Şimdi Ara

SCIROCCO (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: emorotti

quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

tek donanımla geliyor:sportline...kesinlikle 160 lık almanızı öneririm...bu arabaya yakışanda, tutulanda odur...yakıtı az performansı çoktur...

Cevabınız için teşekkürler peki tek donanımla geliyor demişsiniz bende vw in sitesinden baktım bu donanımlardın içinde difransiyel klidi yokuşta kayma engelleyici(hill holder) var yazıyo acaba bunlar paketin içine dahilmidir yoksa ek olarakmı alınıyo(standart donanım yazıyo hepsine ama kafamda soru işareti kaldı)

evet o saydığınız özellikler benim arabamdada var ve hepsi standart olarak geliyor...benimki standart donanımdı ve bende var...zaten şu an da dediğim gibi tek oaket geliyor ve ordaki stan. denilenlerin hepsi, sportlin da var...

• quote:

Cevabınız için teşekkürler peki tek donanımla geliyor demişsiniz bende vw in sitesinden baktım bu donanımlardın içinde difransiyel klidi yokuşta kayma engelleyici(hill holder) var yazıyo acaba bunlar paketin içine dahilmidir yoksa ek olarakmı alınıyo(standart donanım yazıyo hepsine ama kafamda soru işareti kaldı)

Yazdigi gibi, yani standart. Aklinda yine de soru isaretleri kalacak gibi, en iyisi, alacagin arabanin bagajinda stepnenin orada bir takim kodlar var. Arabanin kimlik bilgileridir onlar. Oradan kontrol edebilirsin. (Arabanin el kitapciginda yazilan bu.)
    Even apart from the instability due to speculation, there is the instability due to the characteristic of human nature that a large proportion of our positive activities depend on spontaneous optimism rather than on a mathematical expectation.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cptdr

quote:

Orijinalden alıntı: aghkzlkya

rcd510 marka teyibim bu gece çalındı...

hırsızlar sağ ön camı kırıp rcd510 u almışlar.karakolda işlemleri hallettikten sonra servise verdim.kasko halledecek.

aman dikkat diyeyim.araçlarımızı olur olmaz yerlere çekmeyelim.

Cok gecmis olsun.. :(

eyv hocam sağolasın.
  • cevaplar için teşekkürlerA3 ile scirocco arasında gidp geliodum scirocco da bu özellikler olduğunu öğrenince artık kesinlikle sciroccoBide 2010 modellerde birtakım değişiklikler var deniyo bunların en belirginleri nedir acaba?

cevaplar için teşekkürlerA3 ile scirocco arasında gidp geliodum scirocco da bu özellikler olduğunu öğrenince artık kesinlikle sciroccoBide 2010 modellerde birtakım değişiklikler var deniyo bunların en belirginleri nedir acaba?

Direksiyon ve genis ekran teybi en belirgin ozelligi.
    Even apart from the instability due to speculation, there is the instability due to the characteristic of human nature that a large proportion of our positive activities depend on spontaneous optimism rather than on a mathematical expectation.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cptdr

quote:

cevaplar için teşekkürlerA3 ile scirocco arasında gidp geliodum scirocco da bu özellikler olduğunu öğrenince artık kesinlikle sciroccoBide 2010 modellerde birtakım değişiklikler var deniyo bunların en belirginleri nedir acaba?

Direksiyon ve genis ekran teybi en belirgin ozelligi.

teşekkürler bende 2010 model almak istiyorum.Kısmet

• Merhaba herkese, benim de bir sorum olacaktı. RDS510 ile geliyor Scirocco standart olarak bildiğim kadarıyla. Onu RNS510 yani navigasyonluya çevirmek için ne kadar bir ekstra ücret talep ediyorlar?

SCIROCCO

SCIROCCO

• cptdr 'nin aracındaki direksiyondan bahsediyordum işte bu direksiyon çok güzel

• hırsızlık sonucunda servise verdiğim arabamla ilgili, bugün bilgi almak için servise gittim.
    cam kırılmış, rcd510 çalınmış, ve cam üstündeki fitil zarar görmüştü.

cam ellerinde varmış.teyp ve fitil içinse almanya'dan sipariş bekleniyor.20 günden fazla sürebilirmiş.
    hadi teybi geçtimde, koskoca volkswagen'in türkiye'de bir fitili olmaz mı yahu ?

başka bir scirocco daha soyulmuş onun fitil ve teybi 17 güne gelmiş falan.saçma sapan işler.yedek parça stoklamak bu kadar zor olmamalı.

SCIROCCO muhteşem araç, yanındayken gerçekte görmek çok daha güzel
    Dün akşam (19.10.2009) Adana VW Bayi AYKAN'da teslim edildi...

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

quote:

hırsızlık sonucunda servise verdiğim arabamla ilgili, bugün bilgi almak için servise gittim.
    cam kırılmış, rcd510 çalınmış, ve cam üstündeki fitil zarar görmüştü.

cam ellerinde varmış.teyp ve fitil içinse almanya'dan sipariş bekleniyor.20 günden fazla sürebilirmiş.
    hadi teybi geçtimde, koskoca volkswagen'in türkiye'de bir fitili olmaz mı yahu ?

başka bir scirocco daha soyulmuş onun fitil ve teybi 17 güne gelmiş falan.saçma sapan işler.yedek parça stoklamak bu kadar zor olmamalı.

• kusursuz işçilikte son nokta.böylesine temiz bir iş çıkararak aracımı soyan hırsızlara saygılarımı sunuyorum (!) : )

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokizilkaya -- 21 Ekim 2009; 19:15:58 >

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Merhaba herkese, benim de bir sorum olacaktı. RDS510 ile geliyor Scirocco standart olarak bildiğim kadarıyla. Onu RNS510 yani navigasyonluya çevirmek için ne kadar bir ekstra ücret talep ediyorlar?

1300Euro civarında fark ödemeniz gerekiyor. Detaylı bilgilerwww.sciroccoturk.com 'da mevcut.

kusursuz işçilikte son nokta.böylesine temiz bir iş çıkararak aracımı soyan hırsızlara saygılarımı sunuyorum (!) : )

Gerçekten çok temiz işçilik... teybi çalmış fakat arabaya kıyamamış. Teybi söktükten sonra birde konsol çıtasını yerine tekrar oturtmuş, söyleyecek söz bulamıyorum. Çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 23 Ekim 2009; 10:09:26 >
    “Uğraş. Didin. Düşün. Ara. Bul. Koş. Atıl. Bağır. Durmak zamanı geçti çalışmak zamanıdır.”
  • hepsinde değil opsiyon isteyebiliyorsun alırken.....

Orijinalden alıntı: melihdemirag

hepsinde değil opsiyon isteyebiliyorsun alırken.....

Teşekkür ediyorum, O'da Bi-Xenon galiba sanırsam.

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.