Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-oyunda playerlar siteler veriyorya işte 10m oyun parası 9dolar felan onlar doğrumu?
    2-spearman in buldi nasıl olur?
    3- 35 lvl e kadar hangi spearı kullanıyım ne önerirsiniz?
    4- 35 lvl den sonra hangi spearı önerirsiniz?
    5- Oyunda hic param yok nasıl para kasıcam?

Bu arada nickim XXXIIV. Earth 1 de oluyorum hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 7 Nisan 2007; 6:13:33 >
  • sorularının cevaplarının hepsiwww.konseyguild.com da var...
  • pazar kuramıyom bide silahların bazılarında "class" uymuyo ben N.Healer sınıfındayım nasıl sınıf atlıcam
  • lvl 10 görevini yapmamışsın.pazar lvl 20de kurulabiliyor
  • Ben cevabımı hala alamadım. Verdigin sitede 1 sorumun cevap var.

Bu internet sitelerinde dolarla oyun parası satıyolar. Onlardan alıyımmı yoksa bi şikesi varmı?
    Oyundaki en iyi spearman silahı ne.

Bide healer kascam guildde ihtiyac varmıs. Bana yardımcı olun ne itmei kullancam buldi nasıl yapcam felan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Ben cevabımı hala alamadım. Verdigin sitede 1 sorumun cevap var.

Bu internet sitelerinde dolarla oyun parası satıyolar. Onlardan alıyımmı yoksa bi şikesi varmı?
    Oyundaki en iyi spearman silahı ne.

Bide healer kascam guildde ihtiyac varmıs. Bana yardımcı olun ne itmei kullancam buldi nasıl yapcam felan.

Alma onları bu korsana girer ban yersin bu bir.En iyi spearman silahı duruma göre değişir.1rd class spearman silahı var en iyi ayrıca 2rd class var... vs sofun sitesinden bak silahlara bu iki.

13 nisandan sonra healerdan başka sınıf almıyoruz yeterli healer gelene kadar bu da üç
  • Ban yeme riskim varsa almıyım ozaman.

Zaten healer actım kasmaya calısıyorum daha lvl10 oldu. Guilde kac lvl de alıyosunuz :)
  • ///oyunda para kasmanın en iyi ve kolay yolu gem satmaktır(fiyatlar yazıyo ya da stalları gez fiyatını öğrenirsin artık)
    ///lvl 35e kadar kullanabileceğin en uygun silah,blacksmith te satılan en iyi silahı alıp,biraz gem bastıktan sonra rubylerle "+" bastığın silahtır(ben bi wind bow bastım +4,attackı topaz bowdan 1-2 düşüktü sadece,satmak istesem en az 400k,bu da iyi bir para kasma yoludur ama biraz para ve zaman ister)
  • Satıcıda satılmayan ama en iyisi silahın bi alt modelini aldım adam 8k dan koymus cektim hemen. +1 e bastım bide 3ap arttırıcı gem bastım. Butun para dibine vurdu :) pot alacak param bile kalmadı. ban riski olsa bile dolarla oyun parası alcam. yoksa kasamıyorum potsuz felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: XXSlipknoTXX

///oyunda para kasmanın en iyi ve kolay yolu gem satmaktır(fiyatlar yazıyo ya da stalları gez fiyatını öğrenirsin artık)
    ///lvl 35e kadar kullanabileceğin en uygun silah,blacksmith te satılan en iyi silahı alıp,biraz gem bastıktan sonra rubylerle "+" bastığın silahtır(ben bi wind bow bastım +4,attackı topaz bowdan 1-2 düşüktü sadece,satmak istesem en az 400k,bu da iyi bir para kasma yoludur ama biraz para ve zaman ister)

lvl 35 e kadar ki en iyi silah blacksimth de satılmamakdadır ve sadece dropbu vardır mesela tigersword satıcıda satılmıyor ama lvl 35 e kadar en yükse vuruş gücüne sayip silah ve pazarda satanlarda pahalıya satıyor

• arkadaşlar degısık bı oyun denemek ısterım fakat oyunu download etmek ıstedım 15 saat yazı sızdede bolemı oldu yoksa benım nette sorunmu var
  • ben 1,5 saat den kısa bir sürede indirdim. nette sorun vardır
  • BEYLER HANGİ SERVEDE OYNUYONUZ SÖYLEYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Satıcıda satılmayan ama en iyisi silahın bi alt modelini aldım adam 8k dan koymus cektim hemen. +1 e bastım bide 3ap arttırıcı gem bastım. Butun para dibine vurdu :) pot alacak param bile kalmadı. ban riski olsa bile dolarla oyun parası alcam. yoksa kasamıyorum potsuz felan

para satın alanı - bot kullananı almıyoruz guilde haberin olsun.Aldığın paralarla botlar prim yapıyor sonuçta
  • arkadaşlar indirdiginiz linki bana da verırmısınız belkı dırek baglantıda 15 saat demez bde oyunu para vererekmı oynamamız gerekıo yoksa ayrı free serverlarımı var
  • oyun free to play sadece ekstra şeyler için para veriosun
  • arkadaşlar bu oyunu ındırmek ıcın lınk veremezmısınız su ana kadar en az 6.5 saat ıstedı sadece 458 kb gozukuo bana bı lınk verebılecek varmı
  • Helluin e oyunda ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum... 13 nisandan sora sadece healer alıcaklar ben 35 lvl i geçtim bu gün 12 si ve 1 saat 10 dk a var son 1 gündür oyunda arıyorum bulamıyorum guilde bu gün giremezsem hiç giremicem anlaşılan...

Helluin beni guilde alsana spear 35 lvl im şu an... order seçtim...
  • tamam msn vereyim angrodelluin@hotmail.com ayrıca lütfenwww.konseyguild.com u da takip et başvurular ordan zaten attıysan başvuru şimdi bakarım
    yarında alabilirm sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 13 Nisan 2007; 0:46:14 >
  • foruma üye olmuştum takipte ediyorum bi kaç gündür... başvuruyu farketmemişim şimdi yaptım... en kısa zamanda cevap bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.