Şimdi Ara

Savaş Cebeci vs Deadlift (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Savaş'ı takipten çıkaralı çok oldu demek hâlâ aynı şeyleri yazıp duruyormuş. En son kür işlerinde bu son mesajım deyip deyip sürekli mevzu çıkarıyordu hâlâ onu da yapıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da salon açacakmış herkese ayar çekip hodri meydan diyor şu an.
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı be.

• bu savaş cebeci önce gitsin ağırsağlam furkanın videosuna karşılık versin
    öyle kendi sosyal hesabından atıp tutmakla olmuyor bu işler
    deadlift gibi baba bi harakete gerek yok dersen mantıksızlığın dibine vurmuş olursun kimse kusura bakmasın

• Torneol kullanıcısına yanıt
    sonunda bilgili biri çıktı aynen hocam katılıyorum sana
  • Deadlift yuzunden durusunu haberi olmadan ne kadar bozan kisi var bir bilseniz.low backi yani erector spinae kaslarini asiri gelistirdigi icin lordoza sebep oluyor bi yerimden atmiyorum kaynak benim.120 kg ile deadlift yapiyordum salondayken bel cukurum artmaya basladi karin da calismama ragmen dengeleyemedi kaslar birbirlerini uzun suren arastirmam sonucu bu kaniya vardim.simdi hareketi biraktim bol bol streching yapiyorum sirta.yuzde 90 duzeldim diyebilirim.yapmayin yaptirmayin su hareketi bel fitigi riski de cabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 2 Ağustos 2016; 21:50:24 >
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    arkadas cidden öyle ben de ters mekik yaptıkca bel dahada kavisleniyordu canta takınca falan ordaki kasların şiştiğini hissediyordum
  • Vendetta kullanıcısına yanıt
    Sirtin dengeleyici kasi karin kaslaridir karinda sirt kadar guclenemeyince malesef bel kavisi artmaya basliyor.belki bayanlar icin kotu bir durum degil fakat erkeklsrde kotu gozukuyor net.bu hareketi sonsuza kadar cikardim programdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Sirtin dengeleyici kasi karin kaslaridir karinda sirt kadar guclenemeyince malesef bel kavisi artmaya basliyor.belki bayanlar icin kotu bir durum degil fakat erkeklsrde kotu gozukuyor net.bu hareketi sonsuza kadar cikardim programdan.

dengeyi iyi ayarlamak lazım. ben de aynı durumu yaşadım, hiç yoktan kaç ay sırtım ağrıdı anasını satayım.
  • Adam haklı sonuna kadar. deadlift yapan yapar yapmayan yapmaz. Hiç bir sporda hiç bir hareketsiz olamaz denemez. Bir sürü alternatif var .
  • Savaş cebeci doğru söylüyor ancak dili fazla sivri.

• Savaş Cebeci'nin fitness bilgisini eleştirmek bana düşmez fakat bazen saçmalıyor, açıklamaları hiç tatmin edici değil. Zaten bunlar tek derdi kol kalınlığı olan badici diye tabir ettiğimiz tipler. Özellikle takipçilerini anlamak güç, adamın 50 cm kolu var diye sorgusuz sualsiz savunuyorlar. Günde 1 kg et yiyor adam, sen istediğin kadar videolarını izle o eti yemeden öyle olamazsın. Bu kısmı kavrayamıyorlar sanırım.

Deadlift ise gücümü, patlayıcılığımı, sıçramamı gözle görülür arttırdı. Ne bench ne ohp vücudumda en bariz farkı deadlift'e başladıktan sonra gördüm, iyice ısınıp dikatli yapana da hiçbir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Savaş Cebeci'nin fitness bilgisini eleştirmek bana düşmez fakat bazen saçmalıyor, açıklamaları hiç tatmin edici değil. Zaten bunlar tek derdi kol kalınlığı olan badici diye tabir ettiğimiz tipler. Özellikle takipçilerini anlamak güç, adamın 50 cm kolu var diye sorgusuz sualsiz savunuyorlar. Günde 1 kg et yiyor adam, sen istediğin kadar videolarını izle o eti yemeden öyle olamazsın. Bu kısmı kavrayamıyorlar sanırım.

Deadlift ise gücümü, patlayıcılığımı, sıçramamı gözle görülür arttırdı. Ne bench ne ohp vücudumda en bariz farkı deadlift'e başladıktan sonra gördüm, iyice ısınıp dikatli yapana da hiçbir şey olmaz.

geçen bir şey paylaşmış federasyon seçimi ile ilgili.Yorum yapan ergenler size başkanlık teklif etseler düşünceniz ne olur diye soruyorlar :)

Bu adam da ego tavan olmasın da kimde olsun :)

• Şahsen bu yazıdan sonra yapmayı bıraktım riske değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

Savaş Cebeci'nin fitness bilgisini eleştirmek bana düşmez fakat bazen saçmalıyor, açıklamaları hiç tatmin edici değil. Zaten bunlar tek derdi kol kalınlığı olan badici diye tabir ettiğimiz tipler. Özellikle takipçilerini anlamak güç, adamın 50 cm kolu var diye sorgusuz sualsiz savunuyorlar. Günde 1 kg et yiyor adam, sen istediğin kadar videolarını izle o eti yemeden öyle olamazsın. Bu kısmı kavrayamıyorlar sanırım.

et kas yapmanı sağlayan mucizevi bir iksir değil ki :) 1 kiloyu bırak günde 3 öküz yesen o kadar büyüyemezsin.

• isteyen yapar isteyen yapmaz.
  • kimsenin deadliftine kimse karışamaz

• Savaş cebeci başta iyiydi de sonradan saçmalamaya başladı. Benimle bilimsel kaynaklarla tartışın falan diyor. Bakıyorum yorumlara. Birileri bilimsel makale ile yanıt veriyor düzgün üslupla. Savş hoca atarlanıyor. Siz nereden bileceksiniz ben bilmemkaç yıl anatomi kinezyoloji aldım 30 cm kolunuzla benle tartışmayın vs vs. Egosu çok büyük sürekli kendini övüyor. 2 yıl önce ço savunurdum bu adamı ama artık eskisi gibi gelmiyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu beden eğitimi öğretmenliği öğrencileri bile kendilerini bir halt sanıyorlardı , ben okurken.

Torpille girmiştir çoğu... Kollar çöp gibi bir kısmında... Bira göbekli olanlar...

Zaten Paü'de salon bile yoktu .

Bu adamın en büyük kabahati , Furkan'a cevap yazmak oldu . Kendini açık etti . Zaten öbürü de açık açık söylüyor . Tam çirkef...

Savaş C. olmasa Ağır Sağlam'ı millet tanımazdı .

Abdulsamet var . İnşallah o da cıvıtmaz bunlar gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.