Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Upraga silah aldıgın adam varya blacksmiht onda yapcansın.

Hayvanı real para ile alıyosun.

Kullancagın silaha göre eger okçu isen %skill ap vurcaksın felan işte
  • Arkadaslar bir çok kişi oyun değiştiriyor dewam eden varsa sof'a yine order olsun ilerde guild kurarız kendimize
  • arkadaşlar kaç kişi kaldıgımızı bılsek en azından bız bı clan kurar bırbırımıze yardımcı olmamız kolaylaşır kımler oynuo ve classlarınız nedır
    ben 20 spear 21 okcu ve
    20 blade kullanıom ama en cok blade den hoslandım neden dersenız yuksek defans yuksek can mıktarı ve dengesızde olsa atak gucu
    hepberaber party yapmayı ısterım
    Not bunalrın 3 nude 6 sar saate kastım

• zekice 20 yapmak çocuk oyuncağıdır hatırlatmak istedim :D

ben 5 saatte 24 yapmıştım bu karakteri :D 35 olana kadar sabret o zaman kadar kolay oluyo sonra asıl oyn başlıyo :)
  • Ben zaten 35 e kasınca bi guild kurmayı dusnuyodum. Oyuna dewam edenler buraya ismini yazarsa baglantı kurarız. Ben şimdiden herşeiymi hazırladım geriye sadece kasmak kalıyo :)

XXXIIIV Lvl 28 Archer [Büyüyünce Order Olcak]
  • sof bitti.Oyuncu bakımından herşey bakımından dibe vurdu.Bizde o yüzden bıraktık.Hele türk guildi falan kurmaya çalışıyorsan hiç bulaşma gir bi guilde devam et.Şuana kadar çok şey denedim ama çabalarım boşa çıktı.Her neyse bence oyuna yoğunlaş türk guildi yalan olur bu oyunda
  • paralımı oynanıyo bide bu oyunda canavar mı yoksa adam mı kesiyoz
  • bende taa ne zaman biraktim guilddekiler beni party almadiklari zamanlar
  • sabron ya bana msn göndersene yaa
  • elluın haklı ama her yonden degıl oyun daha yenı baslamıs turkler oyunu yenı kesfederken sırf ınsanların gırme saatkerı degısık oldugu yanlız takıldıkları ıcın bıraktılar.
    oyun tamamen party sısıtemı uzerıne kurulu ,partınız yoksa ısınız gercekten cok zor
    yanlız elluın senden bı rıcam olmustu cevap bıle vermedın ayıp olmuomu ??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: serazen

elluın haklı ama her yonden degıl oyun daha yenı baslamıs turkler oyunu yenı kesfederken sırf ınsanların gırme saatkerı degısık oldugu yanlız takıldıkları ıcın bıraktılar.
    oyun tamamen party sısıtemı uzerıne kurulu ,partınız yoksa ısınız gercekten cok zor
    yanlız elluın senden bı rıcam olmustu cevap bıle vermedın ayıp olmuomu ??????

kusura bakma hatırlayamadım bi daha söylesen
  • lag ve hack'ten ibaret bir oyun
  • eluın sana pm atmıstım oyunla ılgılı konseyde yayınladıgınız bılgılerı buraya aktarmanızı rıca etmıstım

buarada manda boku dedıgın sey her oyunun basında olur ve suana kadar benı heckleyen olmadı zaten dogru bılıyorsam turk olarakj en fazla 45 yapıldı oda heckendım demedı sen nerden bılıyorsun
  • Sof bence çok güzel bir oyun ben partide buluyorum lvl 25 deyken tiger partisinde kasmaya basladım oyuna her girdigimde anında partiye giriyodum 3 gunde 30 lvl oldum. 35den sonraki itemlerimde hazır şimdiden
    Elluin aslında haklısın Türk guildi felan kurup kasmak zor olur onun için girerim normal bir guilde.
  • ya beyler ben bu oyuna yeni başladımda oyuna giriom aradan bi kaç dk geçio sonra pc oyundan atıo ve bi kereden reset atıo pc
    bunun nedeni galiba xtrap tan bunun çözümünü bilen varmı bana bi yardım etsenizde
  • COK SÜPER Bİ OYUNMU BU 1000KÜSÜR MSJ ATILMIŞ HÜÜ
    OKÇUSUNA Bİ BAKAYIM NASIL GÜZELSE OYNARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 26 Nisan 2007; 19:37:34 >
  • başlamayın bea eğer gececi değilseniz bu oyunda kasamazsınız söliyim
  • gececiyimde nedenki cokmu kalabalık ala ala şaşırdım vallah
  • yok yaf bu oyun pek avrupada tutmadı biryerden sonra kasamıyorsun sabahları ama gece iş değişir
  • sof hakkında sormak ıstedıkleınızı gerek oyun gerekse burdan bana sorabılırsiniz

oyun
    id swipe lvl 62 chaos um saygılar
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.