Şimdi Ara

Sayısaldan ilk 70 bine girmek zor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
24.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim hedefim ;

Matematik : +25
    Geometri : +12
    Fizik : +14
    Kimya : +10
    Biyoloji : +5

bugün dershanede LYS olduk bu istediğim netler kadar anca soru işaretleyebildim oda hasbelkader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5955

quote:

Orijinalden alıntı: Rockyin

quote:

Orijinalden alıntı: 5955

quote:

Evet tahminen mf4den 350 alsam her türlü ilk 70 bine girerim

Ham puanmi

Yok hocam hepsi birlikte okul puanıyla yani

Benim 351 kusurdu mf4 68 bindeydim

Yerleştiniz mi bir yere hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Çok söylüyorsun hocam.

Benim hedefim ;

Matematik : +25
    Geometri : +12
    Fizik : +14
    Kimya : +10
    Biyoloji : +5

bugün dershanede LYS olduk bu istediğim netler kadar anca soru işaretleyebildim oda hasbelkader.

Hocam Ygs'ye az kalmişken lys mi yapiyorlar size ?

• Birey'i biliyorsun
  • Hocam sınav esnasında verebileceğiniz taktikler var mı

• Hic calismadan 45bine rahatlikla girersin de temelin olacak tabi ki. Ben 10. sinifta girdigim toderde 8binlerdeydim. Ki ara siniflarda gram calismadim, soyle ornek vereyim; okulda not ortalamasinda donemde son 15-20 icerisindeydim. Ama iste ilkokuldan beri gelen temelin olduktan sonra birak ilk45bini, ilk 10-15bine dahi cok kasmadan girebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: frank pais

Hic calismadan 45bine rahatlikla girersin de temelin olacak tabi ki. Ben 10. sinifta girdigim toderde 8binlerdeydim. Ki ara siniflarda gram calismadim, soyle ornek vereyim; okulda not ortalamasinda donemde son 15-20 icerisindeydim. Ama iste ilkokuldan beri gelen temelin olduktan sonra birak ilk45bini, ilk 10-15bine dahi cok kasmadan girebilirsin.

yapma ya

• quote:

Hocam sınav esnasında verebileceğiniz taktikler var mı

Hocam geçen sene girdim sınava da. Tek hatırladığım şey düşündüğünüz kadar heyecan yapmadığınız. Benim uykum bile geldi sınavda bir an, tabi sonra "lan gerçek sınav bu, hue hue hue" dediğimi hatırlıyorum. İlk çözdüğünüz sorulara geri dönün sınav bitince, tekrar bir bakın onlara. Bunun dışında çok da verilecek bir taktik var mı bilmiyorum, tıpkı deneme sınavı gibi oluyor. Hee, bir şey daha. Art arda boşlar gelmeye başlarsa korkmamanız lazım. Bakın ben şimdi o yüzden mezunum ve çalışıyorum Benim matta iki sayfayı boş atladım birkaç soru üst üste boş gelince ve sınavın geri kalanında müthiş stres yaptım. Stres yampmayın arkadaşlar, o boşlara geri dönersiniz sonra. Sadece o an bir sorun yaşıyorsunuz geri dönünce yaparsınız soruları. Sakince atlayın ve devam edin aklınız onda kalmasın. Bir taktik daha: ben bu sene girdiğim denemelerin analizlerini yapıyorum. Mesela türkçeden en çok anlatım bozukluğu soruları boş ya da yanlış. Bu nedenle anlatım bozukluğu gördüğüm an okumuyorum bile sorunun devamını doğrudan geçiyorum. Bilmediğim konulara daha doğrusu yapamadığım konularda böyle yapıyorum. Bu nedenle genellikle sınavlar 135-140 dakika civarında bitiyor. Bitince türkçeden başlıyorum boşlarıma, fene kadar tarıyorum.

• Hocam hedef mf4 ise mat,geo ve fiziğe önem verin hatta diğerleri fazla puan getirmiyor.

• Bende ilk 7000 e girmek zor mu diye düşünüyorum. Bi laf vardır "kime göre neye göre diye sorarlar adama " :)

• Up

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Çocuk sen Spastik misin
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihatemath -- 27 Şubat 2021; 17:37:29 >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.