Şimdi Ara

Savaş Cebeci vs Deadlift

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savaş Hocayı severimde biraz takıntılı adam ya.. şu deadlifte durup durup bk atmasına ayar oluyorum.

Savaş Cebeci vs Deadlift

• Eee haklı.. Furkan malı Deadliftsiz olmaz diyo Savaş Hocada yapıldığını kanıtlıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    ya hani ben deadliftsiz olmaz felan gibi bir görüşte değilim kesinlikle ama hareketi toptan silip gereksiz diye nitelendirmek bence çok büyük haksızlık oluyor. Ben Savaş Hoca'nın eski bir kaç videosunda da fıtığı engelleme amaçlı doğru formda deadlift yapılması gerektiğini söylediğini anımsıyor gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

ya hani ben deadliftsiz olmaz felan gibi bir görüşte değilim kesinlikle ama hareketi toptan silip gereksiz diye nitelendirmek bence çok büyük haksızlık oluyor. Ben Savaş Hoca'nın eski bir kaç videosunda da fıtığı engelleme amaçlı doğru formda deadlift yapılması gerektiğini söylediğini anımsıyor gibiyim.

Zaten bulking 1 videosunu izlersen sırtta back ext. veriyo verirkende , deadlift vercektim ama onu 2.seviyede vercem falan diyo . Aslında kesinlikle karşı değildi ancak tartışmadan sonra değişti .
    Deadlift konusunda benim görüşüm , amacımız saf vücut geliştirme ise çok gerek yok . Ama vücut geliştirme dışında başka sporlarıda yapan birisiysek kesinlikle yapılması gerek diye düşünüyorum

• Tahminim şu yönde, adama sosyal medya hesaplarından sürekli deadlift sorusu geliyor oda ona göre bu mesajları atıyor.

Ben dediklerine katılıyorum, birden moda oldu nedense, salonda herkes birbirine deadlift öğretmeye çalışır oldu. deadlift olmadan olmaz vb. şeyleri çok duymaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Eee haklı.. Furkan malı Deadliftsiz olmaz diyo Savaş Hocada yapıldığını kanıtlıyo

Furkan mali

Furkan'i bb konusunda cok genis yelpazede bilgi verdigi icin takip ederim ama hakkaten bazi konularda gereksiz abarti ve keskin konusuyor.
    Deadlift ozunde sakatliga cok yatkin hareket ama bence ileri seviye, bel ve sirt kaslarini belirli bir yere kadar gelistirmis kisilerin yapmasinda sikinti olmaz, harekete bu kadar karsi olmak da anlamsiz, squati da bb icin gereksiz gorelim o zaman. Ama yeni baslayanlara deadlift onerenler sakatlanmaya bariz davetiye cikariyor bence de, hatta bunun squat icin de gecerli oldugunu dusunuyorum, cok temel ve iyi bir hareket ama belli bir tecrube gerektiriyor bence bu tarz hareketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 12 Temmuz 2016; 22:22:56 >

• SAVA? CEBECY çok da dinlenilecek bir adam de?il a?yry düz mantykla hareket ediyor kendinden yola çykyyor hep pirinç gereksiz kahvalty gereksiz deatlift gereksiz vesaire vesaire çok basit dü?ünüyor maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

SAVA? CEBECY çok da dinlenilecek bir adam de?il a?yry düz mantykla hareket ediyor kendinden yola çykyyor hep pirinç gereksiz kahvalty gereksiz deatlift gereksiz vesaire vesaire çok basit dü?ünüyor maalesef

Sen daha iyi biliyorsundur, bu şekilde yorumladığına göre? Paylaşırsan engin tecrübe ve deneyimlerinden faydalanmak isteriz
  • NEYİ PAYLAŞMAMI İSTİYORSUN
  • quote:

NEYİ PAYLAŞMAMI İSTİYORSUN

Beyaz Pirincin neyi faydalıdır ?

Kahvaltı neden önemli bi öğündür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 13 Temmuz 2016; 13:51:08 >
  • sen kahvaltı yapma pirinç de yeme sonra sapıtıyorsun aynen bu şekil devam et
  • quote:

sen kahvaltı yapma pirinç de yeme sonra sapıtıyorsun aynen bu şekil devam et

Devam ediyorum zaten Piştikten sonra tüm besin değerlerini kaybeden şeyleri yemiyorum..

• sen bol bol ot ye eski insanlar ot yedikleri için güçlü kuvvetli ve uzun ömürlüydüler asla pi?mi? bir?ey yeme emi
  • quote:

sen bol bol ot ye eski insanlar ot yedikleri için güçlü kuvvetli ve uzun ömürlüydüler asla pi?mi? bir?ey yeme emi

Esmer pirinci pişirmeden yiyorum zaten

• Vücut geliştirme açısından konuşacak olursak, öyle olmazsa olmaz bir hareket değil. Back extensionla gayet ihtiyaç giderilebilir ancak kuvvet artışındaki etkisi şüphesiz çok efektif. Şahsen ben bilek ve bel kondisyonum için tercih ediyorum. Savaş hocada vg açısından yorumladığı için yorumunda haklıdır.
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum.

Savas hoca deatlifte b.k atmiyor, ustune atilani temizlemeye calisiyor kendini savunuyor.

• yahu tamam deadlift öğrenmesi zaman istiyor ama back extension'da genellikle yanlış yapılıyor. hareket aynı deadlift gibi hip extension aslında, kalçada yani. bu hareketi yapan tüm millet de sırtını eğiyo büküyo garip bi pozisyona sokuyor.
  • Benim için fıtık başlangıcına sebep olan harekettir.Hareketi kötülemiyorum , tam tersine doğru yapıldığında çok iyi bir hareket ama yaklaşık 1 - 1,5 yıldır hiç yapmıyorum.Bu saatten sonrada deadlift ve squat yapmayı düşünmüyorum.3 - 4 gün o kadar fena bir ağrı çektimki çorabımı giyemedim , yolda topallayarak yürüdüm.Bir daha o ağrıları çekmek istemiyorum,o yüzden artık gerek yok.Back extension ve pilates topu işimi görüyor
  • Bu amcamız da öneriyor.herkes ayrı telden.Squad da yapıyorum Deadliftde ona bakarsanız burbell curl yaparken bile belini sakatlayan var. haddinden fazla ağır girme işi hele birde partner yoksa spor hayatını bile bitirir.

http://robbyrobinson.blogspot.com.tr/2014/07/dead-lift-king-of-big-back-exercises-workout-video-heavy-training-golds-gym-venice.html?m=1

• Neden takim tutar gibi birilerini tutuyorsunuz.
    Ikisinin de size dogru gelen yonlerini alin, faydalanin.
    Deadlift yapmaya calisip da sakatlanan cok insan var. Zor bir hareket, Savas Cebeci yapmasan da gelisirsin diyor Furkan ise yaparsaniz daha iyi gelisirsiniz diyor. Baslangic seviyesindeki kisiler icin oldukca zor hareket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.