Şimdi Ara

Savcılıkta çalışıyorum soruları alayım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1- internetten birine küfür etsek ciddi cezalar alınıyor mu? hiç böyle bir şikayete veya davaya falan şahit oldun mu?

2- birisi bizi sinir etse ve onu dövsek. ciddi ceza alır mıyız?
  • Savcinin tatili, mesaisi hakkında daha ayrintili bilgiler verir misin? Torpil
    Meselesi yuzunden kalite cok dustu, ortam cok bozuldu, ustten gelen emirleri uygulamayan sikinti cekiyor diyorlar dogru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Savcinin tatili, mesaisi hakkında daha ayrintili bilgiler verir misin? Torpil
    Meselesi yuzunden kalite cok dustu, ortam cok bozuldu, ustten gelen emirleri uygulamayan sikinti cekiyor diyorlar dogru mudur?

Savcılar teoride sabah 8 akşam 5 çalışıyor.
    Yıllık izinleri var genelde adli tatilde kullanıyorlar bunu. Adli tatilde fazla lüzumlu şeyler olmadıkça iş yapılmıyor.

Ben küçük yerde olduğum için o tür şeylere fazla rastlamıyorum fakat siyasetle ilgili soruşturmalarda maalesef oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

1- internetten birine küfür etsek ciddi cezalar alınıyor mu? hiç böyle bir şikayete veya davaya falan şahit oldun mu?

2- birisi bizi sinir etse ve onu dövsek. ciddi ceza alır mıyız?

1- Bu iyi hal ya da önceden suç işleyip işlememene göre değişir. HAGB alıp yırta da bilirsin. Fakat küfürlere fazla ceza vermiyorlar genelde adli para cezası ile kurtuluyorsun.

2- Nasıl dövdüğüne göre değişir, darp raporunda basit tıbbi muayene ile giderilecekse yine adli para cezası ile yırtarsın.
  • maaş , çalışma saatleri nasıl 8-5 mi seninde?
    bağlı olduğun savcı nasıl biri aran iyi mi ?
    lisede ve üniversitede ne okudun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

maaş , çalışma saatleri nasıl 8-5 mi seninde?
    bağlı olduğun savcı nasıl biri aran iyi mi ?
    lisede ve üniversitede ne okudun ?

Benim çalışma saatlerim sabah 8 akşam 5 evet.
    Bağlı olduğum savcı çok iyi, 1 yıldır çalışıyoruz ve gerek eğitimimde gerek iş yaşamımda bana çok büyük yardımcı oldu.
    Eğitim planlarımı oturur planlardık.
    Ama artık planlayamayacağız çünkü kararnameye alındı gidiyor fakat iletişimde kalacağız

Lise olarak Ticaret Meslek Lisesini bitirdim katip oldum çalışırken de uzaktan eğitim olarak Bilgisayar Programcılığına başladım ve onu da bu sene bitirdim.
    Şu anda Adalet 2. sınıftayım.

Bi de maaşım 2500

• savcı adayıyım soruları alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die4Freedom

quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Savcinin tatili, mesaisi hakkında daha ayrintili bilgiler verir misin? Torpil

Savcılar teoride sabah 8 akşam 5 çalışıyor.
    Yıllık izinleri var genelde adli tatilde kullanıyorlar bunu. Adli tatilde fazla lüzumlu şeyler olmadıkça iş yapılmıyor.

Ben küçük yerde olduğum için o tür şeylere fazla rastlamıyorum fakat siyasetle ilgili soruşturmalarda maalesef oluyor

Adli tatilde yapmazlarsa iki ay mi tatilleri oluyor Yukselme sanslari ne alemde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.