Şimdi Ara

Saturn'de HITACHI 1TB Hard Disc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saturn'de 1 TB Hard disc 169 TL. Usb 3.0

Ödeme şekli falan da çok iyi. 3 ay erteleme, 6 ay taksit yapıyorlar. Ben geçenlerde Electroworld'den Samsung 1 TB Hard disc aldım aynı özellikle usb 3.0, 2.5' olan 199 TL. Yarın gidip iade etmeyi ve saturn'den hitachi almayı düşünüyorum. Hard disc alacaklar için 2.5' lik bu fırsat değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

• bende vakti zamanında 5 tane almıştım, 3 tanesini degerlendirdik, 2 sini de kullanıyoruz, ahh bide tıkır takur sesler çıkarmasa çalışırken sürtüyor meret, düşmüşmü ne
  • Sakın almayın ... hithaci en dandik hdd ureticilerinden.. 2 defa değişim oldu ikisinde de dosyalari 20 tane farkli programla denememize ramen kurtaramadim

ve nette arastirdigimda gordum ki hdd nin alt devresindeki cipleri peynir ekmek gibi yanip gidiyormuş.. kimisi veri kurtarmak icin cipleri degistirse ile basarili olamamisti..
    5 tl ye verseler almam.. au anda evde sıfır yatiyor.. icine dvd film atmaya korkuyorum .. o derece..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

bende vakti zamanında 5 tane almıştım, 3 tanesini degerlendirdik, 2 sini de kullanıyoruz, ahh bide tıkır takur sesler çıkarmasa çalışırken sürtüyor meret, düşmüşmü ne

cok dikkat et bende de 2 diskin ikiside ölmeye yakin bu sesler abarmisti .. onemli dosyalarini falan bir kenara koy .. sonra kurtaramayacaksin benden soylemesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Samsung'u iade edip almayı düşünüyordum. Böyle olduğunu bilmiyordum, 30 lira için eldekinden olmayalım o zaman :)
  • yahu zaten avrupa, amerika ve asya daki kusurlu üretim ne kadar elektronik varsa ilk düşünülen ülkelerden biriyiz çakmak için. herhalde "abi türkiye ye gönderek orda millet deli gibi elektronige para döküyor " diyor birileri .

geçen gün şirkete çay aldık migros markalı 1kg lik ,demişler elemana en uygunundan al , çay yanık çıktı. içilmiyor. yani biz bile kendimize kakalıyoruz hatalı üretimleri. çaydan anlayanlar bilirler yanık çay ne demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür ürünler için hiç acele etmeyin 2 ya da 3 ay sonra bu fiyatlar üzerinden -şimdiki fiyatlarına şaşılacak düzeyde- indirimler zaten olacak.
  • Hitachi, dünya depolama devi western digital tarafından satın alınmış bir firmadir (disk tarafında)
    Çok büyük arge yatırımlarıyla en kaliteli firmalardan biridir
    Bazı arkadaslara hatalı ürünler denk gelmiş olabilir ama kaliteli ürünler üretir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır konusu iken şu an takur tukur sesler çıkaran hitachi hdd yi değiştirmek istiyorum

wd mi alsam seagate mi ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

hazır konusu iken şu an takur tukur sesler çıkaran hitachi hdd yi değiştirmek istiyorum

Madem hitachi den soğudunuz wd alın

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

hazır konusu iken şu an takur tukur sesler çıkaran hitachi hdd yi değiştirmek istiyorum

Madem hitachi den soğudunuz wd alın

sizce

5400 ile 7200 rpm farkı çok hissedilir bir durum mu tercih ve f/p etkisi açısından
  • 2.5 disklerde 7200 varmıdır bilmiyorum dostum, ama hız istersen en iyi hızı ssd de alırsın ama icok pahalı su an

• Fiyata bak. Geçen sene bu fiyattan daha düşük fiyata 2 TB alıyorduk.

Nasıl sel baskınıysa 1 seneden fazla süredir kurtaramadılar fabrikayı. Ee gördüler kâr var, para tatlı geldi herhalde
  • Bimeksden aldım 1 tb 199 tl
  • Arkadaşlar burada SAMSUNG 1 TB M3 2.5" HARICI HARDDISK USB3.0 havale ile 174-TL ye geliyor. Kargoda bedava...

http://indirimmekani.com/index.php?route=product/product&product_id=9240
  • Arkadaşlar, mesajlarda var da ben mi göremedim acaba? Hangi mağazalarda geçerli olduğunu bilen varsa yazabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

yahu zaten avrupa, amerika ve asya daki kusurlu üretim ne kadar elektronik varsa ilk düşünülen ülkelerden biriyiz çakmak için. herhalde "abi türkiye ye gönderek orda millet deli gibi elektronige para döküyor " diyor birileri .

Türkiye aslında elektroniğe en az para döken ülkelerden biri. Değil batı dünyası, 3.dünya ülkelerinin çoğunda bile teknoloji harcaması daha yüksek.
    Kusurlu üretimlerin buraya gelme nedeni ise tüketici hakları diye bir şeyin olmaması, dolandırıcılığın suç sayılmaması.
  • wd passport essential aldım. 2 yıllık disk cortladı. bad sectorler oluştu. lacie rikiki alüminyum disk 3 yıl oldu. hala canavar gibi. duyurulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.