Şimdi Ara

Scart Pinleri Bağlantıları(OLMADI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana scart pinlerinin bağlantı şeması lazım.
    Yapacağım şey,
    Receiverin arkasına 21 pinlik o scart kafası giriyor.Ben TV'nin arkasına aparat aldım scarta giriyor ve bir tarafında da audio(sağ-sol) ve video girişleri var.TV'ye ben kamera bağlayacağım onun için kablo yapacağım.Yani bir ucu büyük scart kfalı bir ucuda üçlü sarı,kırmızı ve beyaz fişli olanından o yüzden soruyorum.Hazır alın demeyin çünkü yanlış almışım evde başka biri var o yüzden para vermeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 15 Aralık 2005, 1:39:15 >

• Çok sağol usta.Ama olmadı.Digital Receiver sadece audio ve video kanallarını kabul etmedi.Öteki pinleride kullanıyor makina.Benim derdim şu aslında,
    Hem VCD hem Receiver hem de video kamerayı aynı anda bağlayacam.Tabiki sadece biri kullanılacak ama sürekli kablo tak çıkar zor oluyor hem de TV'nin scart girişi bozulacak diye korkuyorum.Kutular var bu işi yapan alsam olur mu ?Yani kutudan televizyona scart girecek.VCD ve Receiver bu kutuya girecek.Ayrıca kutunun üzerinde harici audio(sağ-sol),video olacak oraya da kamerayı bağlayacamArtık düğmeyle mi birbirine geçecek bilemiyorum.Böyle bir alet var sanırım.Bunu kullanmak uygun mu ?Aletler için sağlıklı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 15 Aralık 2005, 1:36:13 >
  • .
  • tüm pinleri dolu olan aleti kullanırsanız problem olmaz. İstanbul da iseniz Bankalar caddesinde satılıyor idi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.