Şimdi Ara

SAXO VTS !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SAXO VTSLER NASIL ARAÇLARDIR.STANADART OLARAK 125HP CİVARI SANIRIMM MODSUZKEN YANİ.GİDİŞİ NASILDIR.İÇİ GENİŞMİ.BEN 195 BOYUNDA 84 KG IM.ŞİMDİ BU ARAÇTAN ALSAM KOMİK DURUMUYUM SİZCE.ARABA GENİŞ Mİ GERÇEKTEN DE .DIŞARDAN ATOM KARINCA GİBİ DURUYOR.GİDİŞİ FALAN NASIL.0-100 NE KADAR SN?*

FİKRİ TECRÜBESİ OLANLAR BENİMLE PAYLAŞSIN LTF

TŞKLER

SAYGILAR

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën Saxo VTS: Ayrıntılı Bir İnceleme

Citroën Saxo VTS, 1996'dan 2003'e kadar üretilen, performans odaklı bir hatchback türüdür. 1,6 litrelik, 16 valfli bir motora sahip olan VTS, güçlü performansı ve etkileyici yol tutuşuyla bilinir.

Performans

Saxo VTS, 120 beygir güç ve 145 Nm tork üreten 1,6 litrelik bir motora sahiptir. Bu güç, 0-100 km/s hızlanmasını 8,7 saniyede tamamlamasını ve 205 km/s azami hıza ulaşmasını sağlar. Motor, devirlendikçe güç kazanan ve etkileyici bir sürüş deneyimi sunan yüksek devirli bir karaktere sahiptir.

Yol Tutuşu

Saxo VTS, keskin direksiyonu, dengeli şasisi ve spor süspansiyonu ile mükemmel yol tutuşu sunar. Araç, virajlarda güvenli ve istikrarlı bir şekilde hareket eder ve sürücüye güven aşılar. Frenler de çok güçlüdür ve aracı hızla durdurur.

İç Mekan ve Özellikler

VTS, Saxo'nun standart modeline göre daha sportif bir iç mekana sahiptir. Spor koltuklar, deri direksiyon simidi ve alüminyum vites topuzu gibi özellikler içerir. Araç ayrıca klima, elektrikli camlar ve elektrikli aynalar gibi özelliklerle donatılmıştır.

Alınır Mı?

Eğer performans odaklı, eğlenceli ve pratik bir hatchback arıyorsanız, Citroën Saxo VTS düşünmeye değer bir seçenektir. Güçlü motoru, mükemmel yol tutuşu ve şık iç mekanı ile VTS, sürüş meraklılarını kesinlikle etkileyecektir.

Ancak, aracın yaşı ve bazı potansiyel mekanik sorunlar gibi dikkate alınması gereken bazı hususlar vardır. Bu nedenle, satın almadan önce bir mekanik muayene yaptırmanızı öneririz. Genel olarak, düzgün bir şekilde bakımı yapılmış bir Saxo VTS, uygun fiyata eğlenceli ve güvenilir bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de 191cm 89 kiloyum arkadaşım bu arabalar tamam ateşli de ama bize göre değiller malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvasik

ben de 191cm 89 kiloyum arkadaşım bu arabalar tamam ateşli de ama bize göre değiller malesef...
    ewet bence de biraz öyle geliyor ama çok tatlı arabalar yaa.zaten bi hatun war bi de ben başka bir iki de bagaj işte.4-5 kişi binmicez yani

neyse teknik bilgi alabilirmiyim ltf

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: toksin

ewet bence de biraz öyle geliyor ama çok tatlı arabalar yaa.zaten bi hatun war bi de ben başka bir iki de bagaj işte.4-5 kişi binmicez yani

neyse teknik bilgi alabilirmiyim ltf

saygılar

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla altyapı olarak 106gti ile aynı... 1.6 120 hp diye biliyorum. ağırlığı 900kg civarı olması lazım,0-100 hızlanması 8.7 sn,max hız 205... ama 3 kişi olunca performans değerleri alt üst olur 1 ton bile olmayınca işler değişiyor...

• quote:

bildiğim kadarıyla altyapı olarak 106gti ile aynı... 1.6 120 hp diye biliyorum. ağırlığı 900kg civarı olması lazım,0-100 hızlanması 8.7 sn,max hız 205... ama 3 kişi olunca performans değerleri alt üst olur 1 ton bile olmayınca işler değişiyor...

Alıntıları Göster
    ewet ama sanki birisi 5hp daha fazlaydı gibi geliyor.önden 106 kopuyodu sonra 106gti aradaki farkı kapatıyomuydu neydi böle bişi wardı yanlış mı hatırladım

• quote:

ewet ama sanki birisi 5hp daha fazlaydı gibi geliyor.önden 106 kopuyodu sonra 106gti aradaki farkı kapatıyomuydu neydi böle bişi wardı yanlış mı hatırladım

Alıntıları Göster
    Saxo için daha iyi olduğu söylenir genelde ama bilemiyorum açıkçası...
  • quote:

Saxo için daha iyi olduğu söylenir genelde ama bilemiyorum açıkçası...

Alıntıları Göster
    hmm ya bunun da ismi işte bir garip
    neyse yine de palyaşım için tşkle
    bu arada yakıt durumu nasıl bu aracın fikri olan warmı??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault kango
    15 yıl önce açıldı
    Fiat Punto 1.4Multiair 105BG
    geçen yıl açıldı
    palio speedgear
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hmm ya bunun da ismi işte bir garip
    neyse yine de palyaşım için tşkle
    bu arada yakıt durumu nasıl bu aracın fikri olan warmı??

Alıntıları Göster
    6,3/11,4(şehirdışı/şehiriçi) fabrika verisi...
  • quote:

6,3/11,4(şehirdışı/şehiriçi) fabrika verisi...

Alıntıları Göster
    oooo şehiriçi gerçekten fazlaymış nerdeyse şehirlerarasının iki katııı!!!
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam saxoyu bırak bir tarafa citröenden uzak dur.Benim ilk aracım saxo 1.6 otomatik vites kırmızı 97 model bir araçtı.Satana kadar akla karayı seçtim.Hatta İzmir'de satamadım 500 km ötede sattım şans eseri.Hem şehiriçi hem şehirlerarası yakıt tüketimi iğrençti demek istiyorum.Yedek parça yan sanayisi yok, çıkmasını da zor bulursun.Uzak dur uzak dur uzak dur.
    quote:

Orjinalden alıntı: toksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Hocam saxoyu bırak bir tarafa citröenden uzak dur.Benim ilk aracım saxo 1.6 otomatik vites kırmızı 97 model bir araçtı.Satana kadar akla karayı seçtim.Hatta İzmir'de satamadım 500 km ötede sattım şans eseri.Hem şehiriçi hem şehirlerarası yakıt tüketimi iğrençti demek istiyorum.Yedek parça yan sanayisi yok, çıkmasını da zor bulursun.Uzak dur uzak dur uzak dur.
    quote:

Alıntıları Göster
    aracın sürüşü muhteşemmiş. tam bi sürüş keyfi aracıymış ama daha fazlasını bekleme yani ne bagaj hacmi ne konfor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Patch

aracın sürüşü muhteşemmiş. tam bi sürüş keyfi aracıymış ama daha fazlasını bekleme yani ne bagaj hacmi ne konfor...

Alıntıları Göster
    ben yeni aldım yakıt fabrika verilerine yakındı yukarıdaki veriler doğru arkadaşın aklına uyduk gel buna turbo taktıralım felen tam bi ölçüm yapamadım biraz yüklendiğinde neredeyse gözle görülür bi düşüş olacak benzinde içi geniş değil 106 gtı gidişinden iyi arkadaşta 106 var hızı seviyosan süper ama eksisi yok değil çok.galiba anlaşacaz hayallerimi süslüyodu ama bi hafta içinde kurtulucam para dayanmıyo benzine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: stres

Orjinalden alıntı:LejyoneRr
    ben yeni aldım yakıt fabrika verilerine yakındı yukarıdaki veriler doğru arkadaşın aklına uyduk gel buna turbo taktıralım felen tam bi ölçüm yapamadım biraz yüklendiğinde neredeyse gözle görülür bi düşüş olacak benzinde içi geniş değil 106 gtı gidişinden iyi arkadaşta 106 var hızı seviyosan süper ama eksisi yok değil çok.galiba anlaşacaz hayallerimi süslüyodu ama bi hafta içinde kurtulucam para dayanmıyo benzine.

arkadaşlar öyle demeyin gözm korktu şimdi
    o zmn bunlardan vaz geçiyim de opel mi bakııym ne biliyim başka da 10-12 arası gzüel spor araç yok gibi.ya opel gsi ya saxo ya 106 gti falan başka aklıma gelmiyor.fikri olan warsa palyşsın ltf
    saygılar

• quote:

o zmn bunlardan vaz geçiyim de opel mi bakııym ne biliyim başka da 10-12 arası gzüel spor araç yok gibi.ya opel gsi ya saxo ya 106 gti falan başka aklıma gelmiyor.fikri olan warsa palyşsın ltf
    saygılar

Alıntıları Göster

saygılar

GSI ya da GT Vectra bunlardan az yakmaz ki...

• hmm ama en azından donanım olarak ve içinin ferahlıhı açısından bundan daha iyi deilmi???
    sen de söylemiştin bunların içi dar diye

peki saxo,106,206 yerine başka atak bir araç önerirmisin bu fiyatlar arasında
  • quote:

hmm ama en azından donanım olarak ve içinin ferahlıhı açısından bundan daha iyi deilmi???
    sen de söylemiştin bunların içi dar diye

peki saxo,106,206 yerine başka atak bir araç önerirmisin bu fiyatlar arasında
    arkadasım 106 206 saxo dan parcası daha pahalı bir kere saxo iyi aractır bende aracımı alırken bende arastırdım bana aynen sunu dediler opel corsa nazik araba ama saxo biraz daha odundur yani daha saglamdır ve saxo oyle kolay kolay arıza yapmıyor yeterki duzgun kullan ayrıca bensin den bahsediyor arkadaslar hem spor araba alacaksın hemde benzinden tasarruf edeceksin arkadasım dunyada boyle bir motor yok zaten ki ya performansı sececeksin yada ekonomiyi sececeksin ikisi bir arada olan bir motor dunyada motor teknolojisinde yok zaten ki alacagın baska spor arabada ondan farklı yakmaz bilgin olsun genede secim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: büyükelçi

arkadasım 106 206 saxo dan parcası daha pahalı bir kere saxo iyi aractır bende aracımı alırken bende arastırdım bana aynen sunu dediler opel corsa nazik araba ama saxo biraz daha odundur yani daha saglamdır ve saxo oyle kolay kolay arıza yapmıyor yeterki duzgun kullan ayrıca bensin den bahsediyor arkadaslar hem spor araba alacaksın hemde benzinden tasarruf edeceksin arkadasım dunyada boyle bir motor yok zaten ki ya performansı sececeksin yada ekonomiyi sececeksin ikisi bir arada olan bir motor dunyada motor teknolojisinde yok zaten ki alacagın baska spor arabada ondan farklı yakmaz bilgin olsun genede secim senin

Alıntıları Göster
    bir de bu vtslerin parçaları nasıl
    rover gibi zor bulunup pahalı mı??
    geçende sanyide saxo ve de peugeot tamircisine gittim.servis falan deil bildiğin tamirhane
    adamlar vts in bir parçasını 2 hafta beklemişler sonra zar zor çıkmasını bulmusşlar
    şimdi parça da bir araba için önemli
    tamm yakışı fazla performansı iyi olabilir ama parça da çok çok önemli
    hem parçanın fiyatı hem de bulunabilirliği arabanın değerini etkiliyor bence

• quote:

bir de bu vtslerin parçaları nasıl
    rover gibi zor bulunup pahalı mı??
    geçende sanyide saxo ve de peugeot tamircisine gittim.servis falan deil bildiğin tamirhane
    adamlar vts in bir parçasını 2 hafta beklemişler sonra zar zor çıkmasını bulmusşlar
    şimdi parça da bir araba için önemli
    tamm yakışı fazla performansı iyi olabilir ama parça da çok çok önemli
    hem parçanın fiyatı hem de bulunabilirliği arabanın değerini etkiliyor bence

Alıntıları Göster
    yetkili servisinde hersey var arkadasım korkmana gerek yok

zaten bldigim kadarıyla saxonun 12 yol kaporta garantisi var boyle bir garanti verdikten sonra nasıl parcası bulunmaz arkadaslar

parcası bulunmuyor falan onlar hikaye onlar pahalı diye almıyordurlar servisten bence cunki dısarıda her parcası bulunmuyor ama yetkili servisinde bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: büyükelçi

zaten bldigim kadarıyla saxonun 12 yol kaporta garantisi var boyle bir garanti verdikten sonra nasıl parcası bulunmaz arkadaslar

parcası bulunmuyor falan onlar hikaye onlar pahalı diye almıyordurlar servisten bence cunki dısarıda her parcası bulunmuyor ama yetkili servisinde bulunuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: büyükelçi

ewet ama zaten alınacak saxo vts de 1997-98 12 yıl kaporta garantisi olsa 2009-2010 a kadar demekki bu sadece 2-3 yıl kaldı

ewet arab gerçekten güzel şahsen performansını çok beğeniyorum ama parça durumu işte biraz korkutuyor
    bir de temizini bulmak sorun gibi :(

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: büyükelçi

ewet ama zaten alınacak saxo vts de 1997-98 12 yıl kaporta garantisi olsa 2009-2010 a kadar demekki bu sadece 2-3 yıl kaldı

ewet arab gerçekten güzel şahsen performansını çok beğeniyorum ama parça durumu işte biraz korkutuyor
    bir de temizini bulmak sorun gibi :(

Alıntıları Göster
    saxo yu geç
    106 yı seç

kazasız, oynanmamış araştır, sıkı kovalarsan max 4-5 ay sonra rahat bulunur iyi takip et piyasayı

bkn. imzam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.