Şimdi Ara

Savaşçı::zihinsel mi bedensel mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
65.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ikisindede iyi ve kötü yanları bunlara göre kendin seçersen daha iyi olur.Seçtikten sonra statülerini seçtiğine göre verirsen karakterin daha güçlü olur
  • Bedensel Aç Bence Çünkü Zihinselde 75 levelden Sonra Çok Zor Kasıyo Bedensel Ama Çok Rahat Kasıyo (İlerki Levellerde Bedensel Daha İyi)
  • Zihinselll

Eskiden bende bedensel deiyordum ama öyle değil!

Güzel bir etp yaparsan zihinsel bedenseli dizinde hoplatır.

aksine düşünen varsa buyursun gelsin bi pvp de ws atalım!
  • Bedensel
  • en iyisi karabüyü sura sura da g.bedene benzer koruma vardır bedenselin yüksek hasarını surada ateş hayaleti verir.
    ama savaşcı yı soruyorsan zihinseldir
    pvp de bedensel çünkü savunma dizersin ve g.bedene ihtiyaç kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Aynı şartlarda zihinsel ama çivt el itemler ucuz olduğu için savunma olarak taktığımızda zihinselinde pek etkisi kalmıyor bu arada öfke defanstan yer tabiki ama o serilik sayesinde bunu bize unutturuyor

çift el ucuz mu??????
    ben mehter - atlantis - jade de oynadım mehterde ban yedim atlantisdeki duruyor şu an jade de im burda +0 kötü bi dolu 250k ama +0 kötü bir KDP 500 k ediyor
    benim karabüyüm ve zihinselim var zihinseldebile KDP ye para yetiştiremeyip dolu aldım
  • Bedenselde kasılırsın , zihinselde az pot gider , vs de kazanırsın kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Aynı şartlarda zihinsel ama çivt el itemler ucuz olduğu için savunma olarak taktığımızda zihinselinde pek etkisi kalmıyor bu arada öfke defanstan yer tabiki ama o serilik sayesinde bunu bize unutturuyor

çift el ucuz mu??????
    ben mehter - atlantis - jade de oynadım mehterde ban yedim atlantisdeki duruyor şu an jade de im burda +0 kötü bi dolu 250k ama +0 kötü bir KDP 500 k ediyor
    benim karabüyüm ve zihinselim var zihinseldebile KDP ye para yetiştiremeyip dolu aldım

Mesajın 2009 yılında atıldığınıda farkedebildin mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

çift el ucuz mu??????

Mesajın 2009 yılında atıldığınıda farkedebildin mi

yıllar geçsde fiyatlar arasında uçurum olmadı
    o zaman çift el 250k ise şu an 400k

• Sakın bedenselden şaşma Sonra çok pişman olursun .
  • SKill olarak zihinselde daha çabuk yol alırsın, kasma olarak zorlanmazsın. Düello durumuna gelirse suralara karşı zayıf olursun bedenselin verdiği zararı veremezsin. Savaşçı bedensele karşı daha dayanıklı olursun ve skill ile yüksek damage vurursun. Zihinsel öneririm.
  • Kız istedim vermediler sen bedenselsin dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

Kız istedim vermediler sen bedenselsin dediler.
    Şu oyunu oynamak bile zaman kaybı...
  • nostalji olıyım diye girdim 2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Bu başlıkta ne arıyon o zaman delikanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Bir uğrayım dedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Bir uğrayım dedim.

İyi o zaman

• kasmada zihinsel zor yatar ama bedensele göre slotları daha yavaş keser bedenselde dolayısıyla çok hasar alır tabi.vs konusuna gelirsek ikiside kafa kafaya diyebiliriz genelde zihinsel vs leri alır gibi gelebilir ama hızlı bir bedensel zihinseli yerden kaldırmassa alabilir. uzun lafın kısası ikiside zevk işi hangisinden zevk alıyorsan onu oyna ama ben olsam zihinsel olurdum.sormak istedeğin bişey varsa bi mesaj uzağındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 18 Ocak 2013; 23:08:41 >
  • Her türlü zihinsel kardeşim
    ZİHİNSEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boraaefe

Her türlü zihinsel kardeşim
    ZİHİNSEL

Sana katılıyorum kardeş zihinsel bncede daha ii çünkü gb açınca yere düşmüyor ve sav veriyor bedenseldede hava kılıcı var ama kasamassın bedensele
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.