Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya zaten sıktı artık sof. param yok drop yapamıyorum dusen ruby ler felan sadece pot paramı karsılıyo üzerime defans bile basamıyorum. Bu sartlarda oynanmaz bu oyun
  • Bende herşey var ama bir duyum aldım şu an bu saatten sonra party denen bişey kalmıcakmış sanırım herkez bot firmasını bekliyormuş bende duyar duymaz oyunu bıraktım dediğiniz gibi zaten fazla kullanıcısı kalmamıştı sıkıcı geçiyordu zamanımız her neyse artık clan olarak tamamen çekildik scions dan şu an tek oyunumuz 2moons kaldı ben şu an 2moons açılana kadar ares diye bir oyun var ona geçicem zaman geçirmek amacıyla.
  • ben malesef bir oyuna gecemiyorum kotam doldu 2moonsu beklicem mecbur sıkıla sıkıla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 21 Mayıs 2007; 19:56:07 >
  • KONSEY nereye ben oraya ben de geliorum 2moonsa tam olarak ne zaman açılcak?
  • arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu oyun kaç mb'tır sizce? 2.3gb kotam kalmış. sinek valesi adsl kotası 4gb biliosun dimi 1024kps. olanı ona göre bak yani kotana
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer

KONSEY nereye ben oraya ben de geliorum 2moonsa tam olarak ne zaman açılcak?

Haftaya açılcak büyük ihtimalle tabi birdaha ertelenmezse.
  • suan 3,5 gb da benim kota 500mb alanım kaldı :)
  • daha yeni üye oldum ben ama 30gün içinde aktivitasyon maili gelcek dio zaten 1hafta sonra açılıo oyun.3 hafta boşboşuna mı beklicem

bide üyelikten sonra 300coins kazandınız dedi.bu scions of fatedeki gibi tiger almak için olan coins mi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreweer

Bende herşey var ama bir duyum aldım şu an bu saatten sonra party denen bişey kalmıcakmış sanırım herkez bot firmasını bekliyormuş bende duyar duymaz oyunu bıraktım dediğiniz gibi zaten fazla kullanıcısı kalmamıştı sıkıcı geçiyordu zamanımız her neyse artık clan olarak tamamen çekildik scions dan şu an tek oyunumuz 2moons kaldı ben şu an 2moons açılana kadar ares diye bir oyun var ona geçicem zaman geçirmek amacıyla.

ben o oyunu tavsiye etmem çözünürlük çoooook düşük. kuzen indirdi 1saat içinde bıraktı oyunu
  • 70 milyon mu abartmissiniz ben pek beyenmedim bole oyunlar her yerde var!
  • 2moons u denicez begenirsem o oyunda kalcam beğenmezsem baska bir oyun bulcam bu saatten sof oynamam zaten. Bot olayına giriyo millet paso
  • Bu oyunda nelermi var bot+mob hack moblar asana saldırmıyor sen onlara saldırıyorsun arrow hack uçma hack kamera zoom hack oyuna girmeden bot v.b pek çok şeler var bu oyun iicem bozuldu hepsinide biliorum hepsini denedim sonra sıktı bıraktım oyunu bileniniz bilir dh sof Grubu imzasınıda ben tasarlamıştım.

İsteyene siteyi verebilirm yada msn anlatabilirim+Site için ing bilmeniz gerekli msn ekleyin

Özel mesaj atabilirsiniz
  • foreweer sana mesaj attım baksana.
  • arkadaşlar ben cabala baktım 2moonstan daha güzel geldi bana.tabi zevkler farklıdır ben cabala geçmeyi düşünüom . hem13haziranda bedava olcakmış. 20gün sonra
  • biraz oncede ben baktım cabal'a banada çok güzel geldi. 2moons dan baya bi güzel bana göre. En çokda Blade'lerin şu en iyi zırhı varya onu beğendim tam bir samuray elbisesi yapmışlar
  • cabalın bedavasında baya eksik var ve lvlı aşmış herkesin yine de siz bilirsiniz
  • ewt mesela paralı oynayanlara özel itemler skiller %25 fazla exp - skill point ve en önemlisi gps(yani harita) verilior. ücretsizlere normal exp - skill point verio.ayrıca gps özelliğinden yaralanamıyosun.
  • bana göre cabal 2 moonsa göre daha güzel
  • o zaman çok kötü ya tam dengesiz bir oyun olmus cabal. Öyle ayrımcılık olurmu ya paralı oynayanlar her zaman daha güçlü olcak ozaman. Oynanmaz bu cabal
  • valla o sana kalmış sofa çıktığı gibimi başladın heralde para verenlerle para vermeyenler ayrılmalı biri para döküyor biri hiç bişi vermeden sadece istiyor mantıklımı bu ?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.