Şimdi Ara

Savaşçı::zihinsel mi bedensel mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
65.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni char accam ama bedensel olsun zihinselmı karar veremedimm bazı siteler zihinsel dio bazıları bedensel ??*????????????YARDIM SİZCE HANGİSİ DAHA İY

• quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

ben yeni bir karakter kasıcam da (savaşçı) zihinsel mi olsam bedensel mi olsam karar veremedim sizce hangisi olayım ?? birde ilk önce hangi skilimi master yapayım sonra hangisini yapayım(hızlı kasmak için ) ?

Kasılmada zihinsel daha iyidir zihinseli seçersen güçlü bedeni master yap

Yok ben bedensel olucam dersen ilk hava kılıcının masterını aç
  • Oyunda bütün characterlerin birbirinden üstün yanları vardır bunun zanında zaaflarıda vardır sana şunu aç yada bunu aç diye yönlendirme yapamam hangisi ilgi çekici geliyorsa sen onu aç yok savaşçı iyi zihinsel iyi diye bir kaide yok itemde biter olay
  • bedesel diyı dıger forumlarda herkez aama bakcaz saol bılgın ıcın
  • Bedenselde az pot harcarsın ama bkları daha ucuzdur daha kolay "M" atlatırsın
    Zihinselde potun çok gider güçlü beden gibi bir özelliği olmadığı için Bkları pahalıdır "M" atlatman zorlaşır ama vuruşların çok daha kuvvetli olur vurduğun damagelerle defans açığını kapatırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Bedenselde az pot harcarsın ama bkları daha ucuzdur daha kolay "M" atlatırsın
    Zihinselde potun çok gider güçlü beden gibi bir özelliği olmadığı için Bkları pahalıdır "M" atlatman zorlaşır ama vuruşların çok daha kuvvetli olur vurduğun damagelerle defans açığını kapatırsın diye düşünüyorum.

Arkadaş ters yazmış sanırım doğrusu şöyle

Zihinselde az pot harcarsın ama bkları daha ucuzdur daha kolay "M" atlatırsın

Bedenselde potun çok gider güçlü beden gibi bir özelliği olmadığı için Bkları pahalıdır "M" atlatman zorlaşır ama vuruşların çok daha kuvvetli olur vurduğun damagelerle defans açığını kapatırsın diye düşünüyorum.

Edit:
    Zihinselde önemli olan güçlü bedendir ama kitapları pahalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uğur. -- 1 Nisan 2009; 17:12:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Bedenselde az pot harcarsın ama bkları daha ucuzdur daha kolay "M" atlatırsın

Arkadaş ters yazmış sanırım doğrusu şöyle

Zihinselde az pot harcarsın ama bkları daha ucuzdur daha kolay "M" atlatırsın

Bedenselde potun çok gider güçlü beden gibi bir özelliği olmadığı için Bkları pahalıdır "M" atlatman zorlaşır ama vuruşların çok daha kuvvetli olur vurduğun damagelerle defans açığını kapatırsın diye düşünüyorum.

Edit:
    Zihinselde önemli olan güçlü bedendir ama kitapları pahalıdır

Manitayla konuşuyordum yaf msn'de beynimi şişirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manita çok baş döndürücü galiba xD(SAKA DIYE SOLDM,baska anlam cıkarmayın)
  • kasmak icin bedensel daha uygundur ancak vs için zihinsel daha gucludur.

ayrıca kitapları ikisininde pahalıdır.

savascı kolay kasan bir chardır ama bence ninja ya da sura ileri seviyelerde cok daha faydalıdır.
  • zihinsel 1. masterını güçlü beden yapmalı onu biliorum ama öbürlerine nasıl verebelir
  • bence bir deneme hesabı ile kendin de buna karar verebilirsin. denemekte fayda var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Oyunda bütün characterlerin birbirinden üstün yanları vardır bunun zanında zaaflarıda vardır sana şunu aç yada bunu aç diye yönlendirme yapamam hangisi ilgi çekici geliyorsa sen onu aç yok savaşçı iyi zihinsel iyi diye bir kaide yok itemde biter olay

Bencede, herşey itemde bitiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gsliyiz_

manita çok baş döndürücü galiba xD(SAKA DIYE SOLDM,baska anlam cıkarmayın)

Çıkartırım ama sonra altından kalkamazsın sorun üretmeyin oturduğunuz yerden.

Faydalı olmaya çalışıyoruz şurda insanlara kardeşimiz gibi görüyoruz sizleri,sizin karıştırdığınız şeylere bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 3 Nisan 2009; 23:49:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dium12

kasmak icin bedensel daha uygundur ancak vs için zihinsel daha gucludur.

ayrıca kitapları ikisininde pahalıdır.

savascı kolay kasan bir chardır ama bence ninja ya da sura ileri seviyelerde cok daha faydalıdır.

Dostum kasmak için zihinsel uygundur yine yanlış yazmışsınız diğer arkadaşıda uyardım
    Vslerde bedensel zihinselden kat kat daha iyidir

@leaderknight

güçlü bedenden sonra bence ruh vuruşu iyi olur
  • tüm server biricileri bedensel?

bedensel daha hızlı kasar cunku skilleri buna uygundur:) ancak zihinsel vs de bedensele göre daha ustundur. ( nokta )

ruh vurusu ve kılıç çevirme arasındaki fark bunu zaten gösterir ( hava kılıcı- güçlü beden gibi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: dium12

tüm server biricileri bedensel?

bedensel daha hızlı kasar cunku skilleri buna uygundur:) ancak zihinsel vs de bedensele göre daha ustundur. ( nokta )

ruh vurusu ve kılıç çevirme arasındaki fark bunu zaten gösterir ( hava kılıcı- güçlü beden gibi )

bedenselin elinde +9 dolunayı varsa öfkesi mastersa yerden kaldırmaz zihinseli
  • aynı koşullar altında

zihinselde bedensele zarar vericektir. Ayrıca g.beden mastersa alacagı damage da düşecek

öfke hızlı vurdurur ama alınan zararıda arttırır ( kötü yanı )
  • Valla ben 36 lwl im zihinselim ruh vuruşu 12 güclü beden ise m2 gayette iyi kasılıyorum:)
  • sanırım dium alınan zarar karsi tarafa oluyo
  • ÖFKEYİ AÇAN BEDENSEL DAHA YUKSEK ZARAR ALIR.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.