Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda bow mu kuram yok sa warrior mu? hangisi şifre alamdım bide o var
  • bişey sorucam fate onlineye yeni başladım okçuyum 12lvl ım ama bowmen olamadım
  • biri cevap versin lütfen plzzzzzzzzzzzzzz
  • lütfen cevap verinnnnnnnnnnnnnnn

• oynıan olmadıından cvp vermezler bi tek türk sen oynuosun herhalde

http://sof.-mmosite.com/ bu siteyi araştır bulursun ( - 'yi kaldır)
  • lütffennnnnnnnnnn
  • birşey diycem site açılmıyo
  • sen nasıl olduğunu bilmiyomusun
  • ya birşeyi bulmak için illa bilgi sahibi olmak gerekmezki oyundaki diyalogları vs okuyarak ya da oyunda birilerine sorarak rahatça bulabilirsin zaten soramıyorsan o oyunu nasıl oynamayi düşünüyosunki tabi zevkler ve renkler tartışılmazda ne bilim etrafta tek ben varmışım gibi mmo oynamak beni sarmıyor :D neyse oyunda ilk başladığın kentin ortasında bi kadın vardı adını unuttum ondan lvl 10 görevi alıp bitirince novicelikten çıkıyorsun. zaten kentte görev veren yüzlerce kişi yok hepsine sorarakta bulabilirsin.
  • görevi filan aldımda nasıl yapıcam
  • benim ing cem çok iyi değilde
  • benim ing çok iyi değilde
  • biri cevap versin
  • alt alta yazmayı bıraksan iyi olacak
  • ingilizcen o görevi anlamayacak kadar kötüyse böyle bi oyunu oynamanı önermem. daha 12 iken bırak bence. hadi devam ettim diyelim ilerde ne yapicaksın sürekli böyle soru sormayımı düşünüyosun. buna benzer şeylerle çok karşılaşıcaksın çünkü oyun sadece git yaratık kes level atla mantığına dayalı değil. hadi sordun diyelim cevap verecek kişi kaldımıki herkes oyunu bıraktı gördüğüm kadarıyla.
  • 70milyon kişi oynuyo ve ben birçok şeyi napar ne eder bulurum ve sadace bu oyunu çözemedim
  • 70 milyon kişi kore japonya çin gibi doğu ülkelerinden oynuyor eu dan oynayan o kadar kişi yok. (eu da olsa olsa 20.000 kişi vardır bence) birde zaten o kadar kişi bilerek oynuyor ama sen ne yapar ne eder çözerim diyosan ok sorun yok.
  • aga sadece şu görevi anlatmanı istiyorum
  • anlatırsan çok sevinirim

• quote:

ingilizcen o görevi anlamayacak kadar kötüyse böyle bi oyunu oynamanı önermem. daha 12 iken bırak bence. hadi devam ettim diyelim ilerde ne yapicaksın sürekli böyle soru sormayımı düşünüyosun. buna benzer şeylerle çok karşılaşıcaksın çünkü oyun sadece git yaratık kes level atla mantığına dayalı değil. hadi sordun diyelim cevap verecek kişi kaldımıki herkes oyunu bıraktı gördüğüm kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.