Şimdi Ara

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü + Topuk Çatlak Kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman sıkıntısı olmayanlar için aliexpress'te iyi fiyatlara bulabilirler ek kartuşlarıyla birlikte. tabi faturalı ertesi gün kargolu ürün kadar hızlı gelmez. ufak bi not düşmüş olalım.
  • Kapış kapış gidiyor şu anda. 6 dakikada 17 tane satılmış.
  • Uzak Doğu'dan 20 liraya getirtin + 2 yedek başlık olur
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Ülke içindeki fiyatlara göre fiyat iyi. 41 tane satılmış 30 dk içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Kapış kapış gidiyor şu anda. 6 dakikada 17 tane satılmış.

onu nerden görüyoruz
  • İnsanların aklına bile gelmeyecek bir ürünü fahiş fiyata piyasaya sürüyorlar. Gece gündüz, tv'de internette, markette eczanede sokakta insanın gözüne gözüne sokup; ihtiyaç hissettirdikten sonra 10 lira düşürüp millete kapıştırıyorlar. İşte bunlar hep kapitalizm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet kimsenin ihtiyacı yokken fiyat kırarak almak gerekliymiş gibi hissetirme olayı doğru...aliexpresten 11 dolara makina + 2 başlık satın aldım canavar gibi çalışıyor ama tam anlamıyla ihtiyaç olmadığı halde neden gaza geldim aldım bilmiyorum.:)

bu arada hafta sonu gratis veya gavatsonsta ya 59 ya 69 tl fiyatı vardı...
  • Ama gercekten ihtiyaci olan icin guzel ve kullnisli bir urun,benimde surekli ayakta oldugumdan topuklarim sertlesiyor ve aciyordu bu urunu kullandiktan sonra cok rahatladim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gratisten 69 tlye almıştık kremiyle birlikte yanlıs hatırlamıyorsam migrosta 79 tlydi kremi ayrı olarak 25 tlden satılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Evet kimsenin ihtiyacı yokken fiyat kırarak almak gerekliymiş gibi hissetirme olayı doğru...aliexpresten 11 dolara makina + 2 başlık satın aldım canavar gibi çalışıyor ama tam anlamıyla ihtiyaç olmadığı halde neden gaza geldim aldım bilmiyorum.:)

bu arada hafta sonu gratis veya gavatsonsta ya 59 ya 69 tl fiyatı vardı...

Link atar mısınız hocam aldığınız satıcıyı

• stok bitmiş :(
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    hocam orjinal mi cikti aliexpressteki ? bazi supheler vardi, almamistim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

gratisten 69 tlye almıştık kremiyle birlikte yanlıs hatırlamıyorsam migrosta 79 tlydi kremi ayrı olarak 25 tlden satılıyordu.

şu anda migrosta cihaz 69.90 kremi de 24.90 lira olarak satılıyor. nerdeyse n11de yarı fiyatına düşmüş. ama ilk piyasaya çıktığında 49 liraya satılıyordu.
  • Gerçekten işe yarar bişey mi?
  • 140 ürünü 1 saatte sattı adamlar. Kremle birlikte gayet uygundu.
  • hocam ben dahil 6 kişiye aldık herkes memnun kaldı..
    satıcı su an ürünü samıyormuş. Ama satıcının dükkan linkini vereyim oradan takip edebilirsiniz...

ha bir ayrıntı vereyim ürünle ilgili..cihaza 1.2v lik normall kalem pil koyduğunuzda çark yavaş dönüyor ama bende ultrafire 3.7v lik pil var pille canavar gibi kullanılıyor

http://www.aliexpress.com/store/710303
  • Kaçırdık, stok arttırmazlar mı acaba
  • dün hb de de 49 du bu ürün suan 69 olmus.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.