Eylül ayında yapacağım İtalya girişli avrupa tatili için geçen hafta (2Agustos) idata bahariye'ye evrakları verdim. Yarın sabah konsoloslukta mülakata çağrıldım. Daha önce çağrılanlar nedir ne değildir yardımcı olabilir mi? İnternetteki mülakat konuları genellikle erasmus vs yapacaklar için var, ben normal özel sektörde çalışan biriyim.
VictorMature
kullanıcısına yanıt
Eşimde Fransa konsolosluğu tarafından çağrıldı mülakata.Ne amaçlı yurt dışına çıkıldığı sorulmuş.Biz balayı için gidiyorduk.Nikah işlemleri vize başvurumuz sonrasına kaldığından soy isim farklıydı; evlilik cüzdanını, davetiyeyi iletti.Gerekli açıklamaları yaptı; aynı gün içerisinde vize çıktı.Bir de direk olarak vizeyi onaylayacak yada ret verecek memurla değilde çevirmenle görüşmüş o notlar almış akabinde sanırım asıl memura anlattı durumu.
Hocam italya konsolosluğundaki görevli cam bölmenin arkasından mikrofonla soruları soruyo. genelde kısa sürüyo. kesin ve net cevaplar verin. bazen ne dediklerini anlayamıyorsunuz tekrar ettirmek zorunda kalıyorsunuz kesinlikle doğru cevaplar verin. ne için gidiyorsunuz ne kadar kalacaksınız vs. kaç senedir aynı işyerinde çalışıyorsunuz tarzında sorular.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme