Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolsun foreweer abi bana bunu verdi.

tiger sword[3]

extra damage 3
    attack power inc.18

lazım değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 18 Mayıs 2007; 17:26:34 >
  • sell pimped berly bow

+3
    skill attack%12
    all abilities +1
    wind lwl1

fiyatı 1.75m almak isteyen cvp yazsın

yapabileceğim en düşük fiattır lütfen pazarlık yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 18 Mayıs 2007; 17:25:17 >
  • Bowu o fiyata satamassın ben dun çok ugrastım benim sattıgım bown seninkinden iyi olmasına ragmen 1,750 den anca gitti pazarda 6 saat durdukdan sonra :)
  • wind onu pahalı yapar bildiğim fiyatı iyi bence
  • 1.600 den koycam alan alır

wushu sword[2 veya 3]

extra damage veya all abilities sapphire basılmış

wind lwl1

arıyorum satan cvp yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Bowu o fiyata satamassın ben dun çok ugrastım benim sattıgım bown seninkinden iyi olmasına ragmen 1,750 den anca gitti pazarda 6 saat durdukdan sonra :)

sen oku nie sattınki?? 9mye aldın 1.75e sattın çok fazla para kaybetmişşin
  • ARKADASLAR OYUNA BASLİCAM BENDE. SİMDİ HANGİ CHARİ SECEM NPACAM SÖLERMİSİN .YARDİMCİ OLRMU Bİ ARKADAS?
  • benim okumdada wind lvl 2 ydi ama yinede kimse almıyo. ayrıca ben sattıgım bu oku 4m e almıstım.

ronalda kardes hızlı kasmak istiyorsan bowman kas. Oyundan zevk almak istiyorsan swordman kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

ARKADASLAR OYUNA BASLİCAM BENDE. SİMDİ HANGİ CHARİ SECEM NPACAM SÖLERMİSİN .YARDİMCİ OLRMU Bİ ARKADAS?

sinek valesine katılıyorum. hızlı kasmak ve para kazanmak için bowmen. sürekli partiyle kasmak istiosan helaer ol çünkü oyunda healer sınırlı ve daima saygı görürler. benim şu ana kadar en çok zevk aldığım class spearman

sinek valesi senin lwl kaç
  • Bowman:38
    Swordman:22
    Healer:13
  • benim

bowmen:37
    swordman:20
    helaer:16
    blademan:22
  • Bende 60a kasıyorum bakalım gece dd de 58 olcam 2moons açılana kadar 60 olabilcezmi acaba.Gerçi 2moonsa kaldıysa işimiz ben 70 bile olurumda neyse.Bu arada çocuklar elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorumda bu aralar benden para veya item istemeseniz güzel olur çünkü 60 olcam masterlığımı açtırcam 15-25m e bow alcam kıyafetlere özellik bascam vsvs. işlerim bitince size elimden geldiğince yardım etmeye çalışcam.
  • her online oyunda bowman cok hızlı kasıyor.. ya ben 7 lvl im ve kedi kurbaga dan baska bısı kesemıom kurtlar var ama onlar yuksek lvl ortasını bulamadım ne kesmelıyım 7 lvl de ezikce bi soru oldu ama malum oyunda yenıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 19 Mayıs 2007; 5:09:25 >
  • Mad bulls lar var ileride onlardan kes yada bana oyunda pm at ben sana gösteririm.
  • spearmasnın yerini hiç bir class tutamıyor tekrar açtım spearman
  • arkadaşlar ben Diamondedge Sword alcam. satan varsa +3 berly bow all abilities+1 - skill attack%12 wind lwl 1 + üstüne para vercem
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

her online oyunda bowman cok hızlı kasıyor.. ya ben 7 lvl im ve kedi kurbaga dan baska bısı kesemıom kurtlar var ama onlar yuksek lvl ortasını bulamadım ne kesmelıyım 7 lvl de ezikce bi soru oldu ama malum oyunda yenıyım

lwl10 görevinde yardım istersen bana pm at nick: trTRtr msn:ert_asl_1149@hotmail.com
  • Kedi-Kurbağa-Tilki-Kurt-^kuyruklu Tilkilerde-Blood Wolferde--Apelerde-Zombide--Blade Banditlerde-Tigerlarda kacaksın 35 e kadar sırasıyla verdim :)
  • arkdaşlar iki tane marble ring satıom lwl35 için tanesi 130k bide lwl15 bronze ring oda 140k
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.