Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scions of fate 2 olanını indirin eski sürüm değil yoksa 12 falan der tabi öle.... ben şimdilik shaiya oynuyom haberiniz olsun benim konsey guildinden bi haberim yoky aa of....
  • .
  • benim adım oyunda SrZoro ok
    bowmanım lvl 11 ama novitice bowman yazıyo nasıl sadece bowman olacam
  • Konsey guildi dağıldı.Eskiden sitemiz vardı ama şimdi herkez dağıldı.Benimde 60 veya 61 bowman vardi baya sağlamdı sonra bir arkadaşa verdim ondan sonra ne oldu bilmiyorum.
  • 70 milyon?
  • .
  • bende 12 lvl oldum ama bende novice bowman yazıyo sadece bowman yazması gerekmiyomu ya bide skill kulanamıyom ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevenirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: görkem22

bende 12 lvl oldum ama bende novice bowman yazıyo sadece bowman yazması gerekmiyomu ya bide skill kulanamıyom ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevenirim

görevi yapmadıysan değişmeş novice bowman yazar 10 lvl görevini şehirde ortadaki kadın lady tae galiba ondan al ayrıntıları unuttum ben:(
  • .
  • .
  • madslayer bana msn adresini verebilirisen sevinirim
  • .
  • ekledims eni madslayer[simage][/simage][simage][/simage]
  • Sonunda oyunu yükleyebildim oyun tek kelimeyle mükemmel.Bu arada üstte birisi bot vermiş fakat trojanlı onu belirtiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Sonunda oyunu yükleyebildim oyun tek kelimeyle mükemmel.Bu arada üstte birisi bot vermiş fakat trojanlı onu belirtiyim
    evt trojenli ama gerek yok bence zaten oynayarak baya zevk alıyosun silkroad gibi olmuyo ben çok aldım ama 34 lvldeyim pek çevremde kimse olmadından daha indirmedim
  • .
  • quote:

Orjinalden alıntı: madslayer

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Sonunda oyunu yükleyebildim oyun tek kelimeyle mükemmel.Bu arada üstte birisi bot vermiş fakat trojanlı onu belirtiyim
    evt trojenli ama gerek yok bence zaten oynayarak baya zevk alıyosun silkroad gibi olmuyo ben çok aldım ama 34 lvldeyim pek çevremde kimse olmadından daha indirmedim

Vallaha ben senin kadar sabırlı deilim.Lvl 24 oldum 4 lvl düşük yaratıklar öküz gibi vuruyor.Yeter lan dedim google da aradım buldum bi tane.Görünüşte temiz ama içinde birşey olma ihtimali yüksek.Adamlar bot işini aşmış ama oyuna bile girmiyorsun o sana tepeden görünüm herşeyi gösteriyor sembolik olarak.Bütün herşeyi ,istatistikleri vs. görebiliyorsun.

• .
  • benim oyunda nickmin SrZoro görüşelim
  • .
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.