Şimdi Ara

Sayın Süleyman Seba'ya edilen küfürler için kulubümüzden açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sayın Süleyman Seba'ya edilen küfürler için kulubümüzden açıklama

Beşiktaş'ın Dervişi Süleyman Seba

"1996-97 sezonuydu. Bir Gençlerbirliği maçıydı. Beşiktaşlı seyirciler mütemadiyen Fenerbahçe başkanı Ali Şen'e küfür ediyordu. Seba mahcup, birkaç kez eliyle yapmayın işareti verdi. Seyirci susmuyordu. Sonunda, yanına Beşiktaş'ın divan kurulu üyelerinden emekli tümgeneral Recai Uğurluoğlu'nu da alarak, kapalı tribünün "kutu" diye tabir edilen en merkezi noktasına gidip oturdu. Beşiktaş seyircisi hayret ve saygıyla başkanlarını izliyordu. Niçin orada olduğunu biliyorlardı. Sadece Beşiktaş ve başkanları için tezahürat yaparak, mesajı aldıklarını belli ettiler. Ali Şen, Seba'nın kendisi için yaptığı bu jesti hayatı boyunca unutmayacağını söylüyordu."

Dipnot: Chiviyazıları Yayınevi, Baskı Tarihi 2014 - Sayfa 207

• Ölmüş adama bile küfür edecek kadar acizler. Çarşıya tinerci derler,bunlar vernik falan cekmiş icine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayana !
  • yav he he - mersin maçına odaklanın siz spekülasyonlar ile takımı meşgul etmeyin
  • Küfür etmediğiniz adam yok(takim kaptanininizim ölmüş annesi dahil) hala laga luga yapiosun. Aferin devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Küfür etmediğiniz adam yok(takim kaptanininizim ölmüş annesi dahil) hala laga luga yapiosun. Aferin devam et

Uza.

• Nasıl uzuyoruz gösterene bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Sayın Süleyman Seba'ya edilen küfürler için kulubümüzden açıklama

Bu mesaja eklenen görseller:

Sayın Süleyman Seba'ya edilen küfürler için kulubümüzden açıklama

• Seba gibi rakibine bile küfür ettirmeyen bir efsane adama durduk yere küfür edenler, insan görünümlü ne oldukları tanımlanamayan mahlükatlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüp 2 açıklama yapmış.
    Mersin İdmanyurdu Maçında Tribünde Küfüre ve Kötü Söze İzin Vermeyin!
    Beşiktaş'ın Dervişi Süleyman Seba

Bu 2 şekilde açıklama yapılmış.Süleyman Seba ile ilgili olan konuda da ne dünkü maçla ilgili bişey var ne de GFB falan filan.Hiç mi aklınıza gelmedi Seba'ya küfür edildiyse yapılan açıklamada bununla ilgili bişey yok diye.Kendi taraftarına söylüyor BJK yönetimi maçta küfür etmeyinde ceza almayalım diye.Örnek alın diye de Seba'nın geçmişinden bir olay konulmuş.Yazık yazık sizin aklınıza acıyorum ben bide milletin karakterine laf ediyorsunuz.Dünkü maçta küfür filan edilmedi diyor herkes maçta yoktum ama olayın böyle olduğuna inanıyorum.Twitter'dan 2-3 kişinin yaptığını tüm stad yapmış gibi anlatmak filan?''Ahmet Dursun Seba gitsin'' tezahüratını bilmeyecek yaşta olduğunuz çok belli zaten.

• Dinime söven müslüman olsa derler.
  • Dark_23 kullanıcısına yanıt
    😏

• Ahmet Dursun, Seba gitsin diyenler çıkmış bıdı bıdı yapıyor. He gülüm he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ahmet Dursun, Seba gitsin diyenler çıkmış bıdı bıdı yapıyor. He gülüm he.

O zaman hep beraber giydirelim tüm ölmüşlerin anasına avradına.
  • Konuya girdim, cevap verenlerin çoğu bloklu

Resmen troll mıknatısı olmuş konu, Beşiktaşlılar için kamu hizmeti, basın bloğu geçin
  • Passolig niye var? Taşkınlık vs vs yapanları tespit etmek için var. Yersen! Passolig sadece ve sadece iktidar alehine hareket edenleri tespit etmek için var. Kardeşim artık her yerde kameralar vs vs var. Birini tespit etmek 10 dakika iş. Kötü tezahürata para cezası filan ödül resmen. Bu ve bunun gibi durumlara sebebiyet veren taraftarların passoligine çak 5 10 maç stada giremez diye ne kulüp zarar görsün, ne para cezası olsun, ne de saha kapanması. Küfür eden cezasını çeksin. Hala rakip taraftara, değerlerine, futbolcularına küfür ederek futbola anlam kattığımızı sanıyoruz. Kardeşim ne gerek var güzel oynadığın maçta, hemde rakibi eze eze yenmişken başka bir rakibini küfür ile hedef almaya. Takımını destekle ve evine git bu kadar basit. Şu küfür eden ve destekleyen taraftarları ifşa etmek kadar basit bir şey yok artık.
  • Ne bekliyorsunuz ki hapçı gfb tayfasından başka. Çarşının tırnağı olamaz hiçbir taraftar grubu.

• Tozda kondurmuyorlar şunlara bak Bastım hepsine bloğu, eskiden bloklamazdım şimdi takır takır blok atıyorum zekası geri insanları.
  • yazık süleyman seba'ya küfür edenler pişkin pişkin birde kendilerini savunuyorlar , bakın Tolga'nın annesine küfür edenler ahlaksız 100-200 insan onların Allah belalarını versin ama yapılan bir yanlışı başka bir yanlış ile kapatamazsınız seba gitsin diyenler hala vicdan azabı çeken insanlar biraz olgun yaşa geldiğinizde vicdanınız rahat edecek mi ? seba'ya küfür edeceğinize adam gibi beste yapın da millet çoluğuyla çocuğuyla beraber söylesin herkes sizi takdir etsin alkışlayın ulan i*neler deyip kendinizi alkışlamayın çığrınızdan çıkmışsınız yazık.
  • Ne haysiyetsiz adamlar var edilen küfür savunuyorlar bize herşey müstehak iğrenç insanlar var içimizde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.