Şimdi Ara

Saw V (2008) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
0
Favori
14.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nete ne zaman düşer, altyazı ne zaman çıkar ??

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Seanslar yok nette ya. Okul çıkışında gidecektim oysaki.

www.mybilet.com dan alınabiliyor. Yarın aksam izmit Dolphin saat 21:00 seansına ilk 3 bileti ben aldım hemde en güzel yerden.
     Saw V (2008)
    MSI z68a-gd55 ۩intel i5 [email protected] (1.325v) Thermaltake frio ۩Zotac GTX 660 ۩2x4 Gskill Sniper DDR3 1600 4Gb Gskill ripjaws۩Philips 244E1SB ۩OCZ Agility 120Gb Seagate 2TB ST2000DM001 Samsung Story 1TB, Seagate 1TB 2.5'' ۩Aopen H600 b-28 GP 550W ۩Logitech İnternet 350۩Logitech G500s♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ promacto pro x09 ♫ Kingston HyperX Cloud ♫ l QPAD Kunkka Kode5 (thx to DH) l Astra 1.4T Sport A/S still Steam: jeffrey_jey

• dayanamadım ilk seansa gittim daha yeni çıktım..
    birşey söylemiyorum ulan..
    resmen ruh gibiyim

Orjinalden alıntı: sleepless^

dayanamadım ilk seansa gittim daha yeni çıktım..
    resmen ruh gibiyim

nasıl güzel mi

Orjinalden alıntı: drumesh

quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

dayanamadım ilk seansa gittim daha yeni çıktım..
    resmen ruh gibiyim

nasıl güzel mi

duymamış olayım

• akşama gitsemmi naapsam
  • Seriyi en baştan izlemek lazım 1 2 3 4 izledim Sinemada 3 4 izledim ilk haftasında Birazdan'da 5 için dışarı çıkıyorum Umarım bir'in vuruculuğunda olur Dört gibi çorba yapmazlar , saygılar...

• bu bölümdede yanıtlanmamış sorular var..

Fimi bügün seyrettim..Açıkçası beklentilerimi karşılamadı. Film artık iyice vahşete döndü diyebilirm.4.filmden bu yana yeni bir sayfa açılmış ve olaylar çok farklı bir boyutta işleniyor.(kastım 1-2-3 farklı) yani 4.film kırılma noktası olmuş film bundan sonra çok daha farklı bir boyut kazanmıştır.okadar geçmişe gidiyorlar ki 6. filmde jigsaw'ın doğumunu izlersek şaşırmayalım.Şunu söylebilirim 1-2-3 den aldığınız tadı yeni seride yani 4-5... vs(artık kaça kadar gidecekse ki ben en az 7-8 gelir diyorum) buyük ihtimalalamayacaksınız .ya tamam güzel tuzaklar yapıyorsun bol kanlı sahneler çekiyorsun ama o ilk 3 filmdeki olay örgüsü heyecan cinayeti çözmeye uğraşmaları fln yok.
    Hadi herşeyi geçtim ya bari filmin son sahne final müziğine sadık kalın. o kaseti dinlerken herşeyin çorap söküğü gibi çözüldüğü an çalan (saw soundtrack) müziğe dokunmayın ya.Neyse uzun lafın kısası testere serisi giderek bozuluyor saygınlığının kaybediyor...son not; Testere hakkında böyle bir yorum yazacağım aklımın ucundan geçmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 24 Ekim 2008; 22:12:20 >

• 6 da bitecek seri. Öyle demişlerdi.
  • bende bugün gittim.benim hoşuma gitti.dedikleri gibi 4. filmde oyun yeniden başlıyor diyodu evet öyle oldu.4.film tanıtım amaçlı gibi bişeydi 5.filmdekilerini tanıttı sadece.ve 5. filmde ilk 3 filmin nerdeyse tüm açık kapılarını kapattılar.(bi kaç tanesi hariç). bu ararada sanırım ilk 10dk yi kaçırdım biri bana anlatabilirmi... benim ilk gördüğüm sahne
    hoffmanın kucağında küçük bi kız kurtarmış ..... böyle devam ediyo.ondan önce ne olmuştu

ayrıca arkadaşlar ..

filmde ericson demiştiya aslında herkesin ölmesi gerekiyo diyo..ama kendisi bu filmin başında kurtuluyo.. orda öölseydi. filmin sonundaki cam dolu kutuya kim gircekti?

acaba jigsawın karısına bıraktığı kutuda ne var ? :)

ve filmin sonundaki tuzak gibi şey çok basit geldi,eğer orda söz dinleyip kutunun içine girseydi,hiç bişi olmayacakmıydı

yaa anlamadım biri anlatabilirmiiiiiiiiii

• hiçbirşey anlamadım filmden ya. çok karışık yapmışlar.
    jigsaw öldümü yaşıyormu anlamadım :S
  • Off çok güzeldi ya. Bu Hoffman aslında önceden beri bağlatılı olan adammış. ilk 4 filmle doğrudan bağlantı yaptılar harika olmuş. Zaten 6 bölümden oluşacak bir testere filminin kötü olması beklenemezdi. Tekrar gideceğim yarın.

Ha birde bizim Rita oynuyormuş (Dexter)

Hiçbirşey anlamadım diyen arkadaşlara şöyle izah edeyim. Bu serinin filmleri sırayla birbirini takip eden günlerde yaşanmıyor. Hepis bağlantılı. 3.filmdeki son aslında herşeyin ortası ve işte hepsi bağlantılı birbiriyle. Tekrar izleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 24 Ekim 2008; 20:26:35 >

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • Gayet anlaşılır , kurgular 4 gibi karışık değildi , Filmin final müziği yine aynı! 5 kişilik ekibin kurgusuda hoştu , Ajanın hikayeside biraz basit kalsada idare eder'di Final'i yine kaçmaz , saygılar...
  • Testere konseptine uymayan, izleyiciye herşeyi açıklayan bir film vardı bugün. 6. filmde biter herhalde çünkü Testere filminden beklenmeyecek şekilde açıklamalar yapıldı seyirciye... Ama çok güzel filmdi yine de.

Bkz: Saw 2004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.