Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten cabal parayı nerden koparsam kardır diyerekten böyle şeyler çıkartıyor:cabal ilk açıldığında pm lerine cevap gelmezdi gmlerden.Baktılar olmuyor oyuncu kaybediyoruz hem türk desteği yaptılar,hemde şimdi pm lerine türkçe gmlerden cevap geliyor.

Eğer bu cabal böyle free yapmasaydı bende cabala geçmeyi düşünüyordum hem aylık parasıda cuzi bişey,fazla değil yani dokunmazdı.
  • Ya şimdi söyle bişey var Vincenzo. Tabiki real para ile bişeyler alınır premium shop felan olur bu her oyunda doğal olan şeylerden biridir. Ama paralı younda exp, skill avantajı çok sacma olmus. Böyle oyundada oynanmaz zaten
  • o senin düşüncen tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

valla o sana kalmış sofa çıktığı gibimi başladın heralde para verenlerle para vermeyenler ayrılmalı biri para döküyor biri hiç bişi vermeden sadece istiyor mantıklımı bu ?

o zaman a ya paralı yapsınlar ya parasız
  • foreweer abi sana çok katılıyorum. parayı kopartmak için bin türlü yer arıolar. mesela paralı üyelikte para verip sınırsız üye olamıyosun. wow da sınırsız üyelik var. ve bu yeni haber ücretli ile ücretsiz arasındaki fark
  • bkz k2 network
  • arkadaşlar konsey guildini kapatcakmısınız ??
    ben oyunu bırakmayı düşünmüorum wushu sword alcam 550k ya satan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 23 Mayıs 2007; 20:13:08 >
  • yaw bi tek turk sen kaldın oyunda ben 4 gundur girmiyorum oyuna cokda mutluyum :)
  • konsey guildi açık kalır ancak oyuncu yok bu yüzden disband yapabilirim her an.2 moonsa geçeceğimiz için orda kalsa bile aktif oyuncu olacağını sanmıyorum
  • tmm bende bırakcamda 3hafta boş boş mu beklicem? vakit geçirmek için oynuom. kararımı verdim 2moos açılınca direk ona geçcem. bide 2moonsun istediği pc özellikleri nedir ram gibi bende 256ram var yetermi acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 24 Mayıs 2007; 13:38:57 >
  • quote:

bkz k2 network

ne dediini anlamadım tekrar yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer

quote:

bkz k2 network

ne dediini anlamadım tekrar yazarmısın

demişsin ya süresiz üyelik yok adamlar bu konuda k2 network knight online'in firmasını örnek alıoyorlar diyorum
  • quote:

tmm bende bırakcamda 3hafta boş boş mu beklicem? vakit geçirmek için oynuom. kararımı verdim 2moos açılınca direk ona geçcem. bide 2moonsun istediği pc özellikleri nedir ram gibi bende 256ram var yetermi acep

Zor bende 256mb ram vardı çok takılıyordu ama boş yerlerde takılmıyor gidip 1gb ram aldım sonra düzgün bir şekil de oynadım.Yani kısacası 256ramla oyundan hiç bir zevk alamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreweer

quote:

tmm bende bırakcamda 3hafta boş boş mu beklicem? vakit geçirmek için oynuom. kararımı verdim 2moos açılınca direk ona geçcem. bide 2moonsun istediği pc özellikleri nedir ram gibi bende 256ram var yetermi acep

Zor bende 256mb ram vardı çok takılıyordu ama boş yerlerde takılmıyor gidip 1gb ram aldım sonra düzgün bir şekil de oynadım.Yani kısacası 256ramla oyundan hiç bir zevk alamazsın.

ben scions of fate den bile zevk alamıom bu ramle. mecburen babama ram aldırtcam

• arkadaşlar bunu teknik sorunlar bölümüne yazmam gerekirdi ama şimdi benim RAM 256 üstüne bidaha 256 takınca 512 mi oluo?
  • evet
  • beyler sofda bu bot olayı vardıya adamlar yayınladılarmı programı?
  • hayır
  • şuan oyunda heryer tertemiz çok az bot görüom yine eski zevkinde
  • 2 hafta sonra onları göremicen emin ol
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.