Şimdi Ara

Savaşta geçen yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Ronark serverında savaşta commander ''Kapıyı kapalı tutun legaller giremesin'' diye bir yazı geçti.Utanmadan.Bu oyunun bitmiş olduğunu anladım bu sefer.Yazık.

• Tüm ko hayatım boyunca legal oynadım, tekrar başlamayı düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qan_34

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Probleminiz nedir?

• Farklı bir açıdan bakın olaya,
    Legaller giremesin derken bence çok da kötü anlamda söylenmiş bir şey değil.
    Adam kapıyı kapalı tutun karşı ırk giremesin dese, biliyor ki koxperler wh ile giriyor,
    adam da ne desin ? legaller bari giremesin demiş..
    Belli ki savunma yapmaya çalışıyor savaşta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

Farklı bir açıdan bakın olaya,
    Adam kapıyı kapalı tutun karşı ırk giremesin dese, biliyor ki koxperler wh ile giriyor,

Kendisinin illegal olduğunu gösterir bu da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

Farklı bir açıdan bakın olaya,

Kendisinin illegal olduğunu gösterir bu da.

olabilir ama bu sözleri söylediği için bu konuda kesin yargıya varamazsın kanaatimce
    legal user çok az elbette , ben legaldir demiyorum ama sırf o sözden dolayı illegaldirde diyemeyiz demek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgam at

quote:

Orijinalden alıntı: 0qan_34

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Probleminiz nedir?

komik bir durum. oyunun haline gülüyorum.

• Bu oyunu oynayıp hala zevk için oynuyorum yok para benim değil mi oynarım diyenlere sadece acıyorum bugün bir oyunla tanıştım knight online oynadığım yıllara acı ile bakıyorum oyunun adını yazmıycam apaçiler doluşmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Bu oyunu oynayıp hala zevk için oynuyorum yok para benim değil mi oynarım diyenlere sadece acıyorum bugün bir oyunla tanıştım knight online oynadığım yıllara acı ile bakıyorum oyunun adını yazmıycam apaçiler doluşmasın

apaçiler dolmazdı belki eger oyunu imzana yazmış olmasaydın League of Legends'te başarılar burası KO bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelveron -- 11 Eylül 2011; 12:16:59 >

• KO artık yok niye hala böle oynamaya çalışıyprsunuzki tek amaçım amaçsızca pazar yapmak artık bunlar artık normal şeyler yormayın kafanızı :)

• Kospu artık pusta satsalar daha karlı çıkarlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Bugün Ronark serverında savaşta commander ''Kapıyı kapalı tutun legaller giremesin'' diye bir yazı geçti.Utanmadan.Bu oyunun bitmiş olduğunu anladım bu sefer.Yazık.

Oda bişey mi İonia da 5 dklık flood a 5m alıyorlar.. Ayrıca ardream savaşlarında yukarıda küfürden başka bişey yazmıyor malisef
  • Gel pvp en güzeli ben pvp takılıyom tabi +10 item +5 takı swlerde değil
    Biraz itemleri elinle kastıgın swler cok güzel tat veriyo.Ve sen item kasarken iki ırkın birbirine izin vermemesi ve bu yüzdende kapısmaları ayrı bir zevk:) 2 hafta önce bende tüm itemlerimi birine verdim oyudna hiç tanımadığım ve bıraktım oyunu.Artık pvpdeyim ve rahatım zevk için oynuyorum:)
  • En azından sen savaşta commanderin geçtiği yazıyı görmüşsün.
    Server: C-east
    Mekan: Ardream

Girdim seek açtım pt geldi hemen çektiler 2dk pk attık ptden attılar. Ardından all chatten
    xxx: Olm koxpun yok madem niye geliyorsun buraya bas git bide ptye giriyorsun.

Cevap verme gereği duymadım bu yaşı küçük arkadaşa. Ardından seek açıp bekledim 2. bir pt geldi. Bu sefer ptden atmadılar ama geçen muhabbet:

xxx: maNga koxp indir koxpsuz ne işin var burda. Link vereyim istersen ordan indir indirmiyorsanda gelme ardreama koxpsuz.

Yorum yok. Shouttan hepsine sövüp çıktım.
  • Oyun iyice çığrından çıktı bende itemlerimi satmaya başladım . itemleri Gb ye çevirip mtc ye satıyorum 450 500 tl civarı bir para gelicek daha herşeyi satamadım ama şuan 300 tl lik bir bakiyem oldu . Verdiğim bütün parayı geri aldım .

Charda hatıra olarak kalıcak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

En azından sen savaşta commanderin geçtiği yazıyı görmüşsün.
    Server: C-east
    Mekan: Ardream

Girdim seek açtım pt geldi hemen çektiler 2dk pk attık ptden attılar. Ardından all chatten
    xxx: Olm koxpun yok madem niye geliyorsun buraya bas git bide ptye giriyorsun.

Cevap verme gereği duymadım bu yaşı küçük arkadaşa. Ardından seek açıp bekledim 2. bir pt geldi. Bu sefer ptden atmadılar ama geçen muhabbet:

xxx: maNga koxp indir koxpsuz ne işin var burda. Link vereyim istersen ordan indir indirmiyorsanda gelme ardreama koxpsuz.

Yorum yok. Shouttan hepsine sövüp çıktım.

Yazık.Zevk anlayışı olmayan insanlar başka hiç birşey değil
  • Denecek bi şey yok
  • Ronark ta koxper mageden bol job yok.
    Ozellikle base ve ardreamda.
    1ay içerisinde kareli nazi yada hero çıkartabiliyorsa ne diyebilirim ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.