Şimdi Ara

SBsettings de ssh görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadşlar sb settingsi başlattığımda telefon 3g wriles hepsinin ikonuvar hepsini kapatım açabiliyorum fakat SSH ı göremiyorum. set togles den açmama rağmen sb settings ekranın da çıkmıyor. yardımcı olursanız sevinirim saolun.

• Bence ssh yi tekrar yukle
  • quote:

Orijinalden alıntı: defakto01
    selam arkadşlar sb settingsi başlattığımda telefon 3g wriles hepsinin ikonuvar hepsini kapatım açabiliyorum fakat SSH ı göremiyorum. set togles den açmama rağmen sb settings ekranın da çıkmıyor. yardımcı olursanız sevinirim saolun.

Öncelikle cydia dan openssh yi yüklemen gerekli.
  • Evet openSSH'ı yükleyince ikonu cıkıyor..
  • openssh yüklüydü ama çıkmıyordu yine. reinstall yaptım sorun çözüldü teşekkür ederim arkadaşlar. nihayet pil ömrünü eski seviyesine getirebilcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defakto01 -- 21 Aralık 2009; 16:31:58 >
  • bende sbsetting tooglelarını değiştiremiyorum.mesela parlaklığı çıkarıp edge eklemek istiyorum ama olmuyor.arkadaşımın telefonuna sbsetting yüklediğimde sorunsuz istediğini kaldırıp istediğimi ekledim ama benimkinde olmuyor.bu arada openssh pil ömrünü nasıl uzatıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

bende sbsetting tooglelarını değiştiremiyorum.mesela parlaklığı çıkarıp edge eklemek istiyorum ama olmuyor.arkadaşımın telefonuna sbsetting yüklediğimde sorunsuz istediğini kaldırıp istediğimi ekledim ama benimkinde olmuyor.bu arada openssh pil ömrünü nasıl uzatıyor?

bizzat denedim ssh açıkken şarj çok daha çabuk bitiyor. nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor. pil ömrü erken şarj süresi demek istemiştim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defakto01 -- 21 Aralık 2009; 17:16:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bizzat denedim ssh açıkken şarj çok daha çabuk bitiyor. nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor. pil ömrü erken şarj süresi demek istemiştim bu arada

bendede toggleda open ssh çıkmıyor ama sbsettinge göre gizli değil.madem şarjı çok yiyor diyorsunuz bir deniyim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

bendede toggleda open ssh çıkmıyor ama sbsettinge göre gizli değil.madem şarjı çok yiyor diyorsunuz bir deniyim bende.

kesinlikle dene bi arkdaşımız sık sorular sorular altında ssh ı anlatırken şöyle bi not düşmüş karıştırırken buldum Not: Open SSH mutlaka kullanmadığınız zaman kapalı olsun.Zira pil ömrüne ciddi bir - katkısı söz konusu.http://forum.donanimhaber.com/m_18446078/tm.htm buda linki kesinlikle dene arkdaşım farkı göreceksin ben gördüm

• ssh ne işe yarıyor :D
  • harbiden bi söyleyin ne işe yarıyor
  • kabaca şöyle anlatıyım itunes harici winsnc tarzı programla wriless vb cihazın içine ulaşmaya yaıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.