Şimdi Ara

Sattığım aracın km sini düşürmüşler satıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el bu saatten sonra babamın oğlu satsa almam

arabam com da gördüm ilanı sahibinden com a ilan vermiştim ordan satmıştım .

sadece sahibin den de olur sanıyordum ama her sitede satılabiliyor işte ama o fiyata birini bulurlarsa yazık diye düşündüm araba piyasasının yarısına gitti diyorum masrafı yoktu çalışır yürür dü .

yalnız boyalı olduğu için ben fiyatını düşük yazıp vermiştim 4.500 e satmıştım adam 10 bin yazmış emsalleri 8 9 arası

ayrıca arabaya yaptığım masraf 15 bin tl den fazla neden derseniz araç alfa romeo ve parçası aşırı pahalı bi kere arıza verip sanayi ye gittim servis teki aşırı pahalı parça fiyatı yüzünden ve araba o gunden sonra sanayi den çıkamadı bir yerini yaptırıyordum 1 hafta on gün sonra başka yeri arıza veriyordu yani sanayi ye çalıştı araç öyle olduğu halde aracı 4.500 e satmıştım 2011 yılı aralık ayında.

o zamanlar da piyasası en ucuzu fiyatları 9 10 tl arasıydı ...

bir daha alfa romeo mu bedava verseler almayı düşünürüm demiyorum artık düşünmem bile ...

ilanı da burda buyrun benim sattığım kişi değil

ben sattıktan sonra araç 1 kaç el daha değiştirmiş bana satan da belki 10.sahibiydi bende sorunsuz diye almıştım kim bilir bana satan da dolandırıcıydı sattığım adam da aynı dolandırcı lardan çok güzel iş yapıyorlar araştırmaadan alıp satanlara ders olsun

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3606707

yağlayıp ballayıp satıyorlar 2. elde doğru ilan olduğuna inanmıyorum artık bana satan adam da temiz sorunsuz diye öyle ucuz olmayan bir fiyattan satmıştı

ve son olarak ekliyim araç benim cebimden 20.000 tl çıkardı tüm maliyet olarak 6 ayda

bu arada km de düşürülmüş biraz fazla hemde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 6 Nisan 2012; 21:28:48 >

• araba neydi link atabilirmisin
  • Sinir bozucu bir durum gerçekten ancak sizin paylaşmanız sayesinde başka arkadaşların da aynı duruma düşmesinin önüne geçebilirsiniz.
  • Yaptıkları kul hakkı yemekten başka bir şey değil.Ancak istediği fiyata satabilir kimse karışamaz.Sıfır araçları da biliyoruz 3000 km de baskı balata bitti deyip garanti dışıdır damgası yemek mesela ya da 1000 km de aracın şanzumanı inmesi.
  • Lınk gelsın hocam....
  • link koyarmısınız hocam
  • Artık şeref haysiyet kalmamış şu başlıklara bak midem bulandı onun bunun soysuz çocukları... Allah'tan da korku yok benim elim ayağım titrer onların yerinde olup o ilanı yazsam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 6 Nisan 2012; 20:33:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link koyarsanız başkalarının bu oyuna düşmesini engelleyebilirsiniz hocam.
  • Aynen eğer link olursa belki satın alacak olan kişi internette rastlar.
  • Madem konuyu açtınız,link verip birilerinin kandırılmasını önleyin.
  • link verin ki başkalarını kandırmaya calısa böyle adi insanlar ekmek yiyemesin
  • Link lütfen.
  • link pls
  • Link Lütfen

Şikayet Edelim.
  • lınk vermemekle sende aynı suca ortak oluyorsun.bır zahmet lınk lutfen
  • arabam com da gördüm ilanı sahibinden com a ilan vermiştim ordan satmıştım .

sadece sahibin den de olur sanıyordum ama her sitede satılabiliyor işte ama o fiyata birini bulurlarsa yazık diye düşündüm araba piyasasının yarısına gitti diyorum masrafı yoktu çalışır yürür dü .

yalnız boyalı olduğu için ben fiyatını düşük yazıp vermiştim 4.500 e satmıştım adam 10 bin yazmış emsalleri 8 9 arası

ayrıca arabaya yaptığım masraf 15 bin tl den fazla neden derseniz araç alfa romeo ve parçası aşırı pahalı bi kere arıza verip sanayi ye gittim servis teki aşırı pahalı parça fiyatı yüzünden ve araba o gunden sonra sanayi den çıkamadı bir yerini yaptırıyordum 1 hafta on gün sonra başka yeri arıza veriyordu yani sanayi ye çalıştı araç öyle olduğu halde aracı 4.500 e satmıştım 2011 yılı aralık ayında.

o zamanlar da piyasası en ucuzu fiyatları 9 10 tl arasıydı ...

bir daha alfa romeo mu bedava verseler almayı düşünürüm demiyorum artık düşünmem bile ...

ilanı da burda buyrun benim sattığım kişi değil

ben sattıktan sonra araç 1 kaç el daha değiştirmiş bana satan da belki 10.sahibiydi bende sorunsuz diye almıştım kim bilir bana satan da dolandırıcıydı sattığım adam da aynı dolandırcı lardan çok güzel iş yapıyorlar araştırmaadan alıp satanlara ders olsun

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3606707

yağlayıp ballayıp satıyorlar 2. elde doğru ilan olduğuna inanmıyorum artık bana satan adam da temiz sorunsuz diye öyle ucuz olmayan bir fiyattan satmıştı

ve son olarak ekliyim araç benim cebimden 20.000 tl çıkardı tüm maliyet olarak 6 ayda

bu arada km de düşürülmüş biraz fazla hemde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 6 Nisan 2012; 21:20:36 >

• konu sahibi kayıp
    link bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

konu sahibi kayıp
    link bekliyoruz...

eklendi link konu başlığına ve bir üst mesaj da .. bu arada arabam com daki fiyatlar da sahibindeni sollamış onu fark ettim
  • Savcılığa suç duyurusunda bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimcell

Savcılığa suç duyurusunda bulun.

niye bulunucam senelerce uğraşıcam böyle insanlarla ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.