Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windown Vista kullanıyorum. Xtrap ın yeni patchi gelmiş onu yaptı ve oyuna girdigim zaman Desteklenmeyen İşletim sistemi hatası veriyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?
  • Oyun Nasıl
  • b.ktan
  • Arkadasım herkezin kendine gore bi oyun zevki vardır benim için çok güzel bir oyun herkesede tavsiye ediyorum.
  • ben bu forumu yeni gördüm.

şuan lwl36 bowmenim ve chaos tarafındanım
  • Bende 54lvl 55 olcam sormak istedğiniz sorular olursa bildiklerimi söylemeye çalışırım oyun içindede yardımcı olurum.Orderım gerçekden güzel oyun ama çok zaman istiyen bir oyun eylenceleri hoş grafiklerler
  • ben seni oyunda çok gördüm foreweer. benim kuzende sizin housede adı: ASLAN61
  • oyunda birlikte kasmak isteyen 35+ lwl arkadaşlar cevap yazın beraber kasarız
  • Ben valla aslanla fazla konuşmuyorum hatta hiç konuşmuyorum diye bilirim sesi soluğu çıkmıyor hiç.Gördüğüm türklerlede genellikle elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışlırım.
  • benim kuzen çok sessiz. hatta bi kere senle konuşmuştu ondada ben oynuodum adamı sadece kasıo
  • bende bugun order oldum acayip mutluyum şuan :)

XXXIIIV

• Bir kaç resimde benden olsun o zaman ;)

• bizim guilde girmek isteyen arkadaşlar +35 order olan varsa söylesin alırım
  • OYUNU indirdim şu an kuruyorum bowman ile swordman arasında kararsız kaldım
  • Benim tercihim blade 55+ dan sonra acayip kolay kasılan classdır.Bowmande her zaman party bulan,çok kolay kasılan classlardan biridir.Yinede sana kalmış bi olay sword le hiç oynamadıgım için bilemicem.

Bu arada dd eventler başladı bazı arkadaşlarımız bilmiyor olabilir.Dd even demek;aşağıdaki bellirttiğim saatler aralarında 2 kat ki,exp,money gelmesi demektir.

Saatleri
    13:00-15:00
    21:00-23:00
    03:00-05:00
  • Elluin beni clana alırmısın?

Sen online oldugun saatleri ve serverı söyle ben o saatlerde giriyim oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 10 Mayıs 2007; 18:17:12 >
  • kutlu abi açtım çarı 1 haftada 35 yaparım galiba bekleyin geliyorum bladeciyim
  • tamam siz söyleyin.ben oynamıyorum oyunu ama alırım sizi.msn : angrodelluin@hotmail.com burdan söyleyin girdiğiniz zaman alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 11 Mayıs 2007; 11:02:32 >
  • ben seni kaydettim utku_ozlem_7890@hotmail.com msn adresim bu
  • ben chaosum çok rahat kasılıo . benim kuzen 41lwl ben36lwl aynı zamanda lwl atlıyorum ama kuzen order.

BİDE OYUNU BIRAKAN OKÇULARDAN BİRİ BANA OKLARINI VE PARALARINI BIRAKABİLİRMİ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.