Şimdi Ara

Save and Exit yapamıyorum BİOSTA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.abit aa8 duramax board var ikinciel de birinden aldım 1-2hafta evvel.çalıştırmak bugüne nasip oldu.fakat açılışta yeniş cpu gördü diyor F1 ile devam ediyorum makine açılıyor.fakat biosta bitürlü save and exit yapamadım save and exit deyince ekran kitleniyor hiç bir tuş işe yaramıyor ctrl+alt+del kombinasyonu ile reset atıyorum sonraki açılışta yine aynı.abit'in kendi Flash bios programı ile update yapayım dedim fakat ondada hata verdi bu bios anakartınıza uygun değil gibi bişey.

NE yapabiliriz bilen varmı?

• bios güncellemen gerekebilir
  • BOŞ YORUM YAPIP SİNİR BOZMAYINIZ
  • anakart üzerinde hata veren bios updatei, eprom yazan harici cihazlarda hata vermeden çalışabiliyor. o tip bir cihazda biosu yükletmeyi deneyebilirsin..

boş yorum olup olmadığını bilmiyorum... sen karar ver...
  • Merak etme mesaj kendini belli ediyor.ilgilendiğin için teşekürler.
  • bence 2. el aldığın kişi kartla uyumsuz bios yüklemiş olabilir. Diğer kartlarla uyumsuzluk böylesi bir soruna yol açmaz. Bu yüzden bence de bios'ta sorun var. Kart modeline uygun bi bios'u sitesinden falan temin edip kurarsan sorun düzelir bence. Saygılar.
  • kartın kendi biosunu kendi programı ile kurmaya çalıştığımda hata verdiğini yazmıştım zaten.yinede saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

kartın kendi biosunu kendi programı ile kurmaya çalıştığımda hata verdiğini yazmıştım zaten.yinede saol.

bios yüklenmesinden önce, önceki bios'un silinmesi gerekmez mi? Bios pilini çıkarıp bi 10-15 dk bekleyip biosu sıfırlaman, ondan sonra yeni bios yüklemen lazım diye biliyorum.

Ama bios pilini çıkarmadan önce donanım kısmına da bi sor, tam emin değilim o konuda çünkü...
  • teşekürler dostum.biosu sıfırlamaya gerek yok diye biliyorum bende.(yokmuş)başlangıç disketiyle cd'den bios update yaptım düzeldi.flash bios programında bi uyumsuzluk yaptı heralde
  • evet, zaten birinden birinin uyumsuz olduğu belliydi. Sorunun düzelmesine sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.