Şimdi Ara

Sayısal Olmayan Aöf Bölümü Yokmu Yaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sırf sayısal dersler yüzünden aöf kamuyönetimi sınıfında 2. sınıfı geçemedim ve kaldım

bu sene tekrar öss ye gireceğim Allah'ını seven biri bana sözel olan rahat geçeceğim açık öğretim bölümleri söylesin 2 yıllık 4 yıllık farketmez.

• Halkla Iliskiler 2 yillik,
  • adalet bölümüne gel(2 yıllık).Ben bu yıl kaydoldum daha sınav olmadığı için sınav zorluğu hakkında fikrim yok ama sayısal ders yok.Hep sözel ve ezber gerektirecek dersler var.
  • walla açık ögretim felan boş iş normal üni gibisi yok bende bu sene ilk senem aöf işletmede daha hiç çalışmadım bile çünkü normal üniyi kazanabilmek için ona çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

adalet bölümüne gel(2 yıllık).Ben bu yıl kaydoldum daha sınav olmadığı için sınav zorluğu hakkında fikrim yok ama sayısal ders yok.Hep sözel ve ezber gerektirecek dersler var.

adalet bölümü kafama yattı bak dostum erdenar

ya erdenar sen domain çekilişimi kazanan erdenarsın değil mi
  • ben de seneye yazılmayı düşünüyorum. Uluslararası ilişkiler var sözel olarak bildiğim.

İstatistik okuduğum için bankacılık(2 yıllık),işletme, iktisat 3lüsünden biri olabilir. Başka bir bölüm önerebilecek var mı bana?
  • Adalet bölümü sözel olabilir ama zordur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım 2 yıllık halkla ilişkiler bitirdi matematik istatistik yok sadece 1. sınıfta iktisat dersi var ama 2 yıllıklarda açıköğrtim yazıyor diplomada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

arkadaşım 2 yıllık halkla ilişkiler bitirdi matematik istatistik yok sadece 1. sınıfta iktisat dersi var ama 2 yıllıklarda açıköğrtim yazıyor diplomada.

4 yıllıklarda da iktisat yada işletme fakültesi diye yazıyor ve bu fakülteler yalnızca aöfte olduğu için gayet net bir şekilde anlaşılıyor o yönden düşünceniz olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.