Şimdi Ara

Saw V (2008) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
14.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi gününü iple çekiyorum. Saw filmlerin hep kendini finali ile kurtarmıştır acaba bu film nasıl bitti? Gel pazartesi gel
  • güzel olmuş beğendim ama filmin geneli artık pek şok etkisi yaratmıyo, ya ben alıştım ya da seri sıradanlaştı.. muhtemelen ikincisi. ancak filmin girişi yine çok etkileyici, finali de 6. film için yine sarsıp merak uyandırıcak şekilde orta yerde bırakıldı. neyse gidin de izleyin haftasonu

Şişeyi kanla doldurmak için el kesme sahnesini tek geçerim.
    | Seat Leon FR 1.4 EcoTSI 150HP (2018 FaceLift)- ACT - DSG - SS - KeylessGo |
    | Xiaomi Mi6 - 64GB |
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • yaş sınırı varmı 13 yaşındaki yiğenim tutturdu gidelim diye...filmden etkilenmez herhalde testere 1- 2- 3-4 ü dvd den izledi sonuçta...

Orjinalden alıntı: X@ndeR

şimdi illa 2-3-4'ü izlemek mi lazım?

maalesef. 3'ten sonrası bence saçma olacak. zaten bazıları yorumunu yapmış anlaşılan film dediğim gibi çıkacak. 5.sini izlemedim henüz ama en yakın zamanda izleyip yorumuma yön verip bir edit çekmeyi düşünüyorum.bir katilin ölüp cinayetlerin 4, hadi kızı geçtik 3 film boyunca sürdürülmesi saçma.ortada bir örgüt yok bir psikopat katil var.bence 1-2-3 tamam gerisi yalan(konu bakımından izlenirse sahneleri için izlenir),olayler biririni tekrar ediyor ve insana aynı şeyleri izliyormuş hissi veriyor yani bıktırıyor.
    Başları molaya kadar biraz sıkıcı ilerleyen son yarım saatte hayat bulan en sürükleyici gerilim serisinin 5. sini bu akşam izlemiş olarak ilk yorumum
    kesinlikle izlenilmesi gerek bazı soru işaretlerini siliyoruz yenileri geliyor, tuzaklar güzel, ve klasik süpriz sonu ile seri başarı ile devam ettirilmiş.
    Sonlara doğru ellerim terledi baya bir gerdim kendimi son yarım saat
    MSI z68a-gd55 ۩intel i5 [email protected] (1.325v) Thermaltake frio ۩Zotac GTX 660 ۩2x4 Gskill Sniper DDR3 1600 4Gb Gskill ripjaws۩Philips 244E1SB ۩OCZ Agility 120Gb Seagate 2TB ST2000DM001 Samsung Story 1TB, Seagate 1TB 2.5'' ۩Aopen H600 b-28 GP 550W ۩Logitech İnternet 350۩Logitech G500s♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ promacto pro x09 ♫ Kingston HyperX Cloud ♫ l QPAD Kunkka Kode5 (thx to DH) l Astra 1.4T Sport A/S still Steam: jeffrey_jey
  • İŞİN İÇİNE ÇOK İNSAN KARIŞTI KİM KİMDİ HATIRLAMIYORUM BİLE ÜSTELİK 4 FİLMİDE İZLEDİM...BENIM IÇIN SAW İLK FİLMDE BİTTİ DİĞERLERİ AYRI FİLMLERDİ VE 5İ HİÇ MERAK ETMİYORUM AMA GIDEBILIRIM BELLI OLMAZ

Hele ki sonu mükemmel...

• film mükemmel arkadaşlar her seride yaptığım gibi bunada ilk gününde gittim kesinlikle izlenmeli ve şu kadar diyim benim gozumde serinin en iyi halkası olmaya yaraşacak bi film ozellikle sonunda 6.hisin finaline benzer ve uzun süre akıllardan silinmeyecek bi olay var mutlaka izleyin

Take a look to the sky just before you die!
    Its the last time you will...
  • filmi çok beğendim.ama biraz kısa olmuş.daha çok kan görmeyi planlıyordum

Kaset çalerken artık alıştık testerenin haklı çıktığını onun için kutuya girmezse kötü bişey olcağı aklıma gelmiş tüh keşke gelmeseymiş

• kutuda ne olduğunu gostermezler demiştim haklı çıktım 6.filmde açıklarlar artık

Take a look to the sky just before you die!
    Its the last time you will...
  • Spoiler içerir

Testere 5 de çok güzel hatalar yakaladım..Testere 3'ün finalinde Jeff kaseti dinlerken jeffin sınavlarını jigsawın hazırladığını görüyoruz (mektupları resimleri mermiyi yerleştirenin jigsaw olduğunu görüyoruz) Testere 5 de ise bunları Hoffman'ın yaptığını görüyoruz.Bir diğeri ise jigsaw jeff'e kızının nerde saklı olduğunu sadece ben biliyorum demiş, ve uğruna uğraşak bir şey bırakıyorum sana demişti.hatta ve hatta bunun için oyun oynayacaksın demişti.(Testere 5 de ise hoffman kızı kucaklamış götürüyor) Zaten Testere 4'ün özetini okursanız filmin jeff üzerine olduğunu göreceksiniz ki buyrun: Testere efsanesi üçüncü filmde kaldığı yerden devam ediyor. Binaya kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır. Aksi takdirde her ikisini birden kaçınılmaz son, ölüm beklemektedir.

Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaset bulur. Kanser olduğunu öğrendikten sonra Jigsaw tarafından çekilmiş olan bu kaset, Jigsaw'ın geçmişi ile ilgili inanılmaz gerçekleri ortaya çıkarmaktadır. Kızını ve kendisini bu korkunç kapandan kurtarabilmek için gerekli olan ipuçlarının bu kasette olduğunu anlayan Jeff'in işi, sandığından çok daha zordur.
    şimdi bu özetle 4.film ne alaka.Yani burdan anlıyoruz ki 3.filmden sonra senarist'in değişmesiye birlikte film bambaşka bir hal alıyor..ve buda benim hiç hoşuma gitmemiş 5.filmde de testereden iyice soğumama neden olmuştur.

Bu dediklerimi geri kalan 4 film'in sadece son 5dk sını izleyen herkes apaçık görebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Tekrar söylüyorum. Gitmeden ilk 4 filmi izleyin

evet izleyin. yoksa benim gibi hiçbirşey anlamazsınız

http://www.youtube.com/watch?v=f-rqN0oUEXY

Ben izlemedim spoiler olabilir diye
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.