Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: madslayer

quote:

Sonunda oyunu yükleyebildim oyun tek kelimeyle mükemmel.Bu arada üstte birisi bot vermiş fakat trojanlı onu belirtiyim
    evt trojenli ama gerek yok bence zaten oynayarak baya zevk alıyosun silkroad gibi olmuyo ben çok aldım ama 34 lvldeyim pek çevremde kimse olmadından daha indirmedim

Vallaha ben senin kadar sabırlı deilim.Lvl 24 oldum 4 lvl düşük yaratıklar öküz gibi vuruyor.Yeter lan dedim google da aradım buldum bi tane.Görünüşte temiz ama içinde birşey olma ihtimali yüksek.Adamlar bot işini aşmış ama oyuna bile girmiyorsun o sana tepeden görünüm herşeyi gösteriyor sembolik olarak.Bütün herşeyi ,istatistikleri vs. görebiliyorsun.

ya genede kullanmayın tavsiye etmem ben çok zevk alıyorum botsuz botlulara çok kızıyorum çünkü görev bişe oluo her yer bot dolu sürüyle bot var oyunda o kötü xtrap var oda bişe beceremio ben sana tavsiye etmem gmler gelip bi banlasa şunları her yerde bot çıldırcam 2 aydır oynamıyorum şimdiki oyunum shaiya onda gayet menmunum ama en kısa sürede scions u indircem

• 256 lık ekran kartı ne kadardır
  • ya ben yeni açtım 10lvl oldum ama 10 görevini yapamıyom
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sonunda oyunu yükleyebildim oyun tek kelimeyle mükemmel.Bu arada üstte birisi bot vermiş fakat trojanlı onu belirtiyim
    evt trojenli ama gerek yok bence zaten oynayarak baya zevk alıyosun silkroad gibi olmuyo ben çok aldım ama 34 lvldeyim pek çevremde kimse olmadından daha indirmedim

Vallaha ben senin kadar sabırlı deilim.Lvl 24 oldum 4 lvl düşük yaratıklar öküz gibi vuruyor.Yeter lan dedim google da aradım buldum bi tane.Görünüşte temiz ama içinde birşey olma ihtimali yüksek.Adamlar bot işini aşmış ama oyuna bile girmiyorsun o sana tepeden görünüm herşeyi gösteriyor sembolik olarak.Bütün herşeyi ,istatistikleri vs. görebiliyorsun.

ya genede kullanmayın tavsiye etmem ben çok zevk alıyorum botsuz botlulara çok kızıyorum çünkü görev bişe oluo her yer bot dolu sürüyle bot var oyunda o kötü xtrap var oda bişe beceremio ben sana tavsiye etmem gmler gelip bi banlasa şunları her yerde bot çıldırcam 2 aydır oynamıyorum şimdiki oyunum shaiya onda gayet menmunum ama en kısa sürede scions u indircem

Ya bende bıraktım sonunda oyunu ne kadar botla kassamda günde 11-2lvlden fazla alamıyorum pc 24 saat açık olduğu halde.Lvlim henüz 30 düşünün ilerde nasıl olacak.O yüzden bende sana hazır bırakmışken devam etme derim

• bence sen kasmayı bilmiyosun botla kastın noldu bak hiç iyiy değil ben adamı bi günde 20 yaptım silkroaddan daha kolay silkroadda 1 günde anca 10 oluon yada olamıon dalga geçmiyorum diim....ama iyi düşün....
  • ben silkroad ta 4sa 15lvl 7sa 25 lvl yaptım ama şuan oynamıyom gine başlıyacam ama ne zaman bilmiyom[simage][/simage]
  • görkem o mesajlar ne Allah aşkına tesadüfen girdim üst üste boş mesajdan fazla birşey yazmamışsın.
    Post kirliliğine neden oluyorsun dikkatli ol biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

görkem o mesajlar ne Allah aşkına tesadüfen girdim üst üste boş mesajdan fazla birşey yazmamışsın.
    Post kirliliğine neden oluyorsun dikkatli ol biraz

katılıyorum özür dilerim görkem ama öyle . diyon yeni mesaj açıon öle gidio töbe töbe
  • quote:

Orjinalden alıntı: görkem22

ben silkroad ta 4sa 15lvl 7sa 25 lvl yaptım ama şuan oynamıyom gine başlıyacam ama ne zaman bilmiyom[simage][/simage]

ben 2 saat de 15 yapıom çok basit yaw silkroad oynayacaksın demek sende o zmn premium almaya başla yoksa saaat akşam 10 dan sonra anca girersin
  • yok ben pre ile oynamam ben girme yöntemlerini buldum istediğim zaman girebiliyom ben KO da oynuyodum ben hiç öyle erken kalkmazdım sabah 10 falan oyunu açardı 10 10 geçe oyuna girerdim
  • o boşluklar öylesine 25 sayfaya gelebilmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: görkem22

o boşluklar öylesine 25 sayfaya gelebilmek için

ben sana pm atim konu başka yerlere gitmesin
  • herkes bu oyunu bıraktı galiba ben arkadaşımı oyuna davet ettim sro yu bıraktı şimdi onu oynuyoruz biz order olmayı düşünüyoruz diimm....belki biz de guild kurarız sizin iş çöktü gibi.....
  • bende indiriyorm......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 8 Mart 2008; 6:11:35 >
  • xtrap hatası veriyor??: (((
  • Bu oyunu da oynadım son derece eğlenceli zevkli bir oyun tabii anime sevenler için
  • lütfen yardm edin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 8 Mart 2008; 11:13:42 >
  • oyunu ilk oynayanlardan biriyim elluin le beraber ama kasması baya zahmetli ve herkes bot kullandığından oyunu bıraktık
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GeWeZe_

lütfen yardm edin arkadaşlar

ya lütfen biri yardım etsin sabahtan beri uraşıorm bi türlü yapamadım...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.