Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2moons açılsın bir bakalım eğer sarmazsa zaten topluca sofa devam etcez şu an hiç birşey belli değil.
  • arkadaşlar bi silaha amethsy basmak için kaç gold lazım?????

bana biri para yardımı yapabilirmi 36lwlde 30k var potlar tabana vurdu yardım pls
  • Arkadaşlar bende yeni başladım 3 gün oldu LwL 23üm :) Gerçekten zevkli umarım Konsey Clanına alınırım tabiki 35 olduktan sonra ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaRuToLgA -- 13 Mayıs 2007; 10:59:57 >
  • arkdaslar ben türklerre özel chaos guildi açıcam gelmek isteyenler pm atsın
  • birisi bana resimupload sitesi verebilirmi max.3mb olsun
  • pcp sen once bi herşeyini tamamla ondan sonra guild acmayı dusun. Ayrıca guild acacaksan sürekli online olman lazım. yani sorumlulugu zor.

Ayrıca arkadaslar bu oyunda lvl kasması gercekten cok kolay.Elluin'in dediği gibi "irade+sabır+delilik" eger bu üç şey sizde varsa bu oyunda cok ileri sevilere gelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 13 Mayıs 2007; 18:58:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

pcp sen once bi herşeyini tamamla ondan sonra guild acmayı dusun. Ayrıca guild acacaksan sürekli online olman lazım. yani sorumlulugu zor.

Ayrıca arkadaslar bu oyunda lvl kasması gercekten cok kolay.Elluin'in dediği gibi "irade+sabır+delilik" eger bu üç şey sizde varsa bu oyunda cok ileri sevilere gelebilirsiniz.

guild açtıkan sonra ne gibi sorumluluklar varki
  • Sinek çok haklı çünkü Elluin bu clanı adam edene kadar kendisi lvl kasmadı çok büyük sorumluluklar istiyor.Ayrıcada oyunda tanıdıgın çok olması lazım eğer sadece türklerden oluşan bir clan kurcaksan.Bir kere healer kesin şart en az 2 tane eğer healer yoksa bir clan bu oyunda hiç bir yere gelemez.Boşuna ümitlenmiş olursun.Gerçi bizde healer yokken bile en iyi clanlar arasındaydık KONSEY clanı olarak.Sonradan dd bitince çoğu kişi 2moonsu beklemeye çekildi şimdi 2moonsu bekliyoruz.
  • 1.Ro'da guild kurdum sürekli online olamıyodum online olsam bile exp kasamıyodum rahatça çünük guilddekilerin sürekli soruları oluyo yardıma ihtiyaçları oluyodu en sonunda guildi dagıttım

2.Ultimada da guild kurdum güzel bir guildim vardı ama guild lideriysen hem güçlü hem zengin olmalısın. Biri at ister biri deri set ister vs. derken ordaki guildimide dagıttım.

3.Knight Online'da Clan kurdum sıralamada 20ciydik yine sorumluluklarının altından kalkamadım çünkü yine sürekli online olman lazım çünkü sürekli np kasmassan sıralaman çok çabuk düşüyosun. Np'li adam arıyodum np kasıyodum sürekli en sonunda yeter dedim clanı dagıttım

Scions of Fate'de böyle bir oyun digerlerinden farkı yok guild açısından. Yoksa bende bi guild kurup 35lvl leri toplamayı bilirdim doldururdum guildi. Ama işler böyle yürüseydi herkez bir guild açardı sabahın köründe çok konustum demi

• Arkadaşlar yanlışlıkla acountumu terminated ettim siteden geri dönüşü varmıdır acaba ?? :(
  • oyuna başladım ilk girişimde 18 oldum güzel oyun insan başından kalamıyor bowman im nick : imPsYcHo genelde channel 2 deyim .. whisper atarsanız konuşuruz birlikte kasarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 14 Mayıs 2007; 14:32:05 >
  • imPsYcHo order olursan Konsey isimli guildimize girebilirsin
  • Skill %16 ve Extra Damege 13'ü ne kadardan satabilirim?
  • lv 55 olan spearmanım chaosdu ama chaos ken kendimi çok yanlız hissettim(türk yok vs.) şimdi bir bowman açtım nicki Allur bowwoman yaptım erkeğinden farkı yok saten neyse daha lv 10 1 haftaya 35 olucam sanırım bekle KONSEY geliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

lv 55 olan spearmanım chaosdu ama chaos ken kendimi çok yanlız hissettim(türk yok vs.) şimdi bir bowman açtım nicki Allur bowwoman yaptım erkeğinden farkı yok saten neyse daha lv 10 1 haftaya 35 olucam sanırım bekle KONSEY geliyorum

bende çok yalnızım ama çok zor kasmak ben bide haftaiçi oynayamıom. ben order olmak istiom yardım edebilirmisiniz?

bide yeni char açarsam en hızlı kasmak için hangi classı önerirsiniz?

lwl22 blademan var ama elinde blade yok yardım ederseniz devam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcplayer -- 14 Mayıs 2007; 21:10:01 >

• Yeni Blademan açtım 1 haftada 35 i geçerim ASLAN61 sinek valesi senmiydin nicki olan yoksa kuzen olanmıydı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaRuToLgA

Yeni Blademan açtım 1 haftada 35 i geçerim ASLAN61 sinek valesi senmiydin nicki olan yoksa kuzen olanmıydı :D

o benim kuzen
  • Chaos guildini açan sensin o zmn öylemiydi ismi ben söylemiştim sana ?dimi
  • ben vazgeçtim yardım ederseniz lwl22 blademana devam edip order yapcam ve KONSEY guildie gircem
  • konsey guildine kimse girmiyorki saolsun posenin acountunu vermişti baktım kimse yoktu üzücü bisey bende girmek isterdim
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.