Şimdi Ara

Sattığım aracın km sini düşürmüşler satıyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Diyorsunuz ki;

"ben sattıktan sonra araç 1 kaç el daha değiştirmiş bana satan da belki 10.sahibiydi bende sorunsuz diye almıştım kim bilir bana satan da dolandırıcıydı"

ve

"205 bin de ama benden önce ki sahiplari de düşürmüş km yi sanayi deki ustalar söylemişti" diyorsunuz.

Araç 15 yaşında, nerden baksanız 300.000 km'de, kaç kez el değiştirdiği, nasıl kullanıldığı meçhul. Resimlerden de görünen o ki (söz meclisten dışarı, yanlış anlamayın) araba niyetine binilmemiş. Böyle bir durumda hangi marka hangi model olursa olsun bol miktarda masraf çıkarır. Gayet normal bir durum..

Yani.

quote:

bir daha alfa romeo mu bedava verseler almayı düşünürüm demiyorum artık düşünmem bile

diyorsunuz ama Alfa'nın suçu yok :)

Gerçekten temiz, güzel bakılmış ve binilmiş bir Alfa her zaman alınır, binilir. Bu kötü deneyim sizde Alfa'lar için önyargı yaratmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Ben başka bir şeye takıldım.

Diyorsunuz ki;

"ben sattıktan sonra araç 1 kaç el daha değiştirmiş bana satan da belki 10.sahibiydi bende sorunsuz diye almıştım kim bilir bana satan da dolandırıcıydı"

ve

"205 bin de ama benden önce ki sahiplari de düşürmüş km yi sanayi deki ustalar söylemişti" diyorsunuz.

Araç 15 yaşında, nerden baksanız 300.000 km'de, kaç kez el değiştirdiği, nasıl kullanıldığı meçhul. Resimlerden de görünen o ki (söz meclisten dışarı, yanlış anlamayın) araba niyetine binilmemiş. Böyle bir durumda hangi marka hangi model olursa olsun bol miktarda masraf çıkarır. Gayet normal bir durum..

Yani.

quote:

bir daha alfa romeo mu bedava verseler almayı düşünürüm demiyorum artık düşünmem bile

diyorsunuz ama Alfa'nın suçu yok :)

Gerçekten temiz, güzel bakılmış ve binilmiş bir Alfa her zaman alınır, binilir. Bu kötü deneyim sizde Alfa'lar için önyargı yaratmasın.

ben aldığım da daha kötü durumdaydı o yüzden dedim ya aldığım paranın 3 katı nerdeyse masraf yaptırdı bana

• elden ele dolaşmış araç,her alan bu kadar"insaflı!" düşürse yakın zamanda çıtır kıvama getirirler km yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

elden ele dolaşmış araç,her alan bu kadar"insaflı!" düşürse yakın zamanda çıtır kıvama getirirler km yi

Sahibinden garaj arabası. Full orjinal...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.