Şimdi Ara

Savaşçı::zihinsel mi bedensel mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
65.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zihinsel güçlü bedenle defasnın tavana fırlar bedenselde öfkeyi herkez defans artırıcı sanıyor ama aslında azaltıyor

YANİ ZİHİNSELL
  • ÖFKEYİ AÇAN BEDENSEL DAHA FAZLA ZARAR VERİR...

değil mi ¿?
  • Aynı şartlarda zihinsel ama çivt el itemler ucuz olduğu için savunma olarak taktığımızda zihinselinde pek etkisi kalmıyor bu arada öfke defanstan yer tabiki ama o serilik sayesinde bunu bize unutturuyor
  • öfke açan bedensele ninja bıcak cevirmede sekmeden rahat 3 lü vurur ( ugrasmadan cünkü öfke seni kendine ceker sürekli ) seni yerden yere vurur öfke acıksa

öfke saldırı hızını arttırırken aldıgın damage da artar

sahsen bedensel charım olsa öfke ilk grand yapılacak skilldir zehilemeli bir su perisi ile ( +7-8 ) pvp de cok saglam damage verirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

Oyunda bütün characterlerin birbirinden üstün yanları vardır bunun zanında zaaflarıda vardır sana şunu aç yada bunu aç diye yönlendirme yapamam hangisi ilgi çekici geliyorsa sen onu aç yok savaşçı iyi zihinsel iyi diye bir kaide yok itemde biter olay

• Merhabalar arkadaşlar,
    Bende 71 level (itemleri açıklıyorum) +8 siyah çelik zırh +9 zehir var ve ben de bedensel seçtim öfke prfect hava kılıcı perfect kılıç çevirme perfect...
    bu itemlere göre bedenseli değiştirip zihinsel mi yapsam yoksa yapmasammı bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürelrr...

Beni Sevmediğin Zamanlarda,
    ALIŞTIM SUSMAYA!..

• bakın arkadaşlarım hepsinin iyi yanı vardır ama bence eşitlerdir çünkü;
    Şimdi ZİHİNSEL g.Beden açarsa savunması artacak saldırı hasarı düşecektir.Bedensel ise öfkme açınca defansı düşcek saldırı hasarı artacaktır. msela:

bir bedenselin defansı 420, hasarı 500 diyelim. öfke defansı -20 düşürüyor hasarı 50 artırıyor desek buna bağlı olarak yeni hali ; defans :400 SAldırı hasarı 550 olacak..

zihinsel ise yine aynı şekilde defansı 420 hasarı 500 diyelim g. beden açınca defans 20 artıyor hasarı -50 düşürüyor diyelim bukez yeni hali :defans 440 hasarı:450 oluyor

fazla bişi deişmiyor
    _______________________________[/color]

Yani,Zihinsel defans,Bedensel saldırıda güçlüymüş.....
  • Kasılma konusunda bedensel daha seri keser fakat 2-3 slot keser.
    Zihinsel yavaş keser fakat 4-5 slot keser.

Vs yaparken, bedensel de defansa yoğunlaşmalısın. Defans yüksekse seri vuruslarla rakibi yenersin.
    Zihinsel de saldırıya yoğunlaşmalısın. Genelde uzaktan saldırılar yapmalısın. Yakından yapılan skill vuruşlarında tutmaz genelde.
  • Bedensel alır
  • bedensel
  • bedensel
  • /Bak kardeşim soylym hangilerini açıcagını İlk Güçlü Beden 2)Ruh Vuruşu 3)Şiddetli Vuruş 4) Güçlü Vuruş 5) Kılıç Darbesi/ Eğer Bedensel açıcaksan İlk Hava Kılıcı 2)Öfke 3) Kılıç Çevirme 4)Hamle 5) Üç Yönlü

Benim Tavsiem boyledir....Not Zihinselde %100 olarak oyle yap yoksa o çarı oynama daha iyi bedenslde mesela öfke yerine ilk klç çevirmeyi açabilrsin ama yavaşım dersen yavaş vurmayı sevmiosan dediğim gibi öfkeyi aç derim...İyi oyunlar

Tabikide En güclüsü Suralardır kodummu otutururlar....ama Surayı kasmak Ölüm :d en iyisi savascı o yzden Bedenseli boşver suradan sonra Zihinselin gücünü Savaşta qor 1 Ruh Yeter iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlan1010 -- 21 Aralık 2011; 18:20:56 >
  • montera Oyunumu bilmiyosn o kadar itemin var dion ama bedenselden zihinselemi geçsem dion yaşlı kadına hiç gitmemişşin heralde :)
  • bak arkadaşım ben bu kadar kastım elimde çoğu şeyi yapcak imkanım var ama ben sadece bedensel ve zihinsel seçeneklerinden hangisinin güçlü olduğunu öğrenmek ve elimdeki itemlere göre hangisi tavsiye edilmeli ? bunun cevabını istiyorum,
    Ve oyunu bilmesem şimdi 85 olurmuydum?
  • Hacı bak . Bence :
    -Zihinsel aç. Benim zihinsel hesabım vardı lvl'i 45 idi. Zihinseli bi açıyodum 60 lvl lik bedensel yatıramıyodu .
  • Oyunun zevkini çıkarmak istiyorsan Bedensel para yatırabiliyorsan oyuna Zihinsel için Aylık yüklü miktarda ep alman lazım.
  • Bence kesinlikle zihinsel açmalısın. Bedenselle yüksek levellerde örümcek zindanı 2. katta falan kasman imkansız..
  • Eğer kasılmak istiyorsan bednsel ol ama diosanki sağlam bir karakter olcam ws atıcam sürekli diyorsan zihinsel ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma'

Bence kesinlikle zihinsel açmalısın. Bedenselle yüksek levellerde örümcek zindanı 2. katta falan kasman imkansız..

Sürgün denilen bir var dostum orayı düşünün.+75 yapmak kolay sonrası zor.
  • Bedensel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.