Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scionsda 60 görevini yapan veya bilen varmı?60 lvl oldum daha görevi yapamadım yada bugda görev bi bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

biz oynıyamayız ama torunlarımız oynar

torunlarımız oynasa iyi yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreweer

Scionsda 60 görevini yapan veya bilen varmı?60 lvl oldum daha görevi yapamadım yada bugda görev bi bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

görmek için
    TIKLA
  • 2Moons Kesin Açılış Tarihi Açıklandı
    Alıntı:

JULY 30th, 2007

Now I know that seems far away, but we had the engineering team come out from Korea and we are preparing for a huge launch. While they were out here they identified some things that need to be added such as firewall servers, and different game servers. They also are working on the financial systems for the next build which includes a fully functional item store. We also want to do some internal testing to make sure as many bugs are identified and dealt with. We got to see a new extremely cool (insane) PVE and PVP battle mode that is in the works for a future build while we were in LA. You guys will think it's killer. I can't wait to get in there with you. We also have come up with some very fun events for the game as well as forum events. I am sooooo excited, so just another little push. I want to be there as much as you do! Trust me! (and we will have to have a party in game that first night!)

Jill
    Assistant Producer

Yapılan açıklamayla oyunun resmi çıkış tarihi belli oldu . Tarih 30 Temmuz ... Evet bir hayli şok etkisi yarattı.En kötü ihtimal haziran içinde bekliyorduk.
    Açıklamada oyuna bir çok yenilik ve güvenlik ekleneceği anlatılmış.Umarım 60 günlük zaman zarfında çok değişik çok daha güzel bir oyunla karşımıza çıkarlar. Ve de sonunda sevimlilik olsun diye oyunun açıldığı gün , oyunun içinde party verilceğinide eklemeyi unutmamışlar.

((2 moons forumundan aldım))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 29 Mayıs 2007; 21:15:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer

2Moons Kesin Açılış Tarihi Açıklandı
    Alıntı:

JULY 30th, 2007

Now I know that seems far away, but we had the engineering team come out from Korea and we are preparing for a huge launch. While they were out here they identified some things that need to be added such as firewall servers, and different game servers. They also are working on the financial systems for the next build which includes a fully functional item store. We also want to do some internal testing to make sure as many bugs are identified and dealt with. We got to see a new extremely cool (insane) PVE and PVP battle mode that is in the works for a future build while we were in LA. You guys will think it's killer. I can't wait to get in there with you. We also have come up with some very fun events for the game as well as forum events. I am sooooo excited, so just another little push. I want to be there as much as you do! Trust me! (and we will have to have a party in game that first night!)

Jill
    Assistant Producer

Yapılan açıklamayla oyunun resmi çıkış tarihi belli oldu . Tarih 30 Temmuz ... Evet bir hayli şok etkisi yarattı.En kötü ihtimal haziran içinde bekliyorduk.
    Açıklamada oyuna bir çok yenilik ve güvenlik ekleneceği anlatılmış.Umarım 60 günlük zaman zarfında çok değişik çok daha güzel bir oyunla karşımıza çıkarlar. Ve de sonunda sevimlilik olsun diye oyunun açıldığı gün , oyunun içinde party verilceğinide eklemeyi unutmamışlar.

((2 moons forumundan aldım))

Oha ya paso erteliyorlar ben beklemiyorum artık farklı bir online oyun bakacam t...ak mı geçio bunlar

• bencede bu oyunun çıkcağı yok çıksa bile çok oyuncu kaybeder açılına kadar
  • quote:

kredi kartım olsa direk ro oynamaya başlıcam en zevklisi walla hem güzel oyun hemde ortam süper

eger turklerle takılmak istiyorsan ve tartışma ortamı arıyorsan gerçekten süper bi oyun ^^ Bunun yanında eğer SoF'u droplar ve parasızlık yüzünden bıraktıysan ve oyunada yardımsız 0 karakterle başlamayı düşünüyosan hiç önermem. oyunda karakterini düzgün kasabilecek hale getirmen için 1-2 ay para biriktirip düzgün ekipman alman gerekiyor. yoksa bi yere kadar kasabiliyorsun ondan sonrası gelmiyor. ayrıca çoğu oyunun aksine bi yaratıktan hertür item düşmüyor bazı sınıfların kasabildiği yerlerden çok değersiz şeyler düşüyor veya değerli bişi düşsede %0.01 ihtimali oluyor (kartlar vb.) oyunu 3 yıldır oynuyorum belki daha fazla şuanda whitesmith karakterim var (eğer biraz oyun bilgin varsa bilirsin yapması zor karakterlerdendir ve oyunu bırakmadan önce türklerde 3 kişide vardı) silmedim ama 3-4 aydır oynamıyorum ro2 yüzünden oyunun sonu yakın gibi görünüyor ve bu yüzden çok kişi oyunu bıraktı bırakanlardan oynayanlara kalan itemler zamanında yapılan buglarla elde edilen itemler vs derken oyunun önde gidenlerine yetişmek imkansız hale geldi. baştakilerle birlikte şunu demek istiyorum bu saatten sonra ne kadar oynarsan oyna oyunda iyi bir karakter yapamadan oyunun sonu gelebilir. ama illa oynamak istiyosan private serverlar normalden daha zevkli gelebilir (sadece öneri)

herneyse rodan sonra birçok oyun denedim wow - flyff - sro vs fakat hiçbiri bağlayamadı beni. şimdi SoF denemek istiyorum ama gördüğüme göre çoğu kişi bırakmış. bırakma sebebiniz nedir oyunda gördüğüm kadarıyla order chaos savaşları vs oluyor pvp side o kadar kötü değil. botlardan dolayı sanırım peki bir bilginiz varmı yöneticilerin aldıkları veya alacakları önlemler hakkında ? ona göre denemek istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmoon

quote:

kredi kartım olsa direk ro oynamaya başlıcam en zevklisi walla hem güzel oyun hemde ortam süper

eger turklerle takılmak istiyorsan ve tartışma ortamı arıyorsan gerçekten süper bi oyun ^^ Bunun yanında eğer SoF'u droplar ve parasızlık yüzünden bıraktıysan ve oyunada yardımsız 0 karakterle başlamayı düşünüyosan hiç önermem. oyunda karakterini düzgün kasabilecek hale getirmen için 1-2 ay para biriktirip düzgün ekipman alman gerekiyor. yoksa bi yere kadar kasabiliyorsun ondan sonrası gelmiyor. ayrıca çoğu oyunun aksine bi yaratıktan hertür item düşmüyor bazı sınıfların kasabildiği yerlerden çok değersiz şeyler düşüyor veya değerli bişi düşsede %0.01 ihtimali oluyor (kartlar vb.) oyunu 3 yıldır oynuyorum belki daha fazla şuanda whitesmith karakterim var (eğer biraz oyun bilgin varsa bilirsin yapması zor karakterlerdendir ve oyunu bırakmadan önce türklerde 3 kişide vardı) silmedim ama 3-4 aydır oynamıyorum ro2 yüzünden oyunun sonu yakın gibi görünüyor ve bu yüzden çok kişi oyunu bıraktı bırakanlardan oynayanlara kalan itemler zamanında yapılan buglarla elde edilen itemler vs derken oyunun önde gidenlerine yetişmek imkansız hale geldi. baştakilerle birlikte şunu demek istiyorum bu saatten sonra ne kadar oynarsan oyna oyunda iyi bir karakter yapamadan oyunun sonu gelebilir. ama illa oynamak istiyosan private serverlar normalden daha zevkli gelebilir (sadece öneri)

herneyse rodan sonra birçok oyun denedim wow - flyff - sro vs fakat hiçbiri bağlayamadı beni. şimdi SoF denemek istiyorum ama gördüğüme göre çoğu kişi bırakmış. bırakma sebebiniz nedir oyunda gördüğüm kadarıyla order chaos savaşları vs oluyor pvp side o kadar kötü değil. botlardan dolayı sanırım peki bir bilginiz varmı yöneticilerin aldıkları veya alacakları önlemler hakkında ? ona göre denemek istiyorum.

tales of piratesı dene bence.roya çok benziyor hemde bir çok şey var içinde.msj falan atarsan anlatırım sana ayrıntıları

• Ro gerçekten çok zor bir oyun. Yani emek istiyor en basiti bir thief kasmaya başlıyorsunuz assasin olana kadar sorun çıkmıyor ama assasin oldukdan sonra 4-5 ayrı item yapmanız lazım kascağınız yere kadar ve silahlara + basmak gerçekden çok zor. Ama biraz sabır ve iradeyle hepsini yaparsanız ozaman oyunun tadı çıkıyor. Özellikle savaşları çok güzel yanlış hatırlamıyosam War of Emperium savaşlarıydı. Kaleyi ele geçiriyorsunuz ve ele geçirdiğiniz kale 1 hafta sizin oluyor sizin bayrağınız dalgalanıyor
  • quote:

Ro gerçekten çok zor bir oyun. Yani emek istiyor en basiti bir thief kasmaya başlıyorsunuz assasin olana kadar sorun çıkmıyor ama assasin oldukdan sonra 4-5 ayrı item yapmanız lazım kascağınız yere kadar ve silahlara + basmak gerçekden çok zor. Ama biraz sabır ve iradeyle hepsini yaparsanız ozaman oyunun tadı çıkıyor. Özellikle savaşları çok güzel yanlış hatırlamıyosam War of Emperium savaşlarıydı. Kaleyi ele geçiriyorsunuz ve ele geçirdiğiniz kale 1 hafta sizin oluyor sizin bayrağınız dalgalanıyor

3-4 gün bayrak dalgalanıyor ondan önemlisi Treasure box lardan çıkan itemler ve bu itemlerle yapılan GL eşyalar vs. oyuna emek verirsen karşılığını alıyorsun ama şu saatten sonra bence vereceğin emek bir işe yaramaz. çünkü senin 1 yıl emek vererek yapacağın karakterlerden bazılarında 5-6 tane var. zaten dediğim gibi ro2 çıktı eu ya gelmeside pek uzun sürmez diye düşünüyorum. ama genede sen bilirsin

bu arada tales of pirates i deniyeceğimde şu SoF hakkında biri bilgi verse oyunu neden bıraktı çoğu kişi ? ya da benmi yanlış anladım önceki sayfalarda herkes bırakıyorum vs demiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmoon

bu arada tales of pirates i deniyeceğimde şu SoF hakkında biri bilgi verse oyunu neden bıraktı çoğu kişi ? ya da benmi yanlış anladım önceki sayfalarda herkes bırakıyorum vs demiş

oyunu exp kasmak zor olduundan - para kazanma zor olduundan - botlardan - dupelerden bıraktılar ama oyunda hala 10-15tane türk tanıom ben
  • exp ve para kasmanın zor olması sorun değilde dupe ve bot varsa kötü. neyse başka birşey denerim ro ve wow dan sonra oyniyacak düzgün bi oyun bulamadım. madem buda böyle voyage century veya tales of pirates denerim.
  • arkadaşlar oyunu oynayanlar nicklerini yazsın oyunda konuşuruz
  • Elluin bana guilde nsl bayrak koyabiliceğimi ve guilde nsl adam alcağımı anlatır mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 6 Haziran 2007; 15:50:55 >
  • arkadaşlar oyuna girmeye çalışıyorum giriyo loading resmi çıkıo takılıo baya bi bekledim açılmadı bi yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirioda

arkadaşlar oyuna girmeye çalışıyorum giriyo loading resmi çıkıo takılıo baya bi bekledim açılmadı bi yardım lütfen

Herkez Bıraktı Oyunu sen girmeye calısıyorsun Sahsen bende lwl 40 da bıraktım...
    Loading resmi cıkıp takılıyorsa yapacagın seyler bikac kez denemek olmadı oyunu silip tekrar yüklemek o da olmadı , oyunun forumundan arastır ya da burdan belkı ...
  • scions of fate ye daha yeni basladım bana yardımcı olabilirmisininz
    suanda 12 lvl ım ve bi gorev yaptım bana bi kılıç verdi(he bu arada bladesman kılıcı)Ama kılıcı alabilmem için bladesman olmamı istio char ozelliklerine bakıom ordada Novice Bladesman dio yani ben adamımı
    Novice bladesman --->Bladesman e nasıl donusturebilirim yardım pls

oyunda
    nickim:Haski
    lvl:12
    genelde earth 5 de oynuom
    baska oynayan varsa bana mesaj atın bende oyunla ilgili fazla bişi bilmiom yardımlasma olur
  • ilk sayfayı oku bi yada başlangıç rehberi vardı ona göz gezdir up !
  • Bırakın su oyunu ya siz elinizle lvl 70 e 2 yılda kasın adamlar bot kullanıp 1 ayda kasıyolar oynanırmı böyle oyun
  • comic lere çinlermi japonlarmı ne akın ediodu ondandır
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.