Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NaRuToLgA

konsey guildine kimse girmiyorki saolsun posenin acountunu vermişti baktım kimse yoktu üzücü bisey bende girmek isterdim

Konseyclanı şu an beklemede 2moonsa bağlı herşey belkide değil tam olarak bende bilmiyorum.Ben hergün oyundayım nerdeyse.Ya clanca 2moonsa geçcez yada sofa devam etcez...
  • 2moon nedir acaba server falanmı veya başkabirşeymi??
  • Eğer 2 moons açılır ve geçişimiz kesinleşirse Konsey guildi lideri olan 51 bladesmanimi bir arkadaşa verecem ve sitemiz olan(yeniden açılacak yakında)www.konseyguild.com da sof için özel bölüm ayıracam.İlgilenen arkadaşlarla görüşürz
  • 2moons inş güzel bir oyundur yoksa bosuan geçmiş olcaz. Youtube den izledim videolarını ama videoya bakıp konusmak çok yanlış bence. Bir çok oyunun videosu süper oluyo ama kendisi kötü oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

2moons inş güzel bir oyundur yoksa bosuan geçmiş olcaz. Youtube den izledim videolarını ama videoya bakıp konusmak çok yanlış bence. Bir çok oyunun videosu süper oluyo ama kendisi kötü oluyo

2moonsu oynadım ben zaten closed betada fena değil
  • quote:

imPsYcHo order olursan Konsey isimli guildimize girebilirsin

tmm bugünde bi 3 saat falan kasim 25-26 olurum rahat
  • 2moons dan ben nerdeyse ümidi kesdim cıkartamadılar bi türlü oyunu ozmana kadar mu online takılıyorum beklerim global serverda ayrıca sof a yeni başlıyacaklara başarılar
  • ins en kısa zamanda cıkar yoksa ben sofda baya bi lvl atlıcam :)
  • arkadaşlar oyuna iki yeni arkadaşımı başlattım birisi helaer dieri swordmen .

helaer 11lwl adı:KGN08
  • oyun güzele benziyor bugün yüklerim
    başlıca oyunu bana anlatmak isteyeniniz varsa msn:imzada
    şimdiden herkese teşekkürler
  • arkadaşlar ben swordman açtım lwl11 yaptım

lwl22 bladecinin şifresini biri çalmış

pose abi sende hiç sword kaldımı??
  • 2 aydır sofdayım ilk defa hack yedim diyeni duydum :)
  • pcplayer özür abi pose abinin kılıcını ben almıştım hackciler aman ödüm patlıyo hackliyecekler diye yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaRuToLgA

pcplayer özür abi pose abinin kılıcını ben almıştım hackciler aman ödüm patlıyo hackliyecekler diye yaw

biliyomda yine bi sorim dedim

sende varmı hala o wushu sword alcamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 16 Mayıs 2007; 21:08:51 >
  • quote:

2 aydır sofdayım ilk defa hack yedim diyeni duydum :)

bilmem normalde bladecinin üstünde lwl20 üstü lwl15armoru 50k kolluklar ayaklık felan vardı hiçbiri yok para 0 gold allahtan okçum başka ID deydi
  • Valla ben bow kasıyorum ama artık diğer classlarda oynamak istiyorum.level 53+blade order ile benim 57level order bowmani değiştirmek istiyen arkadaşlar varsa özel mesaj atabilirler.İster itemli ister itemsiz fark etmez.
  • Abi napacan Blademan en rezil class :D açtığıma pişman oldum bowa geçiyorum gene :) pcplayer wushu sword u satıp lightnig bow aldım sorry abijim
  • okçu bi noktadan sonra bayıyo. en ucuz silahlar okçuda en hızlı kasma okçuda böle olunca oyunun zevki kalmıo ben swordmen açtım ondan
  • bugün bronze chestten bronze ring çıktı healht30 verio kaç k eder? almak isteyen pm atsın sanırım sadece okçular için
  • para eder biraz ama tam bilmiyorum :) oyundaki nickin ne?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.