Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Audigy Value ve Windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartı windows 10 ile kullanan var mı?

Daha da önemlisi bu kartı kasa ön paneline bağlamak için kablosu veya soketi elinde olan var mı? Aliexpressten getirtsem zaten ses kartı parası ediyor.

Ucuza ses kartı satmak isteyen varsa ön panel sorunu olmayan windows 10'da çalışan teklifleriniz beklerim.

• Sanırım driver sorununuz var.
    Linkte Wİndows 10 için PAX'ın modifiye ettiği driverlar mevcut. Bir deneyin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Sanırım driver sorununuz var.
    Linkte Wİndows 10 için PAX'ın modifiye ettiği driverlar mevcut. Bir deneyin isterseniz.
    Daha takmayı denemedim. Ön paneli bağlayamazsam bir anlamı yok benim için.
  • xentios kullanıcısına yanıt
    AD_EXT kablosundan bahsediyorsanız o kablo iki ucu 1:1 aynı olan bir kablo.
  • quote:

AD_EXT kablosundan bahsediyorsanız o kablo iki ucu 1:1 aynı olan bir kablo.
     Creative Sound Blaster Audigy Value ve Windows 10
    Bu kablo AC97 bağlantısına uyumlu olan bir kablo. Ben front panel deyince audigy'nin kendi özel paneli kastettiğinizi düşünmüştüm :) Bu kablo aslında çok daha basit. Tek sıkıntılı olan tarafı o beyaz soket çünkü normalde kullanılan soketler 2.54mm iken bu beyaz soket 2mm. İstanbuldaysanız selanik pasajında o soketi alabileceğiniz yeri tarif edebilirim. Yalnız bu seoketin bir dezavantajı kulaklık taktığınızda ses kartını arkasına takılı olan hoperlörlerin sesini kapatmaz. Eliniz bu işlere yatkınsa kendiniz bile yapabilirsiniz. Ses kartınız SB0400 veya SB0570 kodlu kart ise ve kasanızda Intel HD Audio desteği mevcutsa fotoğraftakinden çok daha başarılı olan kulaklık takıldığında hoperlörün sesini kesen versiyonunu bile yapabilirsiniz.
  • quote:

Bu kablo AC97 bağlantısına uyumlu olan bir kablo. Ben front panel deyince audigy'nin kendi özel paneli kastettiğinizi düşünmüştüm :) Bu kablo aslında çok daha basit. Tek sıkıntılı olan tarafı o beyaz soket çünkü normalde kullanılan soketler 2.54mm iken bu beyaz soket 2mm. İstanbuldaysanız selanik pasajında o soketi alabileceğiniz yeri tarif edebilirim. Yalnız bu seoketin bir dezavantajı kulaklık taktığınızda ses kartını arkasına takılı olan hoperlörlerin sesini kapatmaz. Eliniz bu işlere yatkınsa kendiniz bile yapabilirsiniz. Ses kartınız SB0400 veya SB0570 kodlu kart ise ve kasanızda Intel HD Audio desteği mevcutsa fotoğraftakinden çok daha başarılı olan kulaklık takıldığında hoperlörün sesini kesen versiyonunu bile yapabilirsiniz.
    Sadece beyaz soketi bulsam gerisi kolay . Kendim yapabilirim büyük ihtimal kartın kendisi HD_AUDIO destekliyor zaten. Sorun o soketi bulmakta. Birde ucuz olmadıktan sonra anlamı yok. Toplam masrafım ses kartını geçmemeli. 20 tl'ye satamıyorsunuz bile eski creative ses kartlarını. 5 tl'ye bile koysam satılacağından şüpheliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster AE-5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eski PS2 mouseların içinde bu soket mevcut idi. İstanbuldaysanız Selanik pasajına Üst kapıdan girdiğinizde sağda son köşe dükkanda bu soket mevcut. Kart kadar kasanın ön panelinin de destekliyor olması lazım.
  • quote:

Eski PS2 mouseların içinde bu soket mevcut idi. İstanbuldaysanız Selanik pasajına Üst kapıdan girdiğinizde sağda son köşe dükkanda bu soket mevcut. Kart kadar kasanın ön panelinin de destekliyor olması lazım.
    İstanbul'da değilim ama eski bir fare bulursam bakacağım içine. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.