Şimdi Ara

Sayısaldan ilk 70 bine girmek zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
24.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tahminen mf4den 350 alsam her türlü ilk 70 bine girerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk 70 bine sorsan kolay der 70 bine giremeyene sorsan zor der .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

ilk 70 bine sorsan kolay der 70 bine giremeyene sorsan zor der .

Doğru diyosun hocam şimdi ben mesela mf4den 340 yapmak istiyorum ama normal bir Anadolu okulundaki bir öğrenci bu puanı fazla kasmadan yapabilir

• Rockyin kullanıcısına yanıt
    Çok zor, hayatta giremezsin. İlk 100 bin isteyen zaten günde 12-14 saat çalışmalı ağustostan beri.
  • İyi bir anadolu lisesinden mezunum lise hayatım boyunca zar zor geçtim hiç çalışmadım ygs ve lys ye hiç çalışmadım 75 bindeydim mf4 te

• quote:

Orijinalden alıntı: orancanoren

Çok zor, hayatta giremezsin. İlk 100 bin isteyen zaten günde 12-14 saat çalışmalı ağustostan beri.

Rakip eleme Vol 13833837 biz bu oyunlara gelmeyiz koçum inanan başarır

Hedef Sakarya Üniversitesi Inşaat mühendisliği

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

İyi bir anadolu lisesinden mezunum lise hayatım boyunca zar zor geçtim hiç çalışmadım ygs ve lys ye hiç çalışmadım 75 bindeydim mf4 te

Bravo hocamız başta hata yaptık meslek lisesine gitmekle helal olsun umarım daha iyi puanlar alırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hhaahahhaahahahahah ciddi yazdığımı mı düşündün onu. Ne rakip elemesi ayrıca? Burada bunu gerçekten kabalık olarak söylemiyorum yanlış anlamayınız ama 70k'ya girebilir miyim acaba diye soran biri benim rakibim olabilmek için daha çok yolu var. Ayrıca hiç çalışmadan geçen sene 49k yaptım, zor bir şey de değil 70k yapmak, troll için yazdım onu.
  • Hiç çalışmadan :) adam kendini böyle motive etmiş mezuna kalınca helal olsun

• quote:

Hhaahahhaahahahahah ciddi yazdığımı mı düşündün onu. Ne rakip elemesi ayrıca? Burada bunu gerçekten kabalık olarak söylemiyorum yanlış anlamayınız ama 70k'ya girebilir miyim acaba diye soran biri benim rakibim olabilmek için daha çok yolu var. Ayrıca hiç çalışmadan geçen sene 49k yaptım, zor bir şey de değil 70k yapmak, troll için yazdım onu.

Tamam hocam pardon

Hocam dogrudur ben sizin rakibiniz olamayabilirim kabul ediyorum zaten iddialı değilim de iddialı olsam ODTÜ itu hedeflerim zaten ama meslek lisesi çıkışlıyım be hocam napalım Sakarya Üniversitesi kocaeli filan bana yeter ve hatta artar

• quote:

Orijinalden alıntı: samurW

Hiç çalışmadan :) adam kendini böyle motive etmiş mezuna kalınca helal olsun

Aslında işin gerçeği haklılık payın var :DD
    Umarım kabalık olarak algılamamışsınızdır. Ben gerçekten temmuz ayından beri sistemli çalışıyorum, şu anki konumuma gelebilmek için gerçekten çok çabaladım yoksa amacım ukalalık yapmak değil ve kabalık etmek istemedim öyle yazarken. Umarım hedefinize ulaşırsınız.
  • quote:

Umarım kabalık olarak algılamamışsınızdır. Ben gerçekten temmuz ayından beri sistemli çalışıyorum, şu anki konumuma gelebilmek için gerçekten çok çabaladım yoksa amacım ukalalık yapmak değil ve kabalık etmek istemedim öyle yazarken. Umarım hedefinize ulaşırsınız.

Yok hocam Estağfurullah teşekkür ederim. Umarım sizde çalışmalarınız karşılığını kat ve kat alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 25 Şubat 2015; 8:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5955

quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

Evet tahminen mf4den 350 alsam her türlü ilk 70 bine girerim

Ham puanmi

Yok hocam hepsi birlikte okul puanıyla yani

• Ygs 46 bin

Lys de

Fizik 13 (hepsi net)
    Kimya 16
    Biyo 9
    Mat 27
    Geo 11

Ham mf4 55 bin (2014te oldu )

• Ben de hiç çalışmadan 230 puan almıştım,barajı aştığıma sevindim
  • quote:

Hiç çalişmadan 49 bine girmen imkansız. Bunu kendimi teselli etmek için söylemiyorum Eğer gerçekten öyleysen, Türkiye'nin en zeki insanları arasına girersin.hatta kesinlikle. Tubitak'in seni çoktan bulmasi lazimdı.Hayatta başarilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Ben de hiç çalışmadan 230 puan almıştım,barajı aştığıma sevindim

Sizde potansiyel var hocam

• LYS netleriniz tam hedeflediğim gibi benim LYS 0'a yakın ama konuları çalıştıkça hatırlayacağım gibi duruyor , biyoloji çalışmayı düşünmüyorum acaba bana önerileriniz ne olur ? hangi kitaptan çalışmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 25 Şubat 2015; 15:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

LYS netleriniz tam hedeflediğim gibi benim LYS 0'a yakın ama konuları çalıştıkça hatırlayacağım gibi duruyor , biyoloji çalışmayı düşünmüyorum acaba bana önerileriniz ne olur ? hangi kitaptan çalışmalıyım ?

Ben mezuna biraktigim icin lys calismamistim ygs m iyi idi yoksa. Lys palme fizik ka cok ovuyorlar onu al birde sb bitir 25 yaparsin. Kimyada organik fem kullan devami her yerde ayni basit 25 yaparsin. Biyoloji mf4 istiyosan kesinlikle bakma 15 tane net yap artar bile. Lys mat- geo kas her yer acilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.