = (€ yu 1,84 e sabitlemişler) 55016 + 744 = 55760

Sunroof a da 1250 € demişler = 2300 TL

58000TL ye geliyor. sahibinden de ikinci elleri şuan 60000TL üzeri...
  • bugün gittim konuştum ben bu doğuşun anlayışına hastayım ya. adamlar araba satmak istemiyor ben anladım.

DSG li beyaz 160 lık SR lu scirocco 58000TL ok. 1000TL kapora alıyor. arba temmuz ağustosa geliyor. KUR FARKI olursa, aracın FİYATINDA değişme olursa o anki fiyattan işlem yapılıyor ))

Yok dedim öyle olmaz. Ben size 58000 i şimdi vereyim trink siz onunla ister € alın ister altın alın ister TL tutun beni ilgilendirmez, bana da arabamı temmuzda ağustosta verin. araba ister 50000 e düşsün ister 70000 e çıksın beni ilgilendirmez. Kabul etmediler tabii

Ben de almadım

Bu arada standart donanımda katlanır ayna, far yağmur sensörü, follow me home yok ek paket alınması gerk. ama detaylara girmedim almayacağım için.

bi de satıcılar bir ilgisiz bir ilgisiz. kıl ya! Doğuşa mail atıcam bu araç siparişi ile ilgili. Seat Leon FR de de aynı durum var.
  • Satsammı ne yapsam ben 3 ay önce 0 aldım 3 bin de sıfır hata kıpkırmızı dsg li...
    kaça gider acaba :)

Orijinalden alıntı: valerio

Satsammı ne yapsam ben 3 ay önce 0 aldım 3 bin de sıfır hata kıpkırmızı dsg li...

55000 nakit hazır :)
  • Bu arabalar 5-6 sene sonra 2. el olarak kaç lira civarı olur ?

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

Satsammı ne yapsam ben 3 ay önce 0 aldım 3 bin de sıfır hata kıpkırmızı dsg li...

aynen 55.000 hazır

• bu vw arabalar illa doğuştan mı alınıyo distribütör onlar mı mez altur falan onlar satmıyomu ?

bide sitelerinde polo golf falan tl hesabı scirocco passat cc falan euro hesabı. euro 2200 den 1900 lere geldiğinde polo hala 30600 TL ama euro hesabı olunca 29 lara gelmesi lazım. Onu da geçtim arkadaş gittim 58000 dediler demiş 1.84 sabitleyince 56000e yakın denk geliyo onlar günlük kur üzerinden hesaplamışlar. Adamlar nasılsa gelcekler diyolar. Elinde olmayan arabayı yok satıyolar sonuçta orta sınıf bir araba satıyolar polo golf scirocco hadi poloyu saymayalım da müşteri memnuniyeti güler yüz şirketin cazibesini artıran şeyler. Acaba x6 porsche falan almaya gitse biri nasıl davranacaklar merak ediyorum . Birde bişey duymuştum bi ara başörtülü bi bayan aveke mi doğuşa mı ne gitmiş ilgilenmemişler oda sayılı zenginlerden biriymiş 3-4 tane q7 siparişi vermiş :d sadece duydum tabi. Sonuç olarak gelişmekte olan ülkem hala gelişecek ... İnsana saygı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİCARDOQUARESMA -- 21 Mayıs 2010; 17:11:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

Onu da geçtim arkadaş gittim 58000 dediler demiş 1.84 sabitleyince 56000e yakın denk geliyo onlar günlük kur üzerinden hesaplamışlar.

Yok SR lu model o 58000 olan. Sizin de dediğiniz gibi 56000 normalde.
  • Arkadaşlar bende diüşünüyorum okulum bitsin hemen alacam kendime mezuniyet hediyesi :D

Benım sormak istediğim soru.. Arka camlar için bir ibare göremedim açılıyor mu,açılıyorsa elektrikli mi ?

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Arkadaşlar bende diüşünüyorum okulum bitsin hemen alacam kendime mezuniyet hediyesi :D

Benım sormak istediğim soru.. Arka camlar için bir ibare göremedim açılıyor mu,açılıyorsa elektrikli mi ?

arka camlar açılmıyor dostum tek kapı araçların çoğunda böle zaten

Orijinalden alıntı: TorwaK

Aracınız hayırlı olsun.www.sciroccoturk.com sitesine bekliyoruz

:)) Senin orada oldugunu bilmeden gecenlerde uye oldum:) Oradaki Nick Carpediem ... burada gorunce senı hatta baya bır sasırdım:))))
    Ben daha almadım ama yuksek ıtımal ile kasımdan sonra ancak sıparıs gececegım. Kırmızı Sunroof + Ayna Paket + Jant olabılır tam bılmıyorum. Sadece sormak ıstedıgım dıyelım arac alırken ıstemedıgımız opsıyonları sonradan taktırabılıyormuyuz? Mesela Teyb ı degıstırmek ıstersen Almanyadan orjinal getırtsek burada hallolabılıyormu:)
    Bu arada siten cok guzel baya bılgıye erısebıldım oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bu arabalar 5-6 sene sonra 2. el olarak kaç lira civarı olur ?

Walla hocam arabanın şuandakı 2. el fıyatları sıfırlarından daha pahalı:=) kım ne derse desın 5-6 sene ıcın kımse bırsey dıyemez:)

5 sene sonrayı bilmem de 1-2 sene içinde çok değer kaybedeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

bu vw arabalar illa doğuştan mı alınıyo distribütör onlar mı mez altur falan onlar satmıyomu ?

bide sitelerinde polo golf falan tl hesabı scirocco passat cc falan euro hesabı. euro 2200 den 1900 lere geldiğinde polo hala 30600 TL ama euro hesabı olunca 29 lara gelmesi lazım. Onu da geçtim arkadaş gittim 58000 dediler demiş 1.84 sabitleyince 56000e yakın denk geliyo onlar günlük kur üzerinden hesaplamışlar. Adamlar nasılsa gelcekler diyolar. Elinde olmayan arabayı yok satıyolar sonuçta orta sınıf bir araba satıyolar polo golf scirocco hadi poloyu saymayalım da müşteri memnuniyeti güler yüz şirketin cazibesini artıran şeyler. Acaba x6 porsche falan almaya gitse biri nasıl davranacaklar merak ediyorum . Birde bişey duymuştum bi ara başörtülü bi bayan aveke mi doğuşa mı ne gitmiş ilgilenmemişler oda sayılı zenginlerden biriymiş 3-4 tane q7 siparişi vermiş :d sadece duydum tabi. Sonuç olarak gelişmekte olan ülkem hala gelişecek ... İnsana saygı olması lazım.

Hocam selamlar suanda sadece vw nın yetkılısı Doğuş Grubu olduğu ıcın baska yerden almak olmuyor. Mez - Altur vw nın yetkılı satıcısı olduğu ıcın oradan gıdıp arac sıparısı edebılıyorsun. Bırde Ilyada dıye bır sırket war bunlar almanya sırketı ama Tr de satıs yapabılıyor onların elınde de bu tıp araclar olabılıyor. Euro olmasının sebebı ıse arac dedıgın gıbı orta sınıf olarak gecmekte ama maalesef spor cızgısınde oludu ıcın Euro olarak getırlıyor. Ilgısızlık olayında sana hak verıyorum aracı gormek ıcın 4 bayıı dolastım fakat tahmınımce oradakı satıcı arkadaslar scirocco gorulme ve aynı sorulardan sıkılmıs olacak kı pek ılgılı ve alakalı degıllerdı... Ve bırde su sorun var aracı ıncelemek ıstesen dahı arac suanda yok gecen hafta ıcı ıstanbuldakı butun bayılerı dolastım ama showroom da hıc arac yok ve satıs danısmanı arkadasların soyledıklerı sey Ozel sıperıs geldıgı ıcın arac malesef satın alınınca gelıyor... Pekı bız aracı gormeden nasıl aracı almaya karar verecegız dedıgımızde verılen cevap su oldu maalesef Almanya Vw aracı sınırlı sayıda gonderıyor onun ıcınde satılıp showroom da kalmıyor... Buda cok sacma bır yaklasım. DOD Maslak ta dahı arac yok. 1 tane test surusu arac var oda bayıı bayıı ddolasıyor ve hangı bayıı de oldugunu arayıp ogrenıyorsun aracı ancak o sekılde gorebılıyorsun...
    Dedıgım gııbı ılgısızlık olayına katılıyorum.

• Yok böyle bir araba ya
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.