|
Scarlet Tower erken erişimde olan, Vampire Survivors tarzı bir oyundur. Sürümü Alpha v0.9.2 (1210) . Güncelleme aldıkça ve metinler değiştikçe yama bozulabilir. Yamayı, JSON formatındaki dosyaya çeviri uygulatarak hazırladım. Türkçe karakterleri değiştirdim çünkü oyun içinde iyi desteklenmiyor. 1 saat kadar test ederek anlam bozukluğu olan kısımları el ile düzelttim ve çeşitli iyileştirmeler yaptım. Hala eksiklikler elbette vardır. Siz de kendiniz, en.json dosyasını Notepad++ gibi bir uygulama ile açıp üzerinde çalışarak yamayı daha kaliteli hale getirebilir, güncelleme geldikçe konu altında paylaşabilirsiniz. İndir: https://www.mediafire.com/file/26g4pne9asqlhas Kurulum: 1) ...\Scarlet Tower\The Scarlet Tower_Data\StreamingAssets\Intl klasörünü yedek alın, (örneğin sağ tık add to archive diyerek rarlayın) 2) İndirdiğiniz yama rar'ını açın, içindeki en.json dosyasını üstte belirttiğim yere yaptıştırın ve değişikliğe onay verin. Oyun içi görüntüler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Ağustos 2023; 14:33:18 > |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt