Şimdi Ara

Satış Elemanı olan arkadaşlar var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar , yaklaşık 2-3 haftadır kendime bakıyorum. Uzun detayları es geçip konuşmama başlıyorum , Adidas’a başvurdum. İlk görüşmeye çağırdılar , şimdi ikinci görüşmeye çağırıyorlar. Yalnız aklımda şu soru var , ben ayakkabı sektöründe ilk defa çalışacağım , bana verilen stantda ki bütün ayakkabıların özelliklerini a’dan z’ye bilmem gerekiyor mu ?

Arkadaşlar lütfen trollemeyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel
  • Bilmen gerekiyor zaten alırlarsa ezberletirler.
  • Girdiğinde hızlı bir eğitim verip bilmen gereken şeyleri öğretirler zaten korkma hocam.
  • 3.5 sene yaptım bu mesleği 1 sene ayakkabı firması 2.5 sene erkek klasik giyim olarak tecrubem oldu caliscak başka işin yoksa öğrenciysen (ben öğrenciydim) çalış derim ama diğer türlü bu benim mesleğim olsun dersen uzak dur derim sana ha illede yapicam dersen. tatili unut haftada 1 hafta ici yaparsın bayram, seyran, özel gün herşeyi unut ya parasini verirler yada cevrendeki herkez 9 gün tatildeyken sen 2 gun yaparsin o tatilide öyle bi yedirilerki bişey anlamazsin bı başından bi sonunda yapar oturursun. sorduğun soruya gelirsek hayır hic birşey bilmene gerek yok tek bilmen gereken şey yalan söylemek gerisi zaten 1 haftada oturuyor dış görünüşün ve diksiyonun iyi ise iş senindir kardesim 👉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veym2 V kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olduğum için bir işe girmem gerekiyor. İhtiyaçlarımı ve ev işlerini karşılamak için iş arayışına girdim. Yalandan kasıntınız nedir ? Bir de dinlenmelerden bahsetmişsiniz , benim için sorun değil ama kurban bayramı gibi bayramlarda izin vermiyorlar mı ?

Bir de bilerek ilk görüşmede maaşı sormadım , acaba maaş ne kadar olur ?

• Morris Moss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Korkma değilde , mahçup olmaktan çekiniyorum diyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Öğrenci olduğum için bir işe girmem gerekiyor. İhtiyaçlarımı ve ev işlerini karşılamak için iş arayışına girdim. Yalandan kasıntınız nedir ? Bir de dinlenmelerden bahsetmişsiniz , benim için sorun değil ama kurban bayramı gibi bayramlarda izin vermiyorlar mı ?

Bir de bilerek ilk görüşmede maaşı sormadım , acaba maaş ne kadar olur ?
    Satış danışmanlığı dediğin şey güzel yalanlar söyleyerek satışı gerçektirme sanatıdır yalandan kastım bu örnek vereyim daha iyi anla bi hanım abla gelicek sana çöp gelen bir ayakkabıyı denicek ve çok hoşuna gidicek ben beğenmedim demiceksin sanki dünyanın en güzel ayakkabısı gibi övüceksin bu en ufagi sorunlu müşteriler gelicek ayakkabısını getirip merkeze göndermen değişim yada tadilat için arkadaşın yada sen göndermeyi unutucaksin o ayakkabı 10 gün orda kalıcak müşteri geldiğinde onu çeşitli yalanlarla sakın tutup idare etmeyi biliceksin.

Tatil olayına gelirsek sen hic avmye gittiğinde bayram seyran herhangi bi zamanda kapalı olduğunu gördünmu bilmiyorum ama ben görmedim 😂 9 günlük bayram tatilini bu meslekte senelik izinde görürsün ancak Ramazan 3 gün tatil diyelim 1 ramazan tatili 1 haftalık tatil o hafta 2 gün tatil yaparsın. Son olarak bende genel ihtiyaçlarimi karşılamak için mecburen çalıştım kardeşim sende öğrenci adamsın annenden babandan çevrenden gelen yoksa öğrenci olarak yapabileceğin en iyi iştir malesef.

Maaş asgari ücret sabittir + prim + yemek kartı verirler + yol (bu kesin degil ) sorularının cevabını verebilmişimdir umarım.

• Senin için ayakkabı mağazalarını araştırdım öyle bir bilgiye ulaşamadım. FLO'da pozisyon niteliklerinde vs öyle bi şey belirtilmemişhttps://www.personelalimlarivar.com/flo-personel-alimi/

Ayrıca yukarda arkadaşın da dediği gibi bi işe başladığında eğitim verilmeden sahaya çıkmaz işe başlamazsın o yüzden rahat olabilirsin.
  • Fiberay F kullanıcısına yanıt
    ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bugün 2. Görüşmeye gittim. Mağaza sahibiyle güzel bir sohbet oldu fakat bana kilolu olmasan seni yarın işe başlatacaktım dedi , sonra tekrar görüşürüz dedi fakat ben görüşmenin o dakika bittiğini anladım.

Bugün bir de Turkcell ile görüştüm. Saha satış danışmanı pozisyonu için beni aramışlardı. O da verimli geçti , bakalım hakkımızda hayırlısı

@veym2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 19 Mayıs 2018; 18:42:10 >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Turkcell Superonline saha satış işinde 2 yıl çalışmıştım. Büyük ihtimal oradan tekrar arayıp çağırırlar. Daha önce hiç iş tecrüben oldu mu bilmiyorum ancak satış işi insana çok şey öğretir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.