Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyuna yenı baslıcamda bısı sormak ıstıorım
    setup ıkonuna tıklıorum daha sonra calıstır dıorum hıcbısı olmuo oyunu kaldırmaması gıbı bı durum yoq bılgıseyar gercekten ei yardım plsssssss
  • Sell Pimped Lightning Bow [3]

Ap:125-143

%16 Skill Attack Power
    %12 Skill Attack Power
    %7 Skill Attack Power
    -------------------------
    Wind Lvl 2

Fiyatı 4M dir
  • wow çok iyi bi bow parasıda iyi :D gktrk patchini yükledinmi??
  • tmm anladımda sımdı ben orda yazan hangı patch ındırmlıyım ordakılserın hepsını mı bıde archer stat poıntler nasıl dagıtılmalı onuda soylersen sevınırım tesekkurler sımdıden
  • min atak powerı 20 yap
    sonra max atak powerı 20 yap lvl 39 oldugunda gerisini söylerim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaRuToLgA

wow çok iyi bi bow parasıda iyi :D gktrk patchini yükledinmi??

anlamadıgım bu bow neden satılmıyo 6 saattir pazarda kimse almadı hemde 3m den koydum
  • Pahalıya satıyorsun zaten özellikleride pek güzel değil adam düşünür tabikide ben bu bowu alcağıma temiz bir LB alırım 1.5m den sonra geriye 2.5m kalır ben o 2.5m e silahı öyle bir yaparımki...Neyse bence pahalıya satma eğer paraya ihtiyacın varsa koy 2m e vaya 2.5m e belki satılır.Çünkü LB tutulan bir bow değildir.
  • 1 saattirde 2m den duruyo ama kimse almıyo :)
  • olan varsa Bowa talip 1,5M den bırakırım
  • 1.5 m den niye bırakıyon zaten temizi 1.5 m sen kullan daha iyi zarar edersin
  • herkes gold alamıyorkiyaş küçük
  • Swordman actım yeni kasmaya basladım bowman oynamakdan daha zevkli :)
  • en baba 2 class bowman ve swordman bence :D yeni açtım bowman allam üşeniyorum lwl atlamaya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Swordman actım yeni kasmaya basladım bowman oynamakdan daha zevkli :)

ah ah ne günlerdi 44 level kasdık swordman itemler silah lar iyiydi de ne bilim ilerde anlarsınız neden bıraktıgımızı
  • swordu kasarsanız 55 den sonra çok rahat lvl atlandığınızı anlıcaksınız çünkü 55 den sonra alan açılıyor ve en çok partye girende swordman oluyor gerçi bowman i geçemesede!Heleki swordde 55+ dan sonra tanınırsanız ingilizcenizde varsa sizden iyisi yok demektir.Ben sanadece bu kadarını söylüyorum gerisini siz anlarsınız artık.Ginede söylüyorum 53+ swordu olanla 58 bowman takas edilir itemli veya itemsiz...
  • yere iyi bi item attım gizli biyerde diğer charla alayim diye çiktim girdim kapılmış bile :D çok olumsuzluk yaşadım bu oyunda sıktı brz ama devam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaRuToLgA

yere iyi bi item attım gizli biyerde diğer charla alayim diye çiktim girdim kapılmış bile :D çok olumsuzluk yaşadım bu oyunda sıktı brz ama devam :)

sen işi bilmiyosun heralde önce item olan charla gir ısıs bir yere git sonra itemi alacagın charla gir gider charın oldugu yere götür ve orda çık sonra item aktarmasını yap

• Tiger Sword[3]

110-125

Attack Power 5 İnc
    Attack Power 5 İnc
    Attack Power 5 İnc
    Attack Power 5 İnc

suan kullandıgım silah bu sizce iyimi yoksa daha iyisimi lazım?
  • bence gayet iyi bir silah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Tiger Sword[3]

110-125

Attack Power 5 İnc
    Attack Power 5 İnc
    Attack Power 5 İnc
    Attack Power 5 İnc

suan kullandıgım silah bu sizce iyimi yoksa daha iyisimi lazım?

ne kadara verirsin bu swordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 18 Mayıs 2007; 15:09:44 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.