Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizler düşüğüz sen en yükseğimizsin belkide ama bu gidişle pek sürmez lvl farkımızhep beraber guild kurcaz chaos olup
  • quote:

Orjinalden alıntı: madslayer

ya millet ben 33 lvlim de sizler kaç lvlsiniz durum ne? bende konsy guildine gelmek istiyorum 35 olunca order olcam bowmanim:) benide alırmısınız guildinize şu ana kadar hiç türk bulamadım tek konuşabiliceğim sizlersiniz....

Konsey guild dağoldı biz şu an beş kişiyiz en geç 3-4 güne 35iz chaos guildi kuracağız
  • beyler herkez bot kullanıyor oyunda kullanlardan bırıde benm bastan karsıydım ama sonradan anladım mıllet kullanıyorsa bende kullanırım 1 kac bot programı buldum kımısı japonca ydı kullanması zor ama ıngılızcesını buldum we kullanımı kolay sızınle paylasmak ıstedımhttp://rapidshare.com/files/77316667/AutoHunter_101.rar.html
    rapid share yazmanız lzm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3dr1c -- 19 Aralık 2007; 20:05:30 >
  • gece saat 12:30 oldu konuyu okuyamadim kolay lvl kasiliyormu benide alırsanız sevinirm c3dr1c online oyun bölüm kurallarını okusan iyi olur bot ve bot gibi şeylerin linkini vermek yasaktı hatırladığım kadarıyla uykum geldi adım ''BowKan18'' olcak iyi geceler
  • Silkroaddan kolay level atlarsın bir günde 27 oldum(21 saat) botu burda vermeleri yanlış fakat şu anda 35- hemen hemen bütün playerlar bot kullanıyor.
  • yahu bi oyunuda botsuz oynayamaz mısınız?

internetten Türklerin pek bilmediği oyunlara bakıyorum devamlı çünkü Türkler hangi oyuna girseler hile,hurda
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

bizler düşüğüz sen en yükseğimizsin belkide ama bu gidişle pek sürmez lvl farkımızhep beraber guild kurcaz chaos olup

hmm ben vi tane healer açtım gerek varmı? healer ile bowman oynucam healer şu an 10 lvl bowman de 34 oldu:)
  • server closed until 12:00 pm diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

server closed until 12:00 pm diyo

sen download.comdan indir oyun yenilendi:Dbendede 2 gün öle dedi yenisi çıkmış kota var bende daha indiremedim:(
  • ya kaç lvlsiniz yaa ben indircem daha 1.800 gb olmuş kota indirmem lazımm yaaa.... çok merak ettim sizi şimdi
  • Oyuna hala dewam edioliomu ?

Guild acıldımı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenciboy

Oyuna hala dewam edioliomu ?

Guild acıldımı ?

oyun devam edilio yeilendi guildden haberim yok ama
  • Arkadaşlar oyunu yüklerken sürekli bilgisayar reset atıyor.Hemde çok yavaş yüklüyor.Lütfen bi yardım edin.
  • bende oyun server kapalı diyo neden acaba
  • abi bu oyunu en külüstür blgisayar bile oynar bunun ram ne kadar az istiyo ben oyunun yeni versyonu şuan iniyo 2sa20dk kaldı benide sizin gruba alırsınız
  • s.a beyler ben ben oyuna yeni başlıyom bana yardımcı olurmusunuz?
  • cevap verecek yok mu?
  • ya kimse ilgilen miyo mu? bu oyunla
  • oyuna başlıyom sizce ne kurayım
  • siz oyunu bıraktınız mı beyler
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.