Şimdi Ara

Savaş Cebeci - Cenk Hoca ve Diğer Youtubeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savaş cebeciyi uzun zamandır takip ediyorum hatta cenk hoca diye birinin varlığını da gene onun videolarından öğrendim kısaca ikisini de epeydir takip ederim.
    savaş cebeci daha aklı başında oturaklı bir görüntü sergilemesine rağmen cenk hoca'nın tarzı ve üslubu çok gevşek. Tabi ikisininde çocukça davrandığı videoları mevcut.
    İkisi de uzun zamandır bu sporun içinde oldukları için ikisi epeyce tecrübeli olmasına karşın takipçiler ikiye bölünmüş durumda bunlardan doğal sporcular genellikle savaş cebeciyi desteklerken, ilaçlılar cenk hocadan taraf.

Tabi ilaç kullanıp kullanmadıkları bizi ilgilendirmiyor önemli olan verdikleri bilgiler.
    Bu anlatacağım olay öncesine kadar savaş cebeci kendi kanalında fitness bilgilendirme videoları paylaşan birisiydi...Tabii sonradan özellikle bir anda kütle artışı olduktan sonra çoğu yaşına uygun olmayan egosal videolarında artış başladı.
    Çoğu kişi bilmez aralarındaki asıl sürtüşmesinin sebebi cenk hocanın, meteri piyasaya doğal sporcu diye tanıtıp ardından tanıttığı adamın ben takviye olarak bu fıstık ezmesini kullandım böyle oldum, bu bilmem nereden gelen özel üretim bir fıstık ezmesi diyerek sıradan bir ürünü kas yapıcı bir mucizeymiş gibi dakikalarca anlattığı videosunda pazarlamaya çalışmasıdır.

Daha sonra savaş cebeci çıkıyor ve başta isim vermeden bunların yapmaya çalıştığı şeyleri ve gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyor.Bundan sonra cenk hoca kandırıldım diye bir özür videosu yaparak bütün suçu metere yıkıp işin içinden sıyrılmaya çalışıyor.

Bu olayların öncesine kadar sahte doğalcılara karşı bir tutum sergileyen savaş cebeci daha sonra ilaçlı insanların ifşası ve her hocayım diyenin bilgisine güvenilmemesi gerektiği yönündeki paylaşımlara ağırlık vermeye başlıyor.Tabi bu olaylarla birlikte diğer youtuberler de insanlara bu spordaki yararlı ve zararlı yanları açıklamaya başlıyor.
    Bütün bunların ardından hocalar rahat rahat ilaç satamaz/öneremez hale geliyor.Personel Trainer hizmeti konusunda uzaktan pt'nin saçmalık olduğunu gerekirse birebir alınması gerektiğini öğreniyorlar.

Bunların ardından cenk hoca tekrar devreye giriyor ve piyasadaki bazı ilaçlı ve bunların ticaretini yapan adamları da arkasına alarak savaş cebeciye karşı videolar çekmeye başlıyor ara sıra videolarında ölçüyü kaçırıp küfürler savuruyor, dalga geçiyor tabii savaş cebecide aynı şekilde cevaplar veriyor.
    cenk hocanın asıl amacı başlarda çeşitli şekillerde daha fazla para kazanmaktı ama savaş cebeci bunu ifşalayıp gerçekleri anlatarak engel oldu.Tabii bu ikisini çeşitli şekillerde videolarında karşıt fikirlerle eleştirip takipçi kazanmaya çalışan diğer youtuberlerde mevcut. Şu merak ettiğiniz meter mevzusuna gelirsek o elemanın tek derdi kısa yoldan köşeyi dönmek, ünlü olmak v.b ticaret yapmaya çalıştı fakat bir başarı elde edemedi.

Velhasıl bugün birçok amatör sporla uğraşan insan bir şeyler biliyorsa bu adamların az çok katkısı vardır mesela şu günlerde savaş cebeci konferans verecek muhtemelen gene epeyce katılım olur bunu gören cenk hoca x yerindeyim beni seven herkes gelsin gibisinden konuşma yapıyor yada savaş cebecinin yıllar önceki fotoğrafıyla bugün kini alıp işte orada şöyleydi burada böyle gibilerinden karalama kampanyası başlatıyor bu uzaktan bir kıskaçlık belirtisi gibi görünüyor.

İkisi de aynı işle uğraşan farklı kişiler olsa da zamanlarının çoğunu takipçi bilgilendirmesinden ziyade birbirlerine laf sokmayla geçiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 18 Eylül 2018; 20:25:6 >

• Gel bide ben sana gerçekleri anlatayım o işler öyle değil. Bunların ilk kavgası facebook platformunda başladı. Savaş cebeci 2013 yılının sonuydu sanırım bi paylaşım yaptı türk vucutculardan birşey olmaz , Hiç biri şu kategoride filan değil gibisinden. Buna cenk dahil olunca aralarında kavga başladı. Onun üzerine savaş adamın karısını travestiye dönmüş diye paylaştı o paylaşımı 1 saat sonra kaldırdı. Camia'dan bi kaç kişi daha girdi işin içine ışıl aktan var bilirsiniz kadın bi türk yarışmacı onada travestisin dedi ortalık karıştı. Hatta ersin kuruel gibi hocalarda savaşa baya giydirmişlerdi.

Evet cenk hocada çok düzgün adam değil kolpa yaptığı noktalar çok oldu yani o iş meter mevsimlerin fıstık ezmesi olayı filan değil bunların kavgaya tutuşma sebebleri bu savaş denen herifin adamın özel hayatına girerek karısının resmini paylaşması oldu. Savaş cebecinin çok mantıklı bi adam olduğunu düşünmüyorum ben geçen sene bi paylaşımı vardı aynen şöyle geçenlerde metroya bindim bi baktım insanlar bana bakıyor aaa dedim niye bakıyolarmış bi baktım 50 cm kolum var ondan gibi cocukca şeyler paylaşıyordu.

2013 2014'lü yıllarda sokakda normal 2 yıl spor yapmış normal bi bireyden hiç bi farkı yok iken üstüne üstelik anaboliklerin üzerine bir ton video cektikten sonra ilaca başlayıp hiperpigmentasyon geçirmesi yüzünün şişmesi bi ton yan etki yemesinin üzerine çıkıp kendi sorumluluğunda olan bir sürü yaşı genç insana yalan atması çok karakterli bi insan olmadığını gösteriyor. Cenk denen arkadaş bi şekilde çıktı özürünüde diledi ne kullandığını ne yaptığınıda çatır çatır insanlara açıklayan bi adam.

Cenk denen arkadaş ise bunun evli olduğunu ifşaladı oda yanlış bi olaydı adam evli olabilir kime ne. Bildiğiniz coluk cocuk muhabbetleri ikisinide bi gram sevmiyorum. İkisinde fitness camia'sına kattığı en ufak birşey yok insan gencvefit'i arar oldu ne kadar naif düzgün adamlardı.

Hayır besyo okuyup masörlük yapan bi insanıda halkımıza bi güzel bilim adamı diye yedirdiler. İngilizce bilen adam sayısı bi elin parmağını geçmediği için insanlara herşeyi biliyormuş akademisyen gibi geldi adam şu bölümde bile bi çok arkadaşımızın hatta benim okuduğum bölümü okumuş adam. Bi insan kendi çektiği video ile 2 yıl sonra celişirse o adam dinlenmezde takipde edilmez.

İşin özü ikisinide takip etmeyin alabileceğiniz hiç birşey yok bu adamlardan.

Önerebileceğim bir iki arkadaş var kendisini takip ediyorum etliye sütlüye karışmaz bilgisine güvendiğim , hemde doktor olan bi arkadaşımız Fitness Coach Güray isimli bi kanalı var , Bi diğer arkadaşda murat şener beslenme üzerine çok güzel videolara sahip kendisi. Bu kişiler şu yukarıda ismi geçen 40 yaşında cocuk gibi davranan adamlardan daha mantıklı daha oturaklı adamlar.

Bu işin bilimi cartı curtu o ilacı kesene kadardır ertuğ evrekliyi bilen varmı bilmiyorum aranızda girin son haline bakın bilim kurtarmışmı o kütleyi. Veya ben ameliyat oldum ayağına yatan savaş'ı ?.

• İkisini de takip etmiyorum saçma saçma adamlar. Zaten bb yapmıyorum artık çok boş gelmeye başladı. Powerlifting yapıyorum. Fıratbalkaya ve ağırsağlamı takip ediyorum türkçe olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında haklısınız ikisi de takip edilecek yapıda adamlar değil fakat bu olaylar yani birbirlerini ifşalamaları bu sporun bazı gerçeklerini gösterdi.
    Küfür ve hakaret olaylarına gelince yaptıkları yanlış zaten açıklamaya gerek bile yok
  • İşi bilen adamin yorumu başka oluyor... Aynen katiliyorum. ismini andiğin son zat ile ilgili ben de bir sürü şey söylerim ama yeni bir polemik yaratmaya gerek yok. Genel olarak tek bir şey söyleyeyim. Uzaktan pt satan kim olursa olsun uzak durun ve bilin ki sahtekardir. Bu işin babalarina bakin hiç biri uzaktan pt ile ilgilenmez ve saçmalik olduğu konusunda hem fikirdir. Bunu 10+ yildir vücut geliştirme yapmiş ve sonrasinda powerlifting e yönelmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Saygilar,
  • 2 yılda 15 kilo kas kütlesi koyulmaz diyen sen değil misin? geçen ektomorf vücut gelişim konusunda yorumlarını okuyodum da neden 2 yılda 10-15 kilo temiz kas kütlesi koyulmasın?
  • İkisi özellikle savaş cebeci aşırı boş çocuksu bir adam. Cenk hocaya hadi trol diyorsun izlleyenler de o gözle bakıyor. 45 yaşında olup bu kadar ergenimsi davranan adam görmedim. Adamın bir bench formu var salona yeni baslayanlarin yaptığı gibi. Omuzlarini geri cekme yok, benche yatis emanet gibi, kilitleme yok göğüse degdirme yok yarım ROM hareketler . Bir de milleti aptal yerine koyuyor bir senede 20 kilo almışsın doğalım diyor hala... Ama evlilik muhabbetini bilmiyordum abd'de yasamak icin yabancı birisiyle falan mı evlenmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 17 Eylül 2018; 15:49:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güray'ın videoları gayet güzel,açık ve seviyeli..Geçen yıla kadar; 5 yıl naturel takıldı.Geçen yıl Antalya yarışlarında 2.lik elde etti.

Ertuğ hoca sayesinde vücut geliştirme bilgi bakımından sıçrama yaptı.Kimse antreman,beslenme,steroid vs.paylaşımı yapmazken, artık herkes paylaşım yapmaya başladı.

Ertuğ hoca bir sakatlık geçirdi.6 aydır antreman yapmıyor.Tabiiki ilaçta yok.Durum böyle olunca ister istemez küçülürsün.O kütleyi koruyamazsın..Hatta başlayacağı

bile şüpheli.Olmazsa antrenör olarak devam edeceğim diyor.
  • Yazdıklarına Ertuğ hoca hariç katılıyorum. Ancak atladığın nokta şu ki bu işte bilim kütle kurtarmaz; sağlığını, paranı, vaktini ve emeğini en verimli şekilde kullanmanı sağlar.

Ertuğ hoca da ben dahil sayısız insana maddi beklentiye girmeden az veya çok yardımcı olmuştur. Çocuk sahibi olamayan, sperm hareketliliği sıfır olduğu için doktor tarafından çare görülmeyen birine yardımcı olup çocuk sahibi olmasını sağladığını da biliyorum. Şuan da aldığı paranın hakkını vererek bir çok sporcunun yetişmesini sağlıyor. Bu camianın böyle donanımlı ve işini dürüst olarak yapan insanlara ihtiyacı var. İlk mesajda adı geçen kişiler de kendini dürüst, güvenilir ve donanımlı olarak pazarladı/pazarlıyor fakat şahsi kanaatim şudur ki Ertuğ hocayla aralarında arada her yönden uçurum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yazdıklarına Ertuğ hoca hariç katılıyorum. Ancak atladığın nokta şu ki bu işte bilim kütle kurtarmaz; sağlığını, paranı, vaktini ve emeğini en verimli şekilde kullanmanı sağlar.

Ertuğ hoca da ben dahil sayısız insana maddi beklentiye girmeden az veya çok yardımcı olmuştur. Çocuk sahibi olamayan, sperm hareketliliği sıfır olduğu için doktor tarafından çare görülmeyen birine yardımcı olup çocuk sahibi olmasını sağladığını da biliyorum. Şuan da aldığı paranın hakkını vererek bir çok sporcunun yetişmesini sağlıyor. Bu camianın böyle donanımlı ve işini dürüst olarak yapan insanlara ihtiyacı var. İlk mesajda adı geçen kişiler de kendini dürüst, güvenilir ve donanımlı olarak pazarladı/pazarlıyor fakat şahsi kanaatim şudur ki Ertuğ hocayla aralarında arada her yönden uçurum var.
    Yok hocam bende tanıyorum kendisini art niyet ile yazmadım. Hatta cocuna nickli bod**** dönemlerinden beri tanıyorum. Bu insanların sevmediğim yönü egosal yönleri buna kendiside dahil. Benim bi kaç tanıdığıma ben kendim önerdim ertuğ ile calışmalarını en azından işin bilimsel yönüne hakim bi adamın 3x12 ve belli bi kalori listesi hazırlanmış default excelleri veya resimleri öğrencilere atıp bu şekilde personal trainerlik yapmaları hoşuma gitmiyor. O kadar para alıyorsunuz bari proggresive overloadı dahil edin şu cocukların programlarına ayda birde olsa güncelleyin birşeyleri. Bunu türkiyede yapan bi kaç adam tanıyorum oda fırat balkaya , yankı tansuğ filan

Duvarlarında akşama kadar myofibril sarkoplazmik tip1 tip2 genetik üzerine bir ton bilgi çeviriyorlar ama şunları bir tane öğrencilerine uygulamışlığı yok en azından programlarına dahil edilmişliği yok bilim adı altında çok güzel reklam yapmaya başladı son zamanlarda vucut geliştirmeciler. Sahte carbonları , thaigerleri cocuklara verip verip sonra senin kas liflerin , reseptörlerin , cartın curtun genetiğin uygun değil diye milleti bilim adı altında yemeye başladılar bunu ertuğ evrekli için söylemiyorum zaten ondan sonra birşey biliyormuş ayağında insanlar türemeye başladı.

Yoksa akademisyen bi adama benim saygı duymama gibi bi durumum olamaz, Ama işte birşeyleri bilimsellik altında yazıp çiziyorsanız bunu size para verip sizin sorumluluğunuz altına giren o cocuklarada uygulayacaksınız benim tek sinir olduğum nokta bu camida.

• Savaş cebecinin karısıyla birlikte olan resimleri vardı silindimi ne oldu?

• İmanlı kardeşimiz Fit Cevap - Özgür Mustafa Geldeç nasıldır sizce

Bunlar dışında Özgür Gerçel'i de takip ediyorum.

Şunlarda var :)

Shredded Brothers

Bilge Adam :D

Berkay Türkkan

Ege Fitness

Fit Yemek

Kenzo Karagöz
  • savaş cebeci nin birkaç videosunu izlemiştim, bilgilendirici konuşmaları var ama üslubu beğenmedim, egosu yüksek bir tipe benziyor.
  • Savaş Cebeci Cenk'i her yönüyle ezer . Eğitimiyle, kariyeriyle, zekasıyla, tipiyle vs...

Cenk'in sadece UFC ve boks videolarına bakıyorum . Onda da aptal saptal konuşuyor zaten . McGregor 2.Rousey olur falan dedi

Cenk'i fazla şey etmemek lazım . Denk değiller .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 4 Ekim 2018; 22:28:42 >
  • ege fitness haricini boş görüyorum şahsen, besyo okuyup ego saçan birne kinozyoloji okuyan birini tercih ederim
  • bunlar kimdir, hangisi daha bilgilidir, düzeyi yüksektir hangisi boştur bilmem ama bunların peşinden gidip bu adam iyidir, diğeri haksız, bu boş, bu bilmem ne falan diye kavga eden insanları gördükçe üzülüyorum. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

ege fitness haricini boş görüyorum şahsen, besyo okuyup ego saçan birne kinozyoloji okuyan birini tercih ederim
    karakter olarak mı bilgi olarak mı ? Bilgi olarak dersen hepsi aynı bilgiyi farklı üslupta paylaşıyor.
    karakter olarak bakarsak en zayıfı ege fitness . Her ne kadar samimi olsada yada öyle görünsede videoları genel ahlak düzeyine aykırı ve resmen yaptığı '' Kadın nasıl tavlanır,yatağa nasıl atılır'' gibi videolar cahil ergenleri yönlendiriyor.
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Bilgi birikimi olarak Savaş Cebeci en iyisi bence . Beyaz tahtaya geçti mi kasların liflerine kadar detaylıca anlatıyor . Üniversite dersi kalitesinde resmen ki bu adam ünilerde bile hocalık yapıp dersler vermiş zamanında . 8 senelik de eğitim kariyeri var . 4 sene Marmara 4 sene ABD vs..

Egoist olması da normal adamın . Cenk gibi ne olduğu belli olmayan adamlar bile egoistken ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Bilgi birikimi olarak Savaş Cebeci en iyisi bence . Beyaz tahtaya geçti mi kasların liflerine kadar detaylıca anlatıyor . Üniversite dersi kalitesinde resmen ki bu adam ünilerde bile hocalık yapıp dersler vermiş zamanında . 8 senelik de eğitim kariyeri var . 4 sene Marmara 4 sene ABD vs..

Egoist olması da normal adamın . Cenk gibi ne olduğu belli olmayan adamlar bile egoistken ..
    sana katılıyorum bilgili fakat benim kas lifiyle , hücre çekirdeği ile işim yok ki ha bu iş mesleğim olacaksa bilmem gerekir o ayrı fakat amatör olarak bu sporla uğraşan birine daha basit yüzeysel bilgiler yeterlidir:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.