Şimdi Ara

Saw V (2008) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • !!!!bullet06!!!! Tavrın hiç hoşuma gitmedi Film devamlı geriye gidiyor fark edebildiysen O zaman bu adamı niye öldürdüler Ayrıca yönetmenle senarist aynı kişi Bİigi sahibi olmadan fikir sahibi olma UGUR MUMCU...
  • Ya tavrımı nasıl algılamak istersen öyle algılarsın.Benim sıkıldığım nokta, uzadı diye dert yanılıp her topic açıldığında yorum yapılması.Ben şahsen beğenmediğim bir serinin yeni filmi için açılan topiclerine girip de uzadı,sıktı artık diye yorum yapmam ben buraya yeni bir haber veya filmle ilgili yeni ne varsa öğrenmek için giriyorum ki buda benim yeni filmi merakla beklediğim anlamına gelir bilmem anlatabildimmi.Ayrıca senaristlerininin de yönetmenlerinin de yapımcılarının da her film için kim olduğunu gayet iyi biliyorum,sorunum senarist olmanın yönetmen olarak göstereceği performansı garanti altına almaması.Neyse cevap hakkı olarak yazdığım son mesajdır, mesaj kirliliği için kusuruma bakmayın arkadaşlar....
  • Arkadaşım ben bir testere fanıyım Testereyi ahmet abi çeksede yine izlerim arşivimede koyarım diger testereler gibi Ben çekilmesin demedim bitirilseydi dedim Adamı öldür daha sonra adamın geçmişine git Benim sıkıntım orda herkez gibi Ayrıca konu 1 yazılmıştır İlgi nedeniyle 2 3 yazılmıştır 3. filmden sonra daha ÇEKMİCEM DEMİŞTİR Ama tüketim toplumu oldugumuz için yapılmıştır film Şimdi testere fanları senin gibi tüh yönetmen degişti der adam çekmek istemiyor Anlata bilicegim birşey kalmadı diyor bagıra bagıra Ama siz istiyorsunuz ya O zaman başta belirttigim Ahmet abi çeker size testere Ayrıca yaz niye yazmak istemiyorsun,ki OYUN DAHA YENİ BAŞLADI

• daha ne kadar gidicek bu seri bilmiyorum ama adamlar gercektende işi biliyorlar müziklerle dokunaklı bir şekilde ilerlemesine bayılıyorum bu filmin müzikleri süper saw serisini izlemek farklı bir duygu ya hiç bitmesin
    since 2005
  • Böyle film çekenler insan olamaz.

Orjinalden alıntı: ceka13

Böyle film çekenler insan olamaz.

Filmin Türkiye'de de 24 Ekimde gösterileceği açıklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 19 Eylül 2008; 21:23:31 >
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)

• quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: ceka13

Böyle film çekenler insan olamaz.

Saw V' in gösterime girmesine az bir süre kala filmden bir işkence sahnesi yayınlandı. Pendulum Trap adı verilen 4 dakikalık bu sahneyi buradan izleyebilirsiniz.

bu şerefsizin ne işi var burda

Orjinalden alıntı: OnuR

Saw V (2008)

Saw V' in gösterime girmesine az bir süre kala filmden bir işkence sahnesi yayınlandı. Pendulum Trap adı verilen 4 dakikalık bu sahneyi buradan izleyebilirsiniz.

Buradan kurtulması için bu adamın ne yapması gerekiyor. Ellerini bir yere sıkıştırıyor. Pek bir şey anlayamadım.

•  Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)

Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)
     Saw V (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Eylül 2008; 18:04:33 >

• Hiç merakla beklemiyorum, ilkinden sonra etkisini yitirdi bende görürsem indirir izlerim o kadar

Orjinalden alıntı: lordhammer

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Saw V (2008)

Buradan kurtulması için bu adamın ne yapması gerekiyor. Ellerini bir yere sıkıştırıyor. Pek bir şey anlayamadım.

Ellerini sıkıştırdığı yerin en ucunda düğmeler varmış. Düğmelere ulaşıp basması içinde kollarının gerilip kırılması gerekiyormuş. Adam dayanımıyor maalesef acıya. Ama sonra iki parça olmasını biliyor.

•  Saw V (2008)

Saw V (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 1 Ekim 2008; 11:39:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.