Şimdi Ara

SCIROCCO (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar 2 ay sonra çocuğum olacak 2 kapılı almak pek mantıklı değil ama bu aracı almam lazım dayanamıyorum.:)Almazsam içimde kalır.Showroomda siyah 160hp düz vites bir araç var bayii 54.800 e iniyor sizce fiyat pahalımı daha ucuzunu bulabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbe2 -- 12 Mart 2010; 15:55:12 >

Orijinalden alıntı: csimsek

Sevgili arkadaşlar 2 ay sonra çocuğum olacak 2 kapılı almak pek mantıklı değil ama bu aracı almam lazım dayanamıyorum.:)Almazsam içimde kalır.Showroomda siyah 160hp düz vites bir araç var bayii 54.800 e iniyor sizce fiyat pahalımı daha ucuzunu bulabilirmiyim?

fiyat çok iyi ama ben aracımı alırken siyahını 3000 TL daha ucuza bırakmalarına rağmen ,beyaz tercih etmiştim...siyah bu arabayı boğuyor, Golf gibi ve küçük gösteriyor...bence tercih etmeyin siyah rengi...

Orijinalden alıntı: bbe2

Geçenlerde vw servise gittim, ustalardan biri gaz pedalına bağlanabilir çipli aparat olduğunu (power box mudur?) ve 20-30hp + güç elde edilebildiğinden bahsetti.
    ABT ye gerek olmadığını vs. vs..
    biraz saçma geldi ama bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

VALLA ne böyle bişe duydum, nede inanasım geldi...
  • Birkaç akşam önce e-5 topkapı taraflarında 5 tane scirocco makas yaparak geziniyordu birisi benim önümde durdu (ben orta şeritteydim) biride sağ şeritte sonrasında ikiside kalkış yaptılar, kaza yapmama ramak kalmıştı , insan hayatını hiçe sayarak mecidiyeköy e kadar trafiği birbine kattılar , umarım sizin gibi olgun insanlar bu "şirokkocu" çocukları içinde barındırmıyordur. .
    MSI P67A-GD65 - i7-2700K @ZALMAN CNPS10X - G.SKILL 8GB - KINGSTON SH100S3 120GB Hyperx ssd - MSI gtx 570 - MegaWorks THX 5.1 550 - ( ASUS PA246Q ProArt 24” IPS + 20" Dell 2007wfp + Philips 42" PFL5405H ) -RAZER DEATHADDER3500 - Goliathus Fragged Speed - HAF 922 - HighPower 1000W
  • Ben de inşallah siparişimi verip, DSG 160bg beyaz bir scirocco almak istiyorum, birtek şu ses olayı var kafamda onu da servis ve bayide iyice bir araştıracağım.Hadi hayırlısı.
    Donanım açısında Golf Highline'da bulunup Scirocco'da bulunmayan bir donanım var mı ? vw sitesinde donanım listesinden aşağıdaki farkları çıkardım. Ancak örneğin görsel park desteği yazmamasına rağmen sciroccoda da var. Scirocco sahiplerinden bilgi alabilir miyiz? Teşekkürler.

Media Bağlantısı
    Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar
    Otomatik Yanan Kısa Farlar
    Coming&Leaving Home
    Cruise Control
    Ön Park sensörleri
    Yağmur sensörü
    Lastik Basınç Göstergesi

since 2005
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

hurafe olmuş yürümüş bu Dsg olayı. var en ufak sese takılan arkadaşlar ama Dsg gibi bir mükemmellik varken düze binilmez...

MErhabalar.Üzgünüm fakat 1.4 tsi'lerde kullsanılan 7 ileri dsg şanzumanda ses sorunu var.Çalışma sorunu yok.Yani bu bir arıza değil fakat o insanı,kulağına takıldığında arabasını sattırabilecek kadar rahatsız eden ses mevcut.İsteyen İngilizce biliyorsa yabancı sitelerde aratabilir.Arabasının çıkardığı sesi youtube'a koyan Türk arkadaşlarımızda var.Hatta bu şancumanı kullanan audi'cilerde ağlıyordu.Bu bir hurafe değil,benim arabamı sattıran bir gerçektir.Ama benim ve diğerlerinin rahatsız olduğu kadar rahatsız olmama,kafaya takmama ihtimalinizde vardır.
  • herkese merhabalar. 2008 model clilo3 sahibiyim. yarın askere gidiyorum ve dönüşte eylül de yani yeni bir araç alıcam. 2 modelder takıldım. 1- scirocco 2- yeni megane coupe. scirocco kulklanlşar izlenimlerini paylassınlar. megane coupe test sürüşüne çıktım çok etkiledi beni. bilgilerinizi bekliyorum. saygılar
  • Arkadaşlar aracında vw orjinal dynaudio ses sistemi olan veya bu ses sitemi hakkında bilgis olan warsa yardımcı olabilir mi? Sonradan sses sistemi yaptırmak mı mantıklı yoksa opsiyonel olarak sipariş mi ettirmek.

Arabanın 2 kötü özelliği var biri birazda olsa pahalı olması bide benzinli olması pahalı olması bir kenara o kadar para verdikten sonra benzinine para yetiştirmek zor olur

Steady as she goes..
  • arac güzel lakin tek kapi olmasi ileriye dönük olanlar için sıkıntı yaratıyor, 4 kapı modelini çıkartsalar şuanki satışlarının 10 mislisini satarlardı.

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

arac güzel lakin tek kapi olmasi ileriye dönük olanlar için sıkıntı yaratıyor, 4 kapı modelini çıkartsalar şuanki satışlarının 10 mislisini satarlardı.

araba sportline. nasıl 4 kapı olacak ki?

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

arac güzel lakin tek kapi olmasi ileriye dönük olanlar için sıkıntı yaratıyor, 4 kapı modelini çıkartsalar şuanki satışlarının 10 mislisini satarlardı.

arkadasım zaten araba spor ne gerek var kı dort kapıya

1.4 122hp manuel
    sunroof
    ayna paketi
    cruise control
    bi xenon
    fiyat 57 bin tl

ned,iyorusunuz?? birde sizce 122 hp ii gidermi tatmin edermi 160 lıkla arasında 4 milyar fark war çünkü bilgi verirseniz çok sevincem saygılar
  • arkadaşlar neden buakdar cok satılık SCIROCCO var ve kılomtrelerı cok dusuk?bır sorunumu var yoksa tatmın mı etmıyor hız konsunda anlamadım.ben 147 kullanıyorum kısmetse asker donusu arastırmalar hızlandırcam ortalama 2-3 sene ıcınde eos-schrocco-giulietta-159 dusunuyorum bakalım kısmet bakarsınız 2 senedende az surer bılemem ama aklımı akrıstıran nedne buakdar satılık olması?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.