Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm bende oyuna basladım bow kasıyorum internetten para almayı dusunuyorum banlanma tehliikesi yoktur die dusunuyorum cunkuhttp://www.thepowerlevel.com dan alıcam sro da 3 kez aldım bi sorun olmadı bunda da olmaz die dusunuyorum kasıyorum yavas yavas ogreniim 2. charda alıcam para
  • elluin ben lvl 16 yım ama lvl kaçta alıyosun clana yada lvl kaçta giriliyo clana???
  • level 35 te galiba
  • ya birde bana event ticket ve IBUYPOWER LOGO cıktı onlar nedir ne yapıcam onlar ıle
  • tüh ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYLIK

ya birde bana event ticket ve IBUYPOWER LOGO cıktı onlar nedir ne yapıcam onlar ıle
  • arkadaşlar saçma bir soru ama sormak ıstıyorum neden sadece erkek karakter seçimi yapılıyor yada nasıl bayan karakter secebılırım
  • ya bu kız erkek secem olayında bi şe var ama cozmek lazım
  • o itemlerden ne kadar çok toplarsan şansın o kadar artar... çekilişle bilgisayarlar epic itemlar ne biliyim işte charmlar filan verilecek onlar için çekiliş kuponu gibi bişey... release event ve I BUY POWER lar...
  • ya millet ben duvarın içine girdim bi daha da çıkamadım yardım edin boşuna mı kastım o kadar town ın içinde duvarda sıkıştım benböle oyunun.......
  • arkadaşlar bır KAC SORUM OLACAK
    1. neden sadece okcu sınıfının bayan karakterı var dıgerlerının yok
    2. bız sadece bazı standart renk ve sac sekıllerı secerken mıllet yesıl kagverengı sac ve degısık sac sekıllerı ıle gezıo
    sorun nerde
    3. orjınal sıtede ındırılmesı gereken patchler var bunlarıda ındırmemmız gerekıomu yoksa bızım ıstegımıze baglı karakter secemememızbundan dolayımı
    Not : kımse bana konsey ın sıtesıne baksın demesın orda yok varsa lınkı burda verınde gorek

• cevaplar

1.Account alırken cinsiyeti female yaparsan bayan açabilirsn
    2.O saç renklerini premium item olan saç boyası(hair dye) alırsan değiştirebilirsn
    3.oyuna girebiliyorsan zaten bi patch indirmene gerek yok
  • Ellium sana şöyle söyliyim. Silahımı uprage ederken failed verdi şimdi ne silahım var nede param. Ben gidip dolarla para almassam bu oyunu oynıyamıcam. baska bi çözümü varsa söyle öyle yapıyım.
  • Daha önceden paypal accountun var mı benim var kabul etmişlerdi yoksa sorun alamazsın.Oyunda olcaksın zaten parayı alırken bir kac soru soruyo onları doldurcaksın sonra orda online chat var kadınla konuscaksın bole bole parayı aldım die bi dakika dicek adını sorcak işte o doldurdugun yerden bişiler(dogum tarihi,id,charın adı v.s.) sorcak.Oyuna gir dicek gircen(5.servera orda ole yazıo) sonra da sana pm atcak soruları tekrar sorcak sora 1.şehirda bi yer vercek orda buluşcan trade ile vericek parayı anladın mı?SRO da aldım sorun olmadı SoF da da olmaz herhalde.Eger alırda vermezlerse iade ediolar.Bende oldu Eylülde aldı die ekstre geldi Ekimde iade die gelidi
  • elluin bişe soracam ben lvl 22 ikiyim her gün oyundayım ve 35 oluca benide alırmısn guilde??
  • Redboy walla adam harbiden guvenilirmis anında parayı verdiler oyunda. Bi sorum olcak elimizdeki silah nasıl ışıl ışıl yanar poi felanmı vurmamız lazım?
  • bekleyin geliyorum çok yakında aranızdayım
  • Lightning Bow[3]

%16 Skill
    %16 Skill
    %16 Skill

Wind 2 Lvl

bunu aldım suan kullanamıyorum ama merak ettiğim elime aldıgım zaman boyle alev alev yanacakmı?
  • arkadaşlar bazı sorularım olacak
    1.upgrade nerde nasıl yapılır
    2. hayvan nerde nasıl alınır ve canlandırılır
    3.sızce sılaha hangı damageyı vermek daha uygun
    4. acsesuar nerden alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serazen -- 16 Nisan 2007; 16:33:56 >
  • Herkese selamlar.Karsilastigimiz sorunlardan dolayi guild olarak Flyff ye gecmeye karar verdik ayrintili bilgi sitede okuyunuz...Gelmek isteyen arkadaslari bekleriz.Site bir kac gun icinde yenilenecek
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.