Şimdi Ara

SATLIK 2004 VW BORA PASİFİC SUNROOFLU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlandaki aracım satlıktır detaylı bilgisi ve fotoları eklenmiştir.

Aracın bulunduğu il ISPARTA

Aracı 2008 temmuzunda aldım.Bu tarihten beri kendim kullanıyorum.Aracın 2. sahibiyim.Ben galeriden aldım.Galerici Bucaktadır.Aracım 2004 vw bora pasific sunrooflu dur.Sunroof orjinalinden vardır.Araç 16 V 105 HP olanındandır.2002 öncesi 8 V 102 HP dir.

Aracın ağır bakımları yapılmıştır.Faturası elimde mevcuttur.

*2015 temmuzuna kadar muayenesi vardır.

*Mayıs 2013 te Triger seti ( İNA marka)+ debriyaj seti (LUK marka) + Volant değişmiştir.( 990 tl )

*2 adet ocak 2013 ayında 2 adette mart-nisan 2013 ayında olmak üzere 4 adet BF GOODRİCH marka lastik takılmıştır.(550 tl ) Bu marka Michelin markasının ABD deki en büyük lastik firmasıdır satın almıştır.Çin malı lastik değildir.

*Nisan 2013 te klima fanı yenisi ile değiştirilmiştir.(180) TL

*Temmuz 2013 te yağ-hava-yağ filtresi-karbonlu polen değiştirilmiştir. ( 180 TL )

*Ön takım geçen yıl yazın bakım görmüştür.Rotlar-rotiller-rot başları ve arka balatalar değişmiştir.(300 TL )

Araçta ön kaput değişmiştir.Ayrıca galericiye boya makinasıyla baktırdım sağ taraf sürtme sebebiyle boyalı çıktı.Her iki işlemde önceki sahibine aittir.Ayrıca resimde kırmızı çizgi ile belirtilen yer tarafımdan kaskodan boyatılmıştır.Çok az bir yer zaten.

Aracın km 35 bin km düşürülmüştür.İlk sahibi antalyada takasa vermiş galeriye.Araç 2 galeride durmuş sonrasında Bucaktaki galeriye gelmiştir.Ben aldığımda ekranda 82 bin yazıyordu.İlk sahibiyle görüştüğümde aracı 117 binde sattığını zaten o km de yetkili servise girmiş.Galeriye verdikten sonrada araç 2 galeri gezmiş sonrasında ben aldım.Km oynama benimle ilgili değil.Diyebilirsiniz ki neden söylüyorsun ben kul hakkından çekinen biriyim.Alışverişin birde öbür dünya boyutu var.

Araçta Atiker Marka Sıralı sistem tarafımdan 2009 Mart ayında Konyada taktırılmıştır.32 lt gaz almaktadır tank ve uzun yolda 410 km rahat görmektedir.Ş içi 360-370 km rahat gidiyor.Sakin kullanıma göre.

Arka direklerdeki kumaş sarkmıştır.zaten fotoda gözüküyor.Ben yaptırmadım satmayı düşündüğüm için.Alan kişi dilerse sanayide komple tavanı 100-150 tl arası yeniliyorlar.Ya da el becerisi varsa kendisi bile yapabilir.

Aracı alan kişi sadece gazını koyacak gezecek.Aracımı piyasadaki yıpranmış canlılığını kaybetmiş bakımsız boralarla karıştırmayın.Araç oldukça diri duruyor.Çalışmayan fonksiyonu yoktur.

Fiyatı uygun hale getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 17 Kasım 2013; 20:35:40 >

• fiyatta sağlam bi şeyler yaparsan bi arkadaşım arıyor ilgilenebiliriz ama fiyat çok yüksek şu an
  • dürüst bir ilan olmuş
    tebrikler.
  • saolun teşekkür ederim.
  • 2002 model araç daha 80000km ilk sahibi hatasız sanruflu full modeli renkte gri malesef para yokluğundan alamıyorum hatta 18500 bile verebilir.
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    o kadar da değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

o kadar da değil...

ister inan ister inanma arkadaş. 20 bin tl getir al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncell
  • quote:

ilan linki

Fiyatta yardımcı olurum...

helal olsun valla hocam ilan 10 nmara inşallah en kısa zamanda satılır
  • arkadaşlar ilan günceldir...
  • quote:

ilan linki

Fiyatta yardımcı olurum...

İlan kurallara aykırıdır.

Lütfen okuyunuz http://forum.donanimhaber.com/m_16346164/tm.htm

• ilanı kurallara göre düzenleyin lütfen
  • cLk kullanıcısına yanıt
    düzenlenmiştir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.