Şimdi Ara

SB live value sorunu!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bilgisayarıma format atıp windows'u tekrar kurdum.Sürücüleritekrar yükledim. Diğer kart sürücülerini yükledikten sonraki açılışlarda bir sorun olmadı.Ama sb live value ses kartı sürücünü yükleyip tekrar açınca MAVİ ekranlar çıkmaya başladı.(0028:c16AFF10 OE)(0028:C170100 oe)özel durumu oluştu gibi yazılar çıkıyor.Bu kart sürücüsünü silince durum düzeliyor.Acaba çakımamı var.Varsa ne yapacağım.IRQ çakışmasımı var. varsa nasıl düzelecek.

• eğer bil p3 yada cell 533a dan sonra ki bir işlemciyse creativein sitesinden coppermine uyumlu sürücüleri çekmem gerekir.
    www.creativehelp.com

Celeron 500@624

Edited by - powerstorm on 03 April 2001 23:20:12
  • İşlemcim PIII733-133Mhz,anakart asus P3VX4.Daha önce birkere sb'nin sitesinden bir sürücü indirdim.ama bir türlü karta tanıtamadım.
  • Creative firmasini eskiden severdim. Ama driver sorunlari ile ugrasmaya basladigimdan beri beni sinir ediyor. Abi tamam hadi sorun olur arkadasin birinden biliyorum. Adam yeni bilgisayar almisti. P3 cikali epey olmustu. Driverlarin hepsi internetteydi. Adamlar cd den eski driverlari vermisler. Bende daha bu sorunu bilmiyodum. Driver update i bulana kadar mahfoldum. Aptal driver kendini duzgun calisiyor gibi de gosteriyor. Baska bir sefer Creative TNT2Vanta ekran kartli bilgisayara WinME kurdum. Karti direk tanidi. OpenGL falan calismiyor diye cd deki driver i kurmaya kalktim. Ne renk kaldi ne cozunurluk. nVidia nin sitesine zor girdim. Bi firma bu kadar kotu driver hizmeti verir.
  • sorun sürücüler ve me le ilgili me sürücü konusunda biraz inayçı benim vibra ses kartımı kendi tanıyor ama bas ve tiz ayarları aktif olmuyor kendi sürücülerini yükliyim derken kabul etmiyor ve zorla yükleyincede bil açılmıyor masaüstü gelince takılıyor ve benim yüklediklerimi kaldırıp yine kendilerininkileri yüklemeye çalışıyor.

Celeron 500@624
  • Hani ses kartlarinda bi ozellik vardir, mesela oyun oynarken hem oyunun hemde muzigin sesini verebilir veya veremez ya, Ben 98 kullanirken Vibra kartini bu ozellikten yoksun saniyordum. Ama hem win2k hem de winMe karti kendi tanidiginda bu ozellik aktif oluyor. Yani bir yerde creative in driverlari bu ozelligi bozuyor.
  • Sorunun tam olarak su degil mi?
    Windows aciliyor. Ve yuklemenin bitmesine yakin mavi ekran, 1-2 enter sonunda windows a donuyorsun. Ses disinda hersey calisiyor.
    Eger boyleyse daha once de bahsettigim gibi, bir arkadasimda da ayni sorun vardi. Ondada seninkinden CPU anakart ve es karti vardi. Update driver iyukleyince sorun duzeliyor. Onu yuklemeye ugras. Ayrica 1-2 sene onceki driverlar ile duzgun calistigini duymustum. Elinde eski dergi cd si falan varsa onlarda bu driverlar olabiliyor. Bi dene istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun aynen öyle idi Live Ware 3.0 sürücüsünü yükledim şimdilik problem yok gibi.Bakalım ne olacak?
  • yüklediğin sürücüler coppermine daki hatayı gideren sürücüler olması gerek.artık mavi ekran çıkmıyorsa bidaha ses kartından dolayı çıkacağını zannetmiyorum

Celeron 500@624
  • bende p ııı 800 var,creative pcı,rıva tnt2 ve en basit oyunlarda bile 0028:c0006eb2 mavi ekran alıyorum çaresini biliyormusunuz acaba...
  • ana sayfada via'nın Sb Live ile ilgili problem yaşadığını itiraf ettiği haberini yaptım
    geçmiş olsun
    derdin ispatlandı ama geçmiş olsun dememim nedeni

Aynı haberin devamında Via'nın konu üzerinde çalıştığınıda yazdım anlayacağın
    şimdilik tam bir çözüm yok. Bir iki şey öneriliyor ve bir ihtimal bu şekilde geçer diyorlar.

http://www.viahardware.com adresinden forumlarında ki tavsiyelere göz gezdirebilirsin
  • SB live value sorunu!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 14 Ağustos 2008; 19:22:53 >
  • iron maiden ne alaka kardeş:D
  • 10. yıl için nisanı bekleyemediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

10. yıl için nisanı bekleyemediniz mi ?

14 ağustos 2008de mesaj atılmış zaten konuya.. bi anlamı yok yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 14 Şubat 2011; 10:35:14 >
  • win 11 ile çalışıyormu acaba driver

• yok malesef calismiyor yoksa elimde tam 5 adet sb live 5.1 kart var calissa bayram edicem bir ara win xp makina toplayacam winamp kurucam mp3 arsivinide yuklicem 😁😇😋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.