Şimdi Ara

Sazan.avi Ne demektir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu hep görüyorum ama anlamıyorum.Biliyormuş gibi yapmaya çalışıyorum.Ne demek bu Sazan.avi ? Hatta yeni COD oyunuyla COD.AVI diye dalga geçiyorlar? Tam olarak AVI ve daha önemlisi Sazan.avi ne demektir?Aydınlatın lütfen.

edit:Anlamını öğrendim.Geçmişi nedir bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 1 Eylül 2014; 22:04:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaz Amca -- 1 Eylül 2014; 21:57:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Edit:İnanan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 1 Eylül 2014; 22:53:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avi ibranice de paskalya yumurtası demektir kardeşim. insanları böyle böyle dinden çıkarıp diğer dinlere asimile etmeye çalışıyorlar sen sen ol gelme bu oyunlara kardeşim.

hayırlı cumalar dilerim.

Orijinalden alıntı: Phylian

Sazan.avi bir videodur, ben oyle biliyorum

Öyle gibi ama o anlamda kullanılmıyor.İnternete sazan.avi yazdım ama birtürlü anlamı çıkmadı.

Orijinalden alıntı: fukox

Neredeyse kimse bilmez bu sazan.avi'nin gerçeğini. Aslında bir video, oradan kalma ismi. isteyene pm atayım videoyu.

Bu deyişin geçmişini bilmesemde anlamını öğrendim.Şimdi sana PM atacam sazan.avi yazcan değil mi?
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • AVI, Audio Video Interleave (Ses Görüntü Birleşimi) kısaltmasıdır, Kasım 1992'de Microsoft tarafından tanıtılan Windows için görüntünün (ing. Video for Windows) bir parçası olan çoklu ortam içerik biçimidir. .avi video ve ses dosyalarını bir arada içeren dosyalara verilen genel addır.

AVI, 3 kategoriye ayrılır;

old-avi: uygulama alanı oldukça eskiye dayanır. old-avi'de arka arkaya gelen her resim karesi BMP resim formatı olarak sıkıştırılmaksızın alınır. Bununla, ileri seviye sinema kurgu efeklerinin daha iyi ve etkili sonuç vermesi amaçlanır. Endüstriyel kullanım alanı vardır. Ev kullanıcıları için masa üzeri pc leri dosya ebatı büyüklüğü nedeniyle aşırı zorlayabilir.

avi : genelde kod adı ; MP4 adıyla Divx, Xvid ve en son H.264 kodeklerinin kullanıldığı sıkıştırma formatlarının kullanıldığı görüntü + sesi içeren dosya formatının genel adı.

sazan.avi: özgür, kayıpsız bir ses kodlamasıdır. Sayısal sesleri kayıp olmaksızın sıkıştırmak için kullanılan algoritması, dosya boyutunu % 50-60 arasında boyutu düşürmektedir. 1 dakikalık wav dosyası 10mb, sazan.avi dosyası ise 4,2 - 6,3 mb arasındadır.

Telif ücreti içermeyen kodlamada Vorbis comments ile aynı etiket sistemi, albüm kapağı ve hızlı atlama desteği olması kullanılabilirliğini artırdığı için diğer alternatiflerine göre daha yaygındır. Birçok taşınabilir aygıtın desteklediği biçim, popüler ortam oynatıcıları tarafından çalınabilmektedir. Uzantısı .sazan.avi olan biçimde 0-8 arasında sıkıştırma oranı seçeneği sunulmaktadır.

• artık sazan.mp4 veya sazan.mkv şeklinde sunulması gereken dosya.

Sazan ın ne olduğunu biliyorsunuz zaten olur olmaz şeylere inanan, kanan insana denir. Biri bi oyun yapar milleti tuzağa düşürmeye çalışır yani başka bir deyişle sazan avı yapmış olur. .avi de video türündeki dosyaların herhangi uzantısından biridir. Yani "Sazan avı" nın mizahi deyişi diyebiliriz

Şüphesiz o (Kur'an) sen ve kavmin için bir şereftir (veya öğüttür). Ondan sorumlu tutulacaksınız. (43/Zuhruf: 44)

İstikbal göklerdedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

AVI, Audio Video Interleave (Ses Görüntü Birleşimi) kısaltmasıdır, Kasım 1992'de Microsoft tarafından tanıtılan Windows için görüntünün (ing. Video for Windows) bir parçası olan çoklu ortam içerik biçimidir. .avi video ve ses dosyalarını bir arada içeren dosyalara verilen genel addır.

AVI, 3 kategoriye ayrılır;

old-avi: uygulama alanı oldukça eskiye dayanır. old-avi'de arka arkaya gelen her resim karesi BMP resim formatı olarak sıkıştırılmaksızın alınır. Bununla, ileri seviye sinema kurgu efeklerinin daha iyi ve etkili sonuç vermesi amaçlanır. Endüstriyel kullanım alanı vardır. Ev kullanıcıları için masa üzeri pc leri dosya ebatı büyüklüğü nedeniyle aşırı zorlayabilir.

avi : genelde kod adı ; MP4 adıyla Divx, Xvid ve en son H.264 kodeklerinin kullanıldığı sıkıştırma formatlarının kullanıldığı görüntü + sesi içeren dosya formatının genel adı.

sazan.avi: özgür, kayıpsız bir ses kodlamasıdır. Sayısal sesleri kayıp olmaksızın sıkıştırmak için kullanılan algoritması, dosya boyutunu % 50-60 arasında boyutu düşürmektedir. 1 dakikalık wav dosyası 10mb, sazan.avi dosyası ise 4,2 - 6,3 mb arasındadır.

Telif ücreti içermeyen kodlamada Vorbis comments ile aynı etiket sistemi, albüm kapağı ve hızlı atlama desteği olması kullanılabilirliğini artırdığı için diğer alternatiflerine göre daha yaygındır. Birçok taşınabilir aygıtın desteklediği biçim, popüler ortam oynatıcıları tarafından çalınabilmektedir. Uzantısı .sazan.avi olan biçimde 0-8 arasında sıkıştırma oranı seçeneği sunulmaktadır.

Video formatı olduğunu bende biliyorum.Ama tşk bilgi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.