Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2hafta sonrayı ben göremem çünkü 2moons a geçcem. ben bu zamanları fırtına öncesi sessizliğe benzetiom
  • allahım delircem bi açılmadı bu oyunda ya. bi hafta sonra dediler bi hafta oldu açılmadı

arkadaşlar bu 2moons ta pet sistemi olcakmı*??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 25 Mayıs 2007; 18:52:58 >
  • yok sanırım merak etme görürüsün nasıl olsa sittinsene açılmıcak 2 moons açılsada p2p yi görürsen şaşırma
  • arkadaşlar benim kuzen guild açtı. guilde resim nasıl koyuluyor??
  • O aslan yaktı bizim clanı onun yüzünden clanca banlancaktık neyseki attım.Bir insan 1 lafdan hemen anlar ama aslana adamlar 10 kere belki daha fazla party full diyorlar ama aslan beyfendi tamam demeyip üstüne üstlük ks yapıyor.Sanırım en büyük hatamız aslan ı clana almakla yapmışız onun yüzünden hala insanlarla tartışıyorum.
  • Adam gibi oynamak lazım oyunu. Ben bana ks yapanları çok güzel öldürüyodum. Yaratıga daldıgında trade atıyodum parti atıyodum adam öldükden sonrada exp kasmaya rahat rahat dewam ediyorum
  • o aslan deil. aslan lise3e gidio. onun kardeşi ilköğretim3'e. ks yapan kardeşi.gerçek ASLAN lise3'e giden zaten o tek kasıo
  • Ah bu kardeşler zamanında kardeşim sayesinde almanlardan bayağı çekmiştim N..i
  • benimde kardesim var ama cokda guzel oynar ne gidip birine ks yapar nede gidip kufur eder.
  • ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKCAK OLANLARDAN BİRİ BANA ID SİNİ VE ŞİFRESİNİ VEREBİLİRMİ?

MSN:ert_asl_1149@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer

onun kardeşi ilköğretim3'e. ks yapan kardeşi.

Uğraştığımız kişilere bakarmısın yok bu böyle olmıcak gidip parayı basıp paralı oyunlarda oynamak lazım.Hem yaş farkı hemde saygı olur.yoksa böyle giderse yakında ilk okul çocuklarıyla oynamaya başlıcaz

quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

benimde kardesim var ama cokda guzel oynar ne gidip birine ks yapar nede gidip kufur eder.

Böyle saygılı kardeşlerimizede biz büyüklerimiz canları feda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 26 Mayıs 2007; 18:48:19 >

• bi ks yüzünden koskoca guild mi banlanır bu kadar büyütmeyelim olayı arkadaşlar. hem şimdi oynayan çocuklar gelecekte belki çok güzel oyuncular olcaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer

bi ks yüzünden koskoca guild mi banlanır bu kadar büyütmeyelim olayı arkadaşlar. hem şimdi oynayan çocuklar gelecekte belki çok güzel oyuncular olcaktır.

Bak pcplayer ben ks yüzünden büyültmüyorum.(Zaten yaptığı kabahatinden büyük)2.cisi eğer ben onu houseden atmasaydım clanca bir ban yicektik.3.Hiç bir insan kendi housundaki oyuncunun partysine ks yapmaz.4.Onuda geçelim bir insana laf bir kere söylenirde zaten çocuk ilk okula ne gidiyormuş ben onla hiç bir şey yarırştırmam nede o benle birşey yarıştıramaz.İleri çok güzel oyuncular olur diyorsun ama bu kafayla zor olurlar.Zaten fazlada uzatmaya gerek yok elin bıcırları için...

• Foreweer gerçekten haklısın paralı bir oyun oynamak lazım. Hem yaş genelde 18 den büyük oluyor oyuncular daha olgun oluyor hemde oyunun zevki çıkıyor. Ama benim kredi kartı için bir sene daha beklemem lazım daha 17 yim
  • Bende kredi kartı varda bir oyuna para vermek istemiyorum ama böyle olaylar olunca işte,insan ister istemez geçmek istemiyor değil.
  • kredi kartım olsa direk ro oynamaya başlıcam en zevklisi walla hem güzel oyun hemde ortam süper
  • Ro nedir acaba ran online mi ?
  • Ragnarok Online
  • arkadaşlar yine ertelendi bu 2moons herhalde artık elimizde bastonla oynarız oyunu
  • biz oynıyamayız ama torunlarımız oynar
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.